Φεβρουάριος ρομαντικές αποδράσεις για να γιορτάσουν την επέτειο

Ρομαντική είναι στον αέρα όταν έχετε επέτειο Φεβρουαρίου

Ω, ρομαντικοί! Είστε ένα από αυτά τα ζευγάρια που πήγαν αφοσιωμένα ή παντρεμένα γύρω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο και έχουν μια επέτειο έρχεται επάνω; Ακόμη και αν ο 14ος δεν είναι η ακριβής σας ημερομηνία, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που οι σκέψεις του καθενός στρέφονται προς την αγάπη και την απόλαυση σε μια ρομαντική απόδραση. Μπορώ να σας επισημάνω σε εξαιρετικά μέρη όπου μπορείτε να γιορτάσετε αυτή την αγάπη σε ένα ταξίδι επετείου Φεβρουαρίου.

Ρομαντικές Αποδράσεις τον Φεβρουάριο

Ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο δημιουργούν πακέτα για ζευγάρια για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πολλές από αυτές τις συμφωνίες είναι καλές για ολόκληρο τον Φεβρουάριο. Ορισμένοι εκτείνονται μέχρι την άνοιξη. Αυτές οι μέρες του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνουν τυπικά ρομαντικά προνόμια - λουλούδια, σοκολάτα, αργά checkout, ακόμη και ροδοπέταλα στο κρεβάτι σας. Εάν θέλετε κάτι από το συνηθισμένο, ζητήστε το από τη διοίκηση εκ των προτέρων. Αυτά είναι τα τρέχοντα πακέτα:

Ακολουθήστε τον ήλιο τον Φεβρουάριο

Είναι κρύο έξω, αλλά μπορείτε να αποφύγετε την ψύχρα του χειμώνα κατευθύνοντας νότια ή δυτικά σε ζεστό καιρό. Αυτά είναι ιδιαίτεροι χώροι για να ρίξουν κάποια στρώματα και να ζεστάνουν τις καρδιές των δύο εραστών σε μια επίσκεψη επετείου.

Ο Φεβρουάριος είναι σεζόν σκι

Από τα βουνά Adirondack μέχρι τις Άλπεις, μεγάλο μέρος του Βόρειου Ημισφαιρίου καλύπτεται με χιόνι από τον Φεβρουάριο.

Εάν η ιδέα σας για διασκέδαση περιλαμβάνει μαζί αθλήματα στα χνουδωτά άσπρα πράγματα - κατηφόρα και cross-country σκι, πατινάζ, snowboarding, βόλτες με μεταφορά και dogsled μέσα από το χιονισμένο δάσος - τότε θα απολαύσετε ένα ταξίδι αποδράσεων σκι για την επέτειό σας . Μερικές ιδέες για το ρομαντισμό χειμώνα:

Δεν είναι Ρομαντικό

Αν θέλετε ένα σίγουρο πράγμα - και ποιος δεν κάνει μια ρομαντική απόδραση; - χαλάρωση για μια διαμονή σε ένα πανδοχείο Relais & Chateaux . Αυτά τα εξαιρετικά μέρη, το καθένα εντελώς διαφορετικά από τα άλλα, βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Τα πράγματα που έχουν κοινό είναι εξαιρετική κουζίνα, χαρακτήρα και γοητεία. Και αν έχετε το χρόνο και τα μετρητά για να απολαύσετε εντελώς, προγραμματίσετε να μείνετε σε αρκετές κατά τη διάρκεια της απόδραση σας? οι Routes du Bonheur της μάρκας προτείνουν δρομολόγια σε μια περιοχή.

Και τώρα για κάπου εντελώς διαφορετικό ...

Εξετάστε την Οττάβα . Ναι, η Οττάβα, πρωτεύουσα του Καναδά στην επαρχία Οντάριο.

Κανονικά, η Οττάβα δεν είναι γνωστή ως τουριστικό hotspot. στην πραγματικότητα, ορισμένοι θεωρούν την πόλη εντελώς θαμπό. Αλλά το χειμώνα, η Οτάβα γίνεται μαγική, με έλξη που δεν μπορεί να καυχηθεί άλλο μέρος στη γη: το κανάλι του Rideau . Τεντώνοντας 126 μίλια, αυτή η πλωτή οδό είναι συνήθως παγωμένη σταθερή μέχρι τον Φεβρουάριο - και εκεί ξεκινά η διασκέδαση. Ενοικιάστε ένα ζευγάρι παγοπέδιλα, κρατήστε το χέρι του άλλου και γλιστρήστε το δρόμο σας στην αναζωογονητική ευδαιμονία. Παύση σε μια καλύβα κατά μήκος της κατεψυγμένης πλωτής οδού που πωλεί BeaverTails, μια τοπική λιχουδιά που είναι τηγανητή, πασπαλισμένη με ζάχαρη και κανέλα, που γευματίζεται ενώ είναι ζεστή, και καλύτερα όταν μοιράζονται. Όταν είστε έτοιμοι να ζεσταθείτε, βγείτε στο Hill Hill και κατευθυνθείτε στο κλασικό και αριστοκρατικό Chateau Laurier .