2017 Μητροπολιτικό μαγείρεμα & Ψυχαγωγία Show στην Ουάσιγκτον, DC

Το Metropolitan Cooking & Entertaining Show είναι μια εκδήλωση για τους καταναλωτές που ασχολείται με τρόφιμα και διασκέδαση με περισσότερους από 400 εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εταιριών τροφίμων, τροφοδοσίας, σχεδιαστών πάρτι, προσωπικών σεφ, σχεδιαστών κουζίνας και κατασκευαστών συσκευών. Η επίδειξη της Washington, DC θα περιλαμβάνει εμφανίσεις και μαγειρικές διαδηλώσεις από βραβευμένους τοπικούς και εθνικούς σεφ. Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης εθνικούς και περιφερειακούς συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής, διαδηλώσεις που κυμαίνονται από δεξιότητες μαχαίρι έως διασκεδαστικές διακοπές, μπυραρία, κρασί και οινοπνευματοποιεία με τοπικούς αναμειγνιώτες και πολλά άλλα.

Ημερομηνίες και ώρες

9-10 Δεκεμβρίου 2017
Σάββατο: 10 π.μ. - 5:30 μ.μ.
Κυριακή: 10 π.μ. - 5 μ.μ. Grand Tasting 12: 30-3 μ.μ.

Τοποθεσία

Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον, 801 Mount Vernon Place NW Washington, DC. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η πλατεία Mount Vernon. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες . Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 θέσεις στάθμευσης σε ακτίνα 3 τετραγώνων από το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον. Δείτε μια λίστα με χώρους στάθμευσης και γκαράζ

Εισιτήρια

Ενήλικες - 21,50 δολάρια
Παιδιά ηλικίας 4-12 - $ 10
Παιδιά 4 και κάτω - δωρεάν.

Η γενική είσοδος περιλαμβάνει πρόσβαση σε διαδηλώσεις μαγειρικής του James Beard Celebrity Chef (με διαδηλώσεις του Tom Colicchio, Jacques Pepin και Duff Goldman), παρουσιάσεις Taste Talk, βιβλιοπωλείο στο χώρο και αγορά πωλητών με 250+ εταιρείες ειδικών τροφίμων. Μεγάλη γευσιγνωσία (Κυριακή το απόγευμα) $ 56 (συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στο πάτωμα της έκθεσης)

Μεγάλο Γευστικό Πάγκο

Δοκιμάστε τα αγαπημένα σας από μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια της περιοχής Washington DC.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν περιλαμβάνουν: & πίτσα, Carluccio's, Carmine's, CIRCA, Dino's Grotto, District Donut, Dolci Gelati, Drift on 7th, El Centro, Foode, Baltimore Kitchen & Bar Guy Fieri, Φαγητό σε Steak & Θαλασσινά, Kona Grill, Lavagna, Masa 14, Medium Rare, Moorenko, Nage Bistro, Olivia Macaron, Οθωμανική Ταβέρνα, Tabard Inn, Τέταρτη Περιουσία, Πιτσαρία Άνω Κρούστα, Τορό Τορό και Ζενγκό

Διασκέδαση σεφ των διασημοτήτων

Στο James Beard Foundation η μαγειρική σκηνή θα είναι ένα all-star lineup, συμπεριλαμβανομένων των Fieri, Andrés, RAMMY βραβευμένων και των τοπικών σεφ της περιοχής DC, συμπεριλαμβανομένων των Erik Bruner-Yang, Maketto? Vikram Sunderam, Rasika και Bindaas και Amy Brandwein, Centrolina, μαζί με άλλους περιφερειακούς νικητές και υποψηφίους που τιμήθηκαν με Beard. Επιπλέον, οι σεφ από την L'Academie de Cuisine θα μοιραστούν τα μαθήματα μαγειρικής.

Ιστοσελίδα: www.metrocookingdc.com

Διαβάστε περισσότερα για εστιατόρια και δείπνο στην Ουάσιγκτον