Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον:

Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον (το οποίο ονομαζόταν επίσημα το Συνεδριακό Κέντρο Walter E. Washington) άνοιξε το 2003 και διαθέτει περισσότερα από 2 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα χώρου, συμπεριλαμβανομένων 70 αίθουσες συνεδριάσεων, 3 αίθουσες χορού και 5 εκθεσιακές αίθουσες. Η σύγχρονη εγκατάσταση κοστίζει 800 εκατομμύρια δολάρια για να χτίσει και είναι το μεγαλύτερο κτίριο στην Ουάσινγκτον, DC προσφέροντας ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας για μεγάλες και μικρές εκδηλώσεις. Το ενεργειακά αποδοτικό κτίριο προσφέρει ευέλικτο χώρο συσκέψεων, πολλές επιλογές για φαγητό, ΑΤΜ, ένα επιχειρηματικό κέντρο, ασύρματο internet, δημόσια τηλεφωνικά, εξυπηρέτηση πελατών και πρεσβευτές.

Το συνεδριακό κέντρο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε ή να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση με τις σύγχρονες και υψηλής τεχνολογίας ανέσεις. Τα γεγονότα μπορούν να προγραμματιστούν έως και 18 μήνες εκ των προτέρων.

Τοποθεσία

801 Mount Vernon Place (9η και 7η σ.), ΒΔ
Washington, DC 20001
(800) 368-9000 και (202) 249-3000
Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η πλατεία Mount Vernon. Τα λεωφορεία του μετρό σταματούν επίσης στις γωνίες της 7ης και 9ης οδού. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες

Με τη θέση του στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους, στην συνοικία Penn Quarter, το συνεδριακό κέντρο της Ουάσιγκτον απέχει λίγα βήματα από τα μεγάλα ξενοδοχεία, τα μουσεία, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Το Chinatown απέχει μόλις ένα τετράγωνο μακριά και προσφέρει μια υπέροχη επιλογή από αυθεντικά κινέζικα εστιατόρια. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από άλλα εστιατόρια καθώς και σημαντικά αξιοθέατα όπως το Capital One Arena , το Gallery Place , η Εθνική Πινακοθήκη και το Διεθνές Μουσείο Spy σε κοντινή απόσταση.

Είσοδοι οικοδόμησης: Υπάρχουν τέσσερις δημόσιες εισόδους στο κτίριο. Η κύρια είσοδος βρίσκεται στο Mt. Vernon Place, μεταξύ 7ου και 9ου Δρόμου NW. Άλλες εισόδους βρίσκονται και στις δύο πλευρές του L Street NW (η βόρεια πλευρά κοντά στα Δωμάτια 140 και 156, και η νότια πλευρά από τα Δωμάτια 102 και 103) χρησιμοποιούνται επίσης ιδιαίτερα, ειδικά από τους επισκέπτες που φθάνουν μέσω λεωφορείων.



Χώρος στάθμευσης: Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 θέσεις στάθμευσης σε ακτίνα 3 τετραγώνων από το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον. Δείτε μια λίστα με χώρους στάθμευσης και γκαράζ . Δώδεκα σταθμοί δημόσιων χώρων στάθμευσης που έχουν οριστεί για οχήματα που φέρουν πινακίδες στάθμευσης / άδειες ή ετικέτες άδειας κυκλοφορίας για άτομα με αναπηρίες βρίσκονται στην οδό 9ης

Εστιατόρια στο χώρο του συνεδριακού κέντρου της Ουάσιγκτον

Ξενοδοχεία κοντά στο συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον

Το 2014, ένα νέο ξενοδοχείο 1,175 δωματίων, το Marriott Marquis Washington DC , άνοιξε με έναν υπερσύγχρονο συνδετήρα πεζών δημιουργώντας μια διαδρομή από το ξενοδοχείο στο συνεδριακό κέντρο με έναν διάδρομο που εκτείνεται ανατολικά-δυτικά κάτω από την 9η οδό , NW. Το νέο ξενοδοχείο επεκτείνει τη δυνατότητα της πόλης για συνέδρια και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη με επιπλέον χώρους έκτασης 100.000 τετραγωνικών μέτρων, δίπλα στο συνεδριακό κέντρο. Επιπλέον ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Το Renaissance Washington DC Hotel - 999th Ninth St.
Grand Hyatt Ουάσιγκτον - 1000 H St NW, Ουάσιγκτον, DC
Hamilton Crowne Plaza - 1001 14ος άτ. ΒΔ, Ουάσινγκτον, DC
Marriott Courtyard - 900 F St. NW Ουάσινγκτον, DC
Ξενοδοχείο Μονακό - 700 F

ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
JW Marriott - 1331 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC
Hampton Inn - 901 6th St. NW Ουάσιγκτον, Περιφέρεια της Κολούμπια
Ξενοδοχείο Henley Park - 926 Ave Massachusetts NW, Ουάσινγκτον, DC
Morrison-Clark Inn - 1011 L St NW, Ουάσινγκτον, DC
Comfort Inn Downtown DC / Συνεδριακό Κέντρο - 1201 13th St NW, Ουάσινγκτον, DC
Eldon Luxury Suites Ξενοδοχείο - 933 L St NW, Ουάσινγκτον, DC

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.dcconvention.com

Εκδηλώσεις Η DC, η επίσημη συνέλευση και αθλητική αρχή για την περιφέρεια της Κολούμπια, επιβλέπει το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον, την ιστορική Βιβλιοθήκη Carnegie στο Mt. Η πλατεία Vernon, το στάδιο RFK και οι γύρω χώροι του Φεστιβάλ, οι μη στρατιωτικές λειτουργίες του οπλισμού DC και του Maloof Skate Park στο στάδιο RFK. Γεγονότα DC επίσης χτίστηκε και τώρα χρησιμεύει ως ιδιοκτήτης για Nationals Park.