Δωρεάν συναυλίες στην Monona Terrace

Μεγάλη ποικιλία μουσικής αντλεί μεγάλα πλήθη στην ταράτσα το καλοκαίρι, σε εσωτερικούς χώρους το χειμώνα

Τοπικά και περιφερειακά συγκροτήματα τροφοδοτούν τους ελεύθερους χορούς Dane από τις 5: 30-9: 30 μ.μ. τις Παρασκευές τον Αύγουστο στο Monona Terrace Community and Convention Center, 1 John Nolen Dr.

Πακετάρετε ένα πικ-νικ ή αγοράστε ένα γρήγορο δείπνο από το Lake Vista Café, το οποίο σερβίρει μπιφτέκια, πατάτες και πολλές εκπλήξεις (κάνουν τη λεμονιά πίτα μου) στον κήπο του τελευταίου ορόφου. Φέρτε μια καρέκλα γκαζόν ή κουβέρτα? το κάθισμα είναι περιορισμένο, αλλά δεν είναι αυτά τα πανέμορφα θέα στη λίμνη Monona από την κορυφή της 90-ποδιών ψηλό Monona Terrace, σχεδιασμένο από τον Frank Lloyd Wright και με θέα στην λίμνη.

Η μουσική στο Dane Dances είναι ένα μίγμα από είδη: funk, jazz, hip hop, reggae και πολλά άλλα. Οι διοργανωτές χρειάζονται εθελοντές και δωρεές για να συνεχίσουν τις συναντήσεις αυτές ως εκδηλώσεις ελεύθερης εισδοχής.

Στη σειρά 2012 είναι Streetlife, Orquesta De Kache και DJ VPS, 2 Αυγούστου. η οικογένεια Davis, Primitive Culture και DJ Pain 1, 9 Αυγούστου. a href = "https://myspace.com/christophersjazz"> Το έργο του Χριστόφορου, ένα href = "http://www.madisalsa.com"> MadiSalsaa και DJ Pain 1, 16 Αυγούστου? Nabori, V05 και DJ VPS, 23 Αυγούστου. και τον Eddie Butts, τον Grupo Candela και τον DJ VPS, στις 30 Αυγούστου.

Τον Ιούλιο, τα δωρεάν μουσικά interludes καλούνται Συναυλίες στην Ταράτσα από τις 7-9 μ.μ. τις Πέμπτες. Οι καλλιτέχνες του 2013 περιλαμβάνουν τη χώρα / ροκ από τον Chasin 'Mason, 11 Ιουλίου. blues / rock από τον Aaron Williams και το Hoodoo, 18 Ιουλίου, και το The Landsharks, ένα τραγούδι Jimmy Buffet αφιέρωμα, 25 Ιουλίου.

Η μουσική κινείται μέσα εάν ο καιρός δεν συνεργαστεί.

Τα εξίσου δημοφιλή Συναυλίες στην Rooftop προσελκύουν τα φιλικά προς την οικογένεια πλήθη την Πέμπτη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στο Monona Terrace.

Τον Σεπτέμβριο, η ελεύθερη μουσική ονομάζεται Tunes on the Terrace, 5: 30-7 μ.μ. σε κάθε Τετάρτη και τα γεγονότα μεταφέρονται στην εσωτερική αίθουσα εκθέσεων μόνο αν ο καιρός είναι ενοχλητικός. Οι ερμηνευτές του 2012 περιελάμβαναν:

Οι επιλογές Doo-Wop Daddies, 1950-60, 19 Σεπτεμβρίου.

PianoFondue, ένα τραγούδι-μαζί με dueling πιανίστες, Οκτώβριος 10.

Ladies Must Swing, Μεγάλες μουσικές μπάντες και ένα θέμα αποκριών, 31 Οκτωβρίου.

Ο Peter Oprisko, ένα αφιέρωμα του Tony Bennett, στις 14 Νοεμβρίου.

Τι άλλο συμβαίνει στην ταράτσα της Monona Terrace; Οι ελεύθερες συνεδρίες T'ai Chi, το μεσημέρι στις 12:45 μ.μ., πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 4-27 Σεπτεμβρίου. Οι πρώτοι 100 συμμετέχοντες παίρνουν ένα ελεύθερο smoothie φρούτων στις 4 Σεπτεμβρίου. Οι αρχάριοι για τους μακροχρόνιους επαγγελματίες του T'ai Chi είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλος του εκπαιδευτή Terri Pellitteri. Η τάξη ακυρώνεται όταν ο καιρός δεν συνεργάζεται.

Το Monona Terrace, το οποίο έχει θέα στη λίμνη Monona, άνοιξε το 1997, σχεδόν 60 χρόνια μετά το σχεδιασμό του αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright. Το έργο ύψους 67,1 εκατομμυρίων δολαρίων χρηματοδοτήθηκε με κρατικά ομόλογα, φόρους δωματίων ξενοδοχείων και συνεισφορές του κράτους, του νομού και του ιδιωτικού τομέα. Το κτίριο ήταν το πρώτο συνεδριακό κέντρο του έθνους για να κερδίσει πιστοποίηση σε επίπεδο αργύρου από το σύστημα διαβάθμισης Leadership in Energy and Environmental Design (LEED).

Το κτίριο, ένα τμήμα του οποίου εκτείνεται 90 πόδια πάνω από τη λίμνη, είναι μια δημοφιλής περιοχή για γάμους και συνέδρια. Οι ξεναγήσεις στην εγκατάσταση αρχίζουν στις 1 μ.μ. καθημερινά.

Οι εθελοντές εκπαιδεύονται για να διευθύνουν αυτές τις εκδρομές, να παρέχουν υποστήριξη γραφείου και να απαντούν στις ερωτήσεις που θέτουν οι επισκέπτες της Monona Terrace.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ευκαιρίες και τις απαιτήσεις εκπαίδευσης, καλέστε στο 608-261-4015 ή κάντε κλικ εδώ.

Η Σειρά Design Wright, δωρεάν διαλέξεις για το σχεδιασμό και τη δημιουργικότητα, εμφανίζονται μηνιαία στην Αίθουσα Lecture Terrace της Monona.