Ταξιδιωτικός οδηγός για ένα παιχνίδι στο Madison

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν πηγαίνετε σε ένα Πανεπιστήμιο του Wisconsin Football Game

Υπάρχουν πολλές πόλεις κολέγιο στη χώρα, αλλά δεν υπάρχουν καλύτερες από το Madison, Wisconsin. ( Tuscaloosa, Αλαμπάμα είναι συνδεδεμένο με Madison μια κορυφαία λίστα μου εμπειρίες ποδοσφαίρου κολλεγίων σε περίπτωση που οι οπαδοί SEC αρχίζουν να άγρια.) Wisconsin έχει βαθμολογηθεί το # 2 κόμμα σχολείο στη χώρα, έτσι ώστε να γνωρίζετε τους ανθρώπους στην πόλη ήθελα να έχουν καλη ωρα. Οι Badgers μπορεί να μην έχουν ομάδα που ανταγωνίζεται για εθνικά πρωταθλήματα, αλλά πάντοτε ανταγωνίζονται για τον τίτλο των Big Ten.

Οι μεσοαστικοί άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι, έτσι θα νιώσετε σαν στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο. Δεν θα φάτε υγιή, αλλά δεν υποτίθεται ότι απολαμβάνετε ένα ποδόσφαιρο και το Madison σίγουρα ξέρει πώς να κάνει το ανθυγιεινό γεύμα υπέροχο. Ετοιμαστείτε να κουνήσετε τα κλειδιά σας πριν από το kickoff και να πηδήσετε πριν από το τέταρτο τρίμηνο στο Camp Randall Stadium καθώς αγκαλιάζετε το κεφάλι του πνεύματος του Wisconsin.

Πότε να πάτε

Το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν κατοικεί στη Δυτική Διεύθυνση των Μεγάλων Δέκα, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε χρόνο εναλλάσσονται παιχνίδια στο σπίτι και στο δρόμο με το Ιλλινόις, την Αϊόβα, τη Μινεσότα, τη Νεμπράσκα, τη Βορειοδυτική και το Purdue. Η Νεμπράσκα και η Αϊόβα σηματοδοτούν τα καλύτερα παιχνίδια στο πρόγραμμα του Ουισκόνσιν, οπότε θα απολαύσετε το ποδόσφαιρο σας περισσότερο εάν μπορείτε να οργανώσετε το ταξίδι σας για να δείτε ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Εισιτήρια

Όπως θα περίμενε κανείς, τα εισιτήρια δεν είναι τα ευκολότερα πράγματα που θα έρθουν κοντά. Γενικά δεν θα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην πρωτογενή αγορά μέσω του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν επειδή τα περισσότερα εισιτήρια πωλούνται σε αποφοίτους ή φοιτητές.

Θα καταλήξετε πιθανώς να πρέπει να εξετάσετε δευτερεύουσες επιλογές εισιτηρίων, όπως το StubHub και το eBay ή μια συλλογή εισιτηρίων (σκεφτείτε Kayak για αθλητικά εισιτήρια) όπως το SeatGeek και το TiqIQ. Το Craigslist είναι μια άλλη επιλογή για την πραγματοποίηση των συναλλαγών, αλλά δεν έχει την ίδια ασφάλεια που γνωρίζει ότι αγοράζετε πραγματικά εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να λειτουργείτε τις πόρτες του χώρου αποσκευών πριν από το παιχνίδι, για να δείτε αν κάποιος πωλεί, αλλά πιθανότατα αξίζει να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια νωρίτερα αν ταξιδεύετε με αυτόν τον τρόπο.

Να πάρει εκεί

Το Madison είναι αρκετά μεγάλο για να διαθέτει το δικό του αεροδρόμιο και προσφέρει καθημερινές πτήσεις στις μεγάλες πόλεις της Μεσογείου, όπως το Σικάγο, το Σινσινάτι, το Ντάλας, το Ντιτρόιτ, το Μινεάπολις και το Ντάλας, ενώ φτάνουν και στην Ατλάντα, το Ντένβερ και τη Νέα Υόρκη. Το Madison απέχει λιγότερο από μία ώρα και μισή από το Milwaukee, του οποίου το αεροδρόμιο έχει περισσότερες πτήσεις καθημερινά. Το Σικάγο είναι μόνο δυόμισι ώρες μακριά με το Des Moines και τη Minneapolis μέσα σε τέσσερις και μισή ώρα οδήγησης επίσης. Δυστυχώς, δεν υπάρχει υπηρεσία τρένων στο Madison, αλλά μπορείτε να πιάσετε ένα Amtrak από το Σικάγο, το Μιλγουόκι ή τη Μινεάπολη που σταματάει στο Κολόμπους, 28 μίλια μακριά. Η υπηρεσία λεωφορείου που εκτελείται από τους Coach USA, Megabus και Badger Bus πηγαίνει προς και από τις ίδιες πόλεις της Μεσοδυτικής Περιοχής.

Που να μείνω

Το Madison είναι μεγαλύτερο από τις περισσότερες πόλεις του κολλεγίου, δεδομένου ότι είναι η πρωτεύουσα του Wisconsin, αλλά η παραμονή στα ταξί μπορεί να είναι μια δοκιμασία λόγω της διαθεσιμότητάς τους στα Σαββατοκύριακα του ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές στο κέντρο της πόλης. Το Doubletree βρίσκεται ακριβώς στην πανεπιστημιούπολη και τα Hilton, Hyatt Place και Best Western Plus βρίσκονται κοντά στο κτίριο του Capitol. Υπάρχουν επίσης άλλα μικρότερα ξενοδοχεία στο κέντρο όπως το The Campus Inn. Θα βρείτε μια τσέπη των ξενοδοχείων λιγότερο από δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο της πόλης, όπως το Sheraton και το Holiday Inn Express.

Είναι ακριβώς έξω από την εθνική οδό και μπορεί να είναι χρήσιμο εάν το κέντρο της πόλης έχει ήδη κλείσει. Συνήθως θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τα Σαββατοκύριακα του ποδοσφαίρου.

Εάν η κατάσταση του ξενοδοχείου είναι τρομερή από τη στιγμή που ξεκινάτε την κράτηση, θα πρέπει να εξετάσετε την ενοικίαση ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος μέσω VRBO ή AirBNB. Ψάξτε για μέρη σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το State Street και το University Ave, διότι εκεί βρίσκονται τα περισσότερα μπαρ.