Πώς να πάρετε την υπηρεσία σας ζώο μέσω της ασφάλειας του αεροδρομίου

Συμβουλές για το ταξίδι με την υπηρεσία σας

Ταξιδεύοντας αεροπορικώς με το ζώο υπηρεσίας σας είναι μια απλή διαδικασία. Εσείς και το σέρβις ζώου σας μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί εφόσον το ζώο υπηρεσίας σας είναι αρκετά μικρό για να καθίσετε στα πόδια σας ή κάτω από το κάθισμα μπροστά σας χωρίς να εμποδίζετε διαδρόμους και μονοπάτια εξόδου, εφόσον είναι ένα είδος ζώου που επιτρέπεται στους αμερικανικούς αερομεταφορείς. Η προετοιμασία για τη διαδικασία ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου θα σας βοηθήσει να περάσετε χωρίς προβλήματα από εσάς και το σέρβις των ζώων σας.

Αποκτήστε τα στοιχεία για το ταξίδι με το αεροδρόμιο με τα ζώα συντήρησης

Εξοικειωθείτε με τους ισχύοντες κανονισμούς και διαδικασίες πριν πάτε στο αεροδρόμιο.

Κανονισμοί Υπηρεσίας Καραντίνας για τα ζώα

Εάν ταξιδεύετε σε νησιωτικό προορισμό, όπως η Χαβάη, η Τζαμάικα , το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Αυστραλία, θα πρέπει να επανεξετάσετε προσεκτικά τους κανόνες καραντίνας των ζώων και τις διαδικασίες για τα ζώα καθοδήγησης και υπηρεσίας. Αυτό ισχύει ακόμα και αν περνάτε μόνο από το αεροδρόμιο. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε τη διαδικασία συμμόρφωσης μερικούς μήνες πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας, ιδιαίτερα εάν επισκέπτεστε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαδικασίες TSA για την εξέταση των ζώων συντήρησης

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς που αφορούν τα ζώα συντήρησης. Το TSA έχει καθιερώσει διαδικασίες για τη διαλογή των υπηρεσιακών ζώων, με συγκεκριμένες οδηγίες για σκύλους υπηρεσιών και πιθήκους εξυπηρέτησης. Πρέπει να πείτε στον υπεύθυνο ελέγχου ότι ταξιδεύετε με ένα σέρβις και ότι τόσο εσείς όσο και το ζώο υπηρεσίας σας πρέπει να περάσετε από ανιχνευτή μετάλλων και / ή να χτυπήσετε.

Εάν γνωρίζετε τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου της ασφάλειας του αεροδρομίου, εσείς και το ζώο υπηρεσίας σας θα μπορείτε να περάσετε γρήγορα από το σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Πολιτικές για τα ζώα στις υπηρεσίες αερομεταφορών

Η αεροπορική σας εταιρεία ενδέχεται να έχει θεσπίσει συγκεκριμένες πολιτικές για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με ζώα συντήρησης. Για παράδειγμα, η American Airlines ζητά από τους επιβάτες να κάνουν check in μία ώρα νωρίτερα εάν συνοδεύονται από ένα ζώο υπηρεσίας.

Απαιτούν επίσης 48ωρη προειδοποίηση από τους επιβάτες που σχεδιάζουν να φέρουν τα υπηρεσιακά ζώα στο αεροσκάφος. Αυτό βοηθά το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας να καθίσει τους επιβάτες με τα υπηρεσιακά ζώα στις κατάλληλες περιοχές, όπως τα καθίσματα των διαφραγμάτων, και να τα τοποθετήσει μακριά από τους επιβάτες με αλλεργίες στα ζώα. Καλέστε την αεροπορική σας εταιρεία ή συμβουλευτείτε τον ιστότοπό της όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μάθετε πώς να ειδοποιήσετε την αεροπορική σας εταιρεία για το επερχόμενο ταξίδι σας.

Υπηρεσίες Ζώα, Ταξίδια και Ομοσπονδιακό Δίκαιο

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με αερομεταφορείς των ΗΠΑ με υπηρεσιακά ζώα προστατεύονται βάσει του νόμου περί πρόσβασης αερομεταφορέα, γνωστού και ως Τίτλος 14 CFR Μέρος 382 . Σύμφωνα με αυτούς τους νόμους, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας δεν μπορεί να σας ζητήσει να μεταφέρετε το ζώο υπηρεσίας σας στην αποβάθρα του φορτίου εκτός αν είναι πολύ μεγάλο για να καθίσετε στα πόδια σας κάτω από το κάθισμα μπροστά σας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να σας ρωτήσουν σχετικά με το ζώο συντήρησης και μπορεί να σας ζητήσουν να παρουσιάσετε τεκμηρίωση που παρέχεται από εξουσιοδοτημένο ιατρικό προσωπικό εάν ταξιδεύετε με ζώο συναισθηματικής υποστήριξης ή ψυχιατρική υπηρεσία. Μεγάλα ζώα σέρβις μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψουν στην αποθήκη φορτίου, εκτός αν είστε σε θέση και επιθυμείτε να αγοράσετε ένα δεύτερο εισιτήριο για να φιλοξενήσετε τον σύντροφό σας. Επιπλέον, ο νόμος των ΗΠΑ δεν απαιτεί από τις αεροπορικές εταιρείες να μεταφέρουν φίδια, κουνάβια, τρωκτικά ή αράχνες, ακόμη και αν θεωρούνται υπηρεσιακά ζώα, επειδή μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες.

Τα συναισθηματικά ζώα υποστήριξης θεωρούνται ότι ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία από τα ζώα συντήρησης βάσει του νόμου περί πρόσβασης αερομεταφορέα. Πρέπει να παράσχετε γραπτή τεκμηρίωση σχετικά με την ανάγκη σας για ζώο συναισθηματικής υποστήριξης από τον εξουσιοδοτημένο επαγγελματία ψυχικής υγείας και η αεροπορική σας εταιρεία μπορεί να σας ζητήσει να ειδοποιήσετε τουλάχιστον 48 ώρες ότι θα ταξιδέψετε με το συναισθηματικό ζώο υποστήριξης.

Προετοιμαστείτε για την ασφάλεια του αεροδρομίου

Καθώς συσκευάζετε τις τσάντες σας και ετοιμαστείτε να κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο, πάρτε μερικά επιπλέον λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να περάσετε από την ασφάλεια του αερολιμένα με το σέρβις των ζώων σας. Αν ταξιδεύετε συχνά, σκεφτείτε την εγγραφή για το TSA PreCheck .

Ειδοποιήστε την αεροπορική σας εταιρεία

Θυμηθείτε να ενημερώσετε την αεροπορική σας εταιρεία σχετικά με το σέρβις των ζώων σας το αργότερο 48 ώρες πριν από την πτήση σας.

Φόρεμα για επιτυχημένη προβολή ασφαλείας

Να θυμάστε ότι και εσείς πρέπει να περάσετε από την ασφάλεια του αεροδρομίου.

Φορέστε τα παπούτσια, εάν είναι δυνατόν, και να είστε έτοιμοι να βγάλουν το φορητό υπολογιστή σας έξω από την θήκη του. Αδειάστε τις τσέπες σας. Τοποθετήστε την αλλαγή, τα κλειδιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα στη σακούλα μεταφοράς για να αποφύγετε την απενεργοποίηση του ανιχνευτή μετάλλων.

Οργανώστε ταξιδιωτικά έγγραφα

Φυλάξτε το έντυπο ή το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, τα στοιχεία ταυτότητας, το διαβατήριο και τα τεκμηριωμένα έγγραφα για τα ζώα σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο. Θα πρέπει να παράγετε αυτά τα στοιχεία τουλάχιστον δύο φορές κατά τη διάρκεια μιας τυπικής προβολής ασφαλείας.

Στο αεροδρόμιο

Πάρτε ένα γιογιό

Πάρτε το σέρβις ζώου σας στην περιοχή ανακούφισης κατοικίδιων ζώων του αεροδρομίου πριν να κάνετε check in για την πτήση σας και να περάσετε από την ασφάλεια. Η περιοχή ανακούφισης κατοικίδιων ζώων μπορεί να απέχει πολύ από την πύλη σας, γι 'αυτό φροντίστε να αφήσετε αρκετό επιπλέον χρόνο.

Να είσαι ευέλικτος

Καθώς περνάτε από την περιοχή προβολής, ίσως σας ζητηθεί να περπατήσετε μέσω του ανιχνευτή μετάλλων με το σέρβις των ζώων σας και όχι ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα χρειαστείτε επιπλέον προβολή αν ακούγεται ο συναγερμός. Εάν ταξιδεύετε με ένα μαϊμού, μπορεί να σας ζητηθεί να αφαιρέσετε την πάνα του. Να θυμάστε ότι οι εξετάσεις ασφαλείας TSA έχουν εκπαιδευτεί για να σας επιτρέπουν να χειρίζεστε το σέρβις του ζώου σας. δεν πρέπει να το αγγίξουν ούτε να μιλήσουν σε αυτό. Ωστόσο, θα προβάλλουν τυχόν σέλες που φοράει το σέρβις και το ραβδί ή το πατάκι του λουριού και άλλων αξεσουάρ. Οι έλεγχοι ασφαλείας θα σας περιμένουν να ελέγχετε το σέρβις των ζώων κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Επίλυση Προβλημάτων Κατάλληλα

Κάθε αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν υπεύθυνο επίλυσης καταγγελιών (CRO) ο οποίος θα πρέπει να είναι διαθέσιμος προσωπικά ή τηλεφωνικά για να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων. Μπορείτε να ζητήσετε να μιλήσετε με το CRO εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη διαδικασία επιβίβασης της αεροπορικής σας εταιρείας. Επιπλέον, το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ διαθέτει μια τηλεφωνική γραμμή άμεσης αναπηρίας των καταναλωτών των αεροπορικών μεταφορών που μπορείτε να καλέσετε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Ο αριθμός τηλεφώνου είναι (800) 778-4348 και ο αριθμός TTY είναι (800) 455-9880.

Στο αεροπλάνο

Καθώς επιβιβάζεστε, καθοδηγείτε το σέρβις του ζώου σας στο κάθισμά σας ή ζητήστε από τον οδηγό να σας κατευθύνει. Μπορεί να σας ζητηθεί να μετακινήσετε αν η θέση σας είναι σε μια σειρά εξόδου ή αν βρίσκεστε κοντά σε επιβάτη με αλλεργίες σε ζώα. Οι επιβαίνοντες θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φιλοξενήσουν εσάς και τους αλλεργικούς επιβάτες. Θυμηθείτε να ζητήσετε να μιλήσετε στο CRO εάν προκύψουν σημαντικά προβλήματα.

Η κατώτατη γραμμή

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με το νόμο και φέρτε ένα χαμόγελο μαζί σας στο αεροδρόμιο. Η προετοιμασία, η οργάνωση, οι καλοί τρόποι και η ευελιξία θα σας βοηθήσουν να περάσετε από την ασφάλεια του αεροδρομίου και στο αεροπλάνο σας χωρίς προβλήματα.