Αμερικανικές Οδικές Εκδρομές 101

Συμβουλές και κόλπα για τον προγραμματισμό του οδικού ταξιδιού στο Η.Π.Α.

Το Road Tripping των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε τη χώρα, και η ίδια η χώρα είναι από τα καλύτερα που οδηγούν σε όλη! Εάν προγραμματίζετε ένα αυτοκίνητο στις Ηνωμένες Πολιτείες τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από τους πόρους που αναφέρονται παρακάτω - καλύπτω τα πάντα που θα μπορούσατε ενδεχομένως να ξέρετε για την προετοιμασία και το σχεδιασμό του τέλειου οδικού ταξιδιού.

Πού να πάτε: Hit the City

Οι ερευνητές κατέγραψαν τις πρώτες 10 αγαπημένες πόλεις των ΗΠΑ πριν από λίγο καιρό - ξεκινήσουν ιδέες με αυτόν τον κατάλογο για μερικά σίγουρα ταξιδιωτικά κέντρα φοιτητών, όπως δωρεάν πράγματα που μπορούν να κάνουν σε μέρη όπως το Ώστιν και η Βοστώνη.

Θα μπορούσατε επίσης να κατευθυνθείτε προς τη μεγάλη πόλη κοντά σας και να μιλήσετε σε ξενώνα μια μέρα στην άλλη.

Που να μείνεις; Δεν υπάρχουν φίλοι ακόμα; Δεν ιδρώτα - πηγαίνετε Couchsurfing και να συναντήσετε τους ανθρώπους που σκέφτονται ενώ κοιμάστε δωρεάν.

Πού να πάτε: Hit the Beach

Ο Δρ. Stephen Leatherman, γνωστός συγγραφέας και καθηγητής περιβαλλοντικών σπουδών στη Φλώριδα, πλένει κάθε χρόνο τα γλυκά προϊόντα στις καλύτερες παραλίες των ΗΠΑ και ανταμείβει την πιο γλυκιά άμμο της χώρας με ένα πολυπόθητο σημείο στον κατάλογο των πρώτων δέκα ετών. Ελέγξτε την τρέχουσα λίστα του πού θα πάτε παρακάτω:

Πηγαίνετε στο Camping αυτοκινήτων

Το κάμπινγκ είναι τόσο εύκολο όσο και κοντά στο πλησιέστερο εθνικό δάσος ή ακόμα και στην KOA. Συσκευάστε το αυτοκίνητο και χτυπήστε το δρόμο για ένα σαββατοκύριακο ή ολόκληρο το καλοκαίρι και παραμείνετε φθηνά σε κάμπινγκ ενώ τρώτε φθηνά. Και το επόμενο οδικό ταξίδι είναι τόσο απλό όσο η συσκευασία του αυτοκινήτου και η έξοδος από το στρατόπεδο.

Αποκτήστε τους Χάρτες και τους Οδηγούς

Οι χάρτες των Η.Π.Α. θα είναι κρίσιμοι για τον προγραμματισμό του οδικού ταξιδιού σας, είτε πρόκειται για αντίγραφα σε χαρτί είτε για τη χρήση των Χαρτών Google στο τηλέφωνό σας. Ελέγξτε μερικούς μεγάλους οδηγούς οδικών ταξιδιών όπως το Road Trip Route 66 της Lonely Planet και το The Scenic Drives in America.

Βρείτε το καλύτερο αμερικανικό οδικό φαγητό

Θέλετε να δείτε τον πραγματικό πυρήνα της χώρας στην οποία ταξιδεύετε; Eschew την αλυσίδα στο διακρατικό και χτύπησε Main Street για ένα καφέ. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εντοπίσετε το πολύ καλό φαγητό και το TripAdvisor και το Yelp θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας. Δοκιμάστε πραγματικά εστιατόρια και καφέ στο δρόμο σε οποιαδήποτε διαδρομή για μια φέτα από Americana και μήλο πίτα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης εξαιρετικής τροχαίου ταξιδιού:

Μείνετε ασφαλείς στο δρόμο

Το ταξίδι είναι τόσο ασφαλές όσο το κάνατε και το ταξίδι στις ΗΠΑ μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνο με το ταξίδι στο εξωτερικό, αν δεν είστε προετοιμασμένοι - γι 'αυτό λέω πάντα ότι το ταξίδι στο εξωτερικό είναι απολύτως ασφαλές σε σύγκριση με τη διαμονή στο σπίτι. Μερικοί πόροι για να παραμείνετε ασφαλείς στο οδικό σας ταξίδι:

Να είστε έτοιμοι για έκτακτες ανάγκες στην οδό

Τα διαμερίσματα συμβαίνουν - μην τα αφήνετε να καταστρέψουν μια μέρα, αν δεν έχετε εφεδρεία (θα το κάνετε, εντούτοις; σωστά;) Να είστε έτοιμοι με ένα μέλος του ταξιδιωτικού κλαμπ και να πάρετε την οδική βοήθεια έκτακτης ανάγκης ή ρυμούλκησης. Το AAA είναι εύκολο, λιγότερο από $ 100 ετησίως και προσφέρει επίσης εκπτώσεις για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και αυτοκινήτων καθώς και βοήθεια αυτοκινήτου. συμβουλευτείτε επίσης την εταιρεία πιστωτικής κάρτας φυσικού αερίου - θα μπορούσε να προσφέρει πρόγραμμα οφέλους και πρόγραμμα έκπτωσης αυτοκινήτου.

Κοιτάξτε στην πλάτη της κάρτας για να μάθετε.

Υπολογίστε το κόστος αερίου σας με προσοχή

Τα έξοδα για το φυσικό αέριο δεν είναι σταθερά, έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά με την εύρεση ενός φθηνού σταθμού. Με έναν αριθμομηχανή κόστους αερίου, μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες αντλίες στις πόλεις που θα περάσετε. Περισσότερα για αυτό στο ακόλουθο άρθρο: Πώς να υπολογίσετε τις τιμές του φυσικού αερίου και το κόστος ταξιδιού σας

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε οδικά ταξίδια

Διαβάστε τις κορυφαίες 5 συμβουλές για οδικές εκδρομές που εξοικονομούν χρήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Ορισμένα από τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τη χρήση ενός αριθμομηχανή αερίου (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) και την αποφυγή της κίνησης-thrus και σνακ ενώ ταξιδεύετε.

Βρείτε δωρεάν Wi-Fi στο δρόμο

Η εύρεση wifi στον αμερικανικό δρόμο είναι αρκετά εύκολη, ανάλογα με το πού ταξιδεύετε. Εάν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη ή πόλη, όμως, μπορεί πάντα να εγγυηθούμε ότι οι Starbucks και McDonald's θα έχουν μερικές.

Επιπλέον, θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε κινητά τηλέφωνα στα περισσότερα μέρη της χώρας. Κάντε λήψη από τους Χάρτες εκ των προτέρων και αποθηκεύστε προσωρινά τον χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών - με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να λάβετε οδηγίες ακόμα και αν δεν υπάρχει πύργος κυψέλης κοντά.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.