Μάθετε να οδηγείτε ποδήλατο σε μια κατηγορία ποδηλασίας ενηλίκων

Δωρεάν και χαμηλού κόστους ποδηλασία για ενήλικες

Εάν ποτέ δεν μάθατε να οδηγείτε ποδήλατο, αλλά θέλετε να μάθετε, υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα για εσάς, ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας ενηλίκων σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Κρίνοντας από τη δημοτικότητα αυτών των μαθημάτων ποδηλασίας ενηλίκων, δεν είστε ο μόνος άνθρωπος που θέλει να μάθει να οδηγεί ποδήλατο και να απολαύσετε την εξερεύνηση σε δύο τροχούς.

Τι συμβαίνει σε μια κατηγορία Μάθετε να οδηγείτε;

Τα μήκη των τάξεων ποικίλλουν, αλλά θα μάθετε να ισορροπείτε, να κατευθύνετε και να σταματάτε το ποδήλατο, πρώτα χωρίς πεντάλ και μετά με πεντάλ.

Ο εκπαιδευτής σας θα σας διδάξει στη συνέχεια να γλιστρήσετε, να σταματήσετε, να γυρίσετε, να οδηγήσετε σε κύκλο και να εκτελέσετε έλεγχο ασφαλείας στο ποδήλατό σας. Θα μάθετε με άλλους ενήλικες και, ίσως, με τους μεγαλύτερους έφηβους, όχι με τα παιδιά. Αναμείνετε ότι η τάξη σας θα διαρκέσει από δύο έως τέσσερις ώρες.

Χρειάζομαι ποδήλατο για να πάρω τάξη;

Μπορείτε συχνά να δανειστείτε ή να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για χρήση στην κατηγορία ποδηλασίας σας. Μπορείτε να μάθετε για τα έξοδα μίσθωσης όταν εγγράφεστε στην τάξη. Αν έχετε ποδήλατο, βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό μέγεθος για εσάς.

Πρέπει να φοράω κράνος;

Ναι, το κάνετε. Πολλές τοποθεσίες κατηγορίας δάνειο ή ενοικίαση κράνη, αλλά ορισμένοι απαιτούν από εσάς να αγοράσετε το δικό σας. Φορώντας κράνος όταν γυρίζετε μπορεί να σας εξοικονομήσει από σοβαρό τραυματισμό και ακόμη και από το θάνατο.

Τι μαθαίνει να στοιχηματίζετε Κόστος Κόστος;

Οι τιμές κυμαίνονται. Πολλά μαθήματα ποδηλασίας ενηλίκων είναι δωρεάν. Ορισμένα κοστίζουν $ 30 έως $ 50. Τα ιδιωτικά μαθήματα κοστίζουν $ 40 έως $ 50 ανά ώρα διδασκαλίας.

Πότε και πώς πρέπει να εγγραφώ στην τάξη;

Εγγραφείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Τα μαθήματα ποδηλασίας για ενήλικες είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Συνήθως μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Εάν εγγραφείτε και μετά διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την τάξη σας, φροντίστε να καλέσετε και να ακυρώσετε την εγγραφή σας έτσι ώστε κάποιος που βρίσκεται στη λίστα αναμονής να πάρει τη θέση σας.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το Adult Learn to Ride Classes;

Επισκεφθείτε ή καλέστε ένα τοπικό κατάστημα ποδηλάτων και ζητήστε πληροφορίες για μαθήματα ποδηλασίας ενηλίκων.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια τοπική ή περιφερειακή ένωση ποδηλασίας, επειδή οι περισσότερες σχολές ποδηλασίας χρηματοδοτούνται από αυτές τις ενώσεις.

Για παράδειγμα: