Γιατί πρέπει να προγραμματίζετε ένα οδικό ταξίδι τώρα

Χρειάζεστε έναν λόγο να οδηγήσετε αντί να πετάξετε στον προορισμό σας διακοπών φέτος; Κάντε το για τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Η πραγματοποίηση οδικού ταξιδιού δεν ήταν τόσο φθηνή από το 2010. Το κόστος κατοχής και χειρισμού ενός οχήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μειωθεί σε ένα εξάχρονο χαμηλό των 8.558 δολαρίων, σύμφωνα με τη μελέτη του AAA για το κόστος οδήγησης 2016.

Υπάρχει ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο ένα οδικό ταξίδι είναι μακράν ο πιο δημοφιλής τρόπος για να φτάσουν οι οικογένειες στον προορισμό τους.

Ένα οικογενειακό ταξίδι μέσα στην ημερήσια κίνηση του σπιτιού είναι πάντα η οικονομικά αποδοτικότερη επιλογή και οι οικογένειες μπορούν να μειώσουν περαιτέρω το κόστος χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και δοκιμασμένες στρατηγικές για να δημιουργήσουν μια προσιτή απόδραση, όπως η εξεύρεση δωρεάν γεύματος για παιδιά και διακοπές άλλους τρόπους για να προγραμματίσετε διακοπές με προϋπολογισμό .

Φέτος, ένας οδηγός μπορεί να αναμένει να δαπανήσει 57 σεντ για κάθε μίλι που οδηγείται, ή περίπου 713 δολάρια το μήνα, για να καλύψει το σταθερό και μεταβλητό κόστος που συνδέεται με την ιδιοκτησία και τη λειτουργία ενός αυτοκινήτου. Και σε σύγκριση με την μελέτη AAA του περασμένου έτους, η μέση τιμή των κανονικών καυσίμων υποχώρησε περισσότερο από 25% στα $ 2,14 ανά γαλόνι. Ταυτόχρονα, οι βελτιώσεις στον επανασχεδιασμό και την τεχνολογία των οχημάτων αύξησαν τη μέση κατανάλωση καυσίμου.

"Χάρη στις χαμηλότερες τιμές του φυσικού αερίου, οι Αμερικανοί οδηγοί μπορούν να αναμένουν να εξοικονομήσουν εκατοντάδες δολάρια σε κόστος καυσίμων το 2016", δήλωσε ο John Nielsen, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΑΑ της αυτοκινητοβιομηχανίας και επισκευής. "Ευτυχώς, αυτή η ετήσια εξοικονόμηση υπερβαίνει τις συγκρατημένες αυξήσεις στις δαπάνες συντήρησης, ασφάλισης, χρηματοδότησης και άλλες δαπάνες που συνδέονται με την κατοχή και τη λειτουργία ενός οχήματος".

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από κάθε οδικό ταξίδι

  1. Πάρτε ένα προ-ταξίδι συντονισμού-up. Ελέγξτε τους προβολείς, τα φώτα φρένων, τις ενδεικτικές λυχνίες, το λάδι, την πίεση ελαστικών, τους ιμάντες και τους εύκαμπτους σωλήνες, το υγρό φρένων, το αντιψυκτικό υγρό και την μπαταρία. Βεβαιωθείτε ότι τα καθίσματα αυτοκινήτων για βρέφη, τα καθίσματα των παιδιών των μικρών παιδιών και τα καθίσματα του βοηθητικού αυτοκινήτου έχουν εγκατασταθεί σωστά.
  2. Ελέγξτε την ασφάλιση, την εγγραφή και την άδεια. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι τεκμηρίωές σας είναι ενημερωμένες και εύκολα προσβάσιμες στο αυτοκίνητό σας, ειδικά αν ταξιδεύετε εκτός κράτους, όπου τα πρόστιμα ενδέχεται να είναι μεγαλύτερα. Εάν ανήκετε σε ένα auto club, προγραμματίστε τον αριθμό τηλεφώνου στο smartphone σας.
  1. Προγραμματίστε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή GPS, όπως το MapQuest ή το Waze, για να δείτε τις συνθήκες κυκλοφορίας κατά μήκος της διαδρομής σας.
  2. Κρατήστε τις καρτέλες για τον καιρό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις αναφορές της κυκλοφορίας και τις καιρικές συνθήκες προτού φύγετε. Το App Weather on Wheels όχι μόνο παρακολουθεί την πρόβλεψη κατά μήκος της διαδρομής σας, αλλά συμβουλεύει πότε πρέπει να πάρετε μια παράκαμψη ή να σπάσετε μέχρι να περάσει η καταιγίδα.
  3. Συσκευάστε ένα ψυγείο. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα κατά μήκος της διαδρομής σας, φέρετε τα δικά σας ποτά και σνακ έτσι δεν είστε στο έλεος του υπερτιμημένου γρήγορου φαγητού. Χρησιμοποιήστε συμβουλές για τον εντοπισμό πιο υγιεινών, απλώς και φθηνότερων επιλογών που είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν ακόμα και τους επιλεκτικούς τρώγοντες όσο και τους γονείς τους.

Εφαρμογές οδικής διαδρομής που εξοικονομούν χρήματα

Θέλετε να μειώσετε ακόμα περισσότερο το κόστος της απόδραση σας; Ξεκινήστε με τη λήψη ορισμένων βασικών εφαρμογών οδικών ταξιδιών ,

Μια βασική εφαρμογή οδικών ταξιδιών, το GasBuddy μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε πόσα θα ξοδέψετε σε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Χρησιμοποιώντας αναφορές σε πραγματικό χρόνο από άλλους χρήστες εφαρμογών, μπορεί επίσης να σας κατευθύνει προς τα φθηνότερα βενζινάδικα κατά μήκος της διαδρομής σας.

Χρειάζεστε ένα ξενοδοχείο τελευταίας στιγμής, η εφαρμογή HotelTonight μπορεί να σας προσγειώσει με μια εξαιρετική συμφωνία με μόλις τρεις βρύσες και ένα σνακ. Με την ταύτιση των ταξιδιωτών με απούλητα αποθέματα ξενοδοχείων, το HotelTonight μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα δωμάτιο για την ίδια νύχτα ή μέχρι μια εβδομάδα έξω, σε περισσότερα από 15.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 500 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.