Πόλεις στην Ισπανία για να μάθουν ισπανικά

Ποιες πόλεις στην Ισπανία είναι καλοί για την πρακτική της ισπανικής γλώσσας

Αν σκοπεύετε να περάσετε πολύ καιρό στην Ισπανία για να μάθετε Ισπανικά, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά για το πού θα το κάνετε.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εκμάθησης ισπανικών σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ισπανίας. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας εδώ, καθώς και λεπτομέρειες για τα σχολεία ισπανικής γλώσσας σε κάθε πόλη.

Είναι μια δύσκολη επιλογή. Μια λύση είναι να μάθετε σε διάφορες πόλεις! Μια μεγάλη σχολική ομάδα που έχει υποκαταστήματα σε διάφορες πόλεις μπορεί συνήθως να φιλοξενήσει έναν ταξιδιώτη φοιτητή που θέλει να περάσει μερικές εβδομάδες σε μερικές διαφορετικές πόλεις. Γνωρίζω τουλάχιστον μια σχολική ομάδα, Don Quijote , που είναι πρόθυμη να φιλοξενήσει τους μαθητές με αυτόν τον τρόπο. Έχουν σχολεία σε δώδεκα τοποθεσίες στην Ισπανία, συμπεριλαμβανομένης της Μαδρίτης, της Βαρκελώνης και της Σεβίλλης. Ελέγξτε τους Μαθηματικά Ισπανικά στην Ισπανία Κατάλογος ή διαβάστε περισσότερα για τα Ισπανικά σχολεία Don Quijote .

Περισσότερο: