Παγκόσμια συμβουλές επιβίωσης για το Spring Break Orlando

Αποκτήστε το καλύτερο από το Universal Orlando κατά τη διάρκεια της άνοιξης

Το Universal Orlando ξεχειλίζει από τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της Άνοιξης , χάρη στις εξαιρετικές διαφημιστικές προσφορές που απευθύνονται σε οικογένειες, ζευγάρια και singles - και προγράμματα σχολικών και κολέγικων διακοπών των ΗΠΑ. Παρόλο που τα πάρκα και τα κλαμπ θα είναι γεμάτα με ανθρώπους, μπορείτε ακόμα να περάσετε υπέροχα στο Universal Studios κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Spring Break - απλά προγραμματίστε το χρόνο σας καλά και επωφεληθείτε από όλα τα πάρκα που πρέπει να προσφέρετε.

Universal Studios Συμβουλές για Spring Break

Μείνετε σε Onsite: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε τα πλήθη Spring Break είναι να μείνετε σε ένα θέρετρο της Universal Orlando. Όταν παραμείνετε στο χώρο του ξενοδοχείου, θα έχετε μερικές επιπλέον παροχές, όπως λεωφορεία με καραβάκια στα πάρκα και πρόσβαση σε νωρίς το πρωί για να επιλέξετε περιοχές. Αν παραμείνετε off-site, θα πρέπει να περιηγηθείτε στα πολυάσχολα γκαράζ για να μπορέσετε να μπείτε στα πάρκα.

Πληρώστε στο πάρκο: Εάν πρέπει να οδηγήσετε στο Universal Orlando, το Spring Break είναι μια από τις εποχές του χρόνου που αξίζει να πληρώσετε επιπλέον για έναν προνομιακό χώρο στάθμευσης. Τα "δωρεάν" γκαράζ είναι πιο μακριά και η στενή στάθμευση θα εξαλείψει το περίπατο.

Χρησιμοποιήστε Express Pass: Αγοράστε ένα Pass Universal Pass και θα πάρετε το μπροστινό μέρος της γραμμής για να επιλέξετε βόλτες. Αυτή είναι μια πρόσθετη επιλογή και υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε. αξίζει να δαπανήσετε τα επιπλέον μετρητά για να μειώσετε δραστικά τον χρόνο που περνάτε αναμονής στη σειρά.

Οι επισκέπτες που διαμένουν στο θέρετρο Universal Orlando λαμβάνουν αυτόματα ένα πέρασμα στο μπροστινό μέρος της γραμμής σε επιλεγμένα αξιοθέατα.

Οι οπαδοί της Disney θα σημειώσουν ότι αυτό το σύστημα είναι παρόμοιο, αλλά όχι το ίδιο με το πρόγραμμα FastPass + .

Ελαχιστοποίηση αναμονής: Προχωρήστε για τις πιο πολυσύχναστες βόλτες όσο το δυνατόν νωρίτερα την ημέρα. Αξιοθέατα όπως το "Χάρι Πότερ και το Απαγορευμένο Ταξίδι" δεν θα είναι εύκολα προσβάσιμα αργότερα την ημέρα.

Χρησιμοποιήστε το "Kiddie Switch": Η Universal χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο σύστημα με το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτων της Disney .

Οι γονείς με μικρά παιδιά μπορούν ακόμα να απολαύσουν τις πιο συναρπαστικές βόλτες και αξιοθέατα στο Universal με στροφές. Συνήθως, ο πρώτος γονέας θα περιμένει στη γραμμή και θα βγει ενώ ο δεύτερος γονέας περιμένει. Μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος γονέας, ο δεύτερος γονέας θα προχωρήσει στο μπροστινό μέρος της γραμμής και θα βγει αμέσως.

Χρησιμοποιήστε το CityWalk Party Pass: Εάν πηγαίνετε στο Universal Orlando για τους συλλόγους και τη νυχτερινή ζωή , πάρτε ένα Party Pass και αεράξτε σε κάθε ένα από τα κλαμπ που συμπεριλαμβάνονται χωρίς να πληρώνετε κάθε φορά κάλυψη.

Κόμμα Ασφαλώς: Αν βρίσκεστε στο Universal για την πλευρά party του Spring Break, σκεφτείτε να παραμείνετε στο χώρο για να φτάσετε εύκολα και εύκολα από τα κλαμπ. Θα πρέπει να μεταφέρετε μόνο τα γυμνά σκεύη μαζί σας όταν βγείτε έξω. Κρατήστε ένα αντίγραφο της άδειας οδήγησης και επιπλέον μετρητά και πιστωτικές κάρτες στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας, ώστε να μην διακινδυνεύσετε να τα χάσετε - και να χάσετε τη διασκέδαση.