Καρναβάλι Κρουαζιέρες Γραμμές Παιδικό Πρόγραμμα - Καρναβάλι Camp

Κρουαζιέρα με τα παιδιά σας στις γραμμές κρουαζιέρας καρναβαλιού

Η Carnival Cruise Lines είναι ο ηγέτης στην οικογενειακή κρουαζιέρα, με περισσότερα από 100.000 παιδιά στα πλοία της κάθε χρόνο. Το πρόγραμμα Carnival για τα παιδιά ονομάζεται Καρναβάλι Camp. Η φιλική προς την οικογένεια κρουαζιέρα επιτρέπει σε παιδιά ηλικίας άνω των 4 μηνών να επιβιβαστούν, αλλά όλοι οι φιλοξενούμενοι κάτω των 21 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα 25 ετών και άνω στην ίδια αίθουσα.

Το Camp Carnival είναι ένα πρόγραμμα για όλο το χρόνο, το οποίο παρέχει καθημερινές γεμάτες διασκέδαση και γεμάτες ηλικία δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους ηλικίας μεταξύ 2 και 11 ετών.

Επιπλέον, υπάρχει επιτηρούμενη υπηρεσία "δωρεάν παιχνιδιού" και φύλαξη παιδιών (έναντι αμοιβής). Η αίθουσα παιχνιδιών σε κάθε σκάφος Carnival έρχεται πλήρως εξοπλισμένη με παιχνίδια, παιχνίδια και παζλ για παιδιά όλων των ηλικιών. Επιπλέον, κάθε πλοίο διαθέτει ένα ηλεκτρονικό δωμάτιο παιχνιδιών γεμάτο με όλα τα τελευταία βιντεοπαιχνίδια.

Το Camp Carnival είναι κάτι περισσότερο από απλά babysitting. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτικό οικογενειακό χρόνο μαζί, και όμως τα παιδιά έχουν επίσης την επιλογή να είναι με τους συνομηλίκους της ηλικίας τους, αν το επιθυμούν. Το καρναβάλι ξέρει ότι κάθε γονέας θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν προσλάβει συμβούλους νεολαίας που είτε είναι εκπαιδευμένοι σε κολέγιο σε σχετικό τομέα, έχουν επαγγελματική εμπειρία παιδικής φροντίδας, ή και τα δύο. Το Carnival Cruises πραγματοποιεί διεξοδικό έλεγχο ιστορικού σε κάθε έναν από τους συμβούλους της νεολαίας. Και όλοι στο προσωπικό της νεολαίας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στην CPR και στις βασικές πρώτες βοήθειες.

Το Καρναβάλι Camp Καρναβάλι προγράμματα νεολαίας προσανατολίζονται σε 3 ηλικιακές ομάδες από 2 έως 11. Πρόκειται για:

Προγράμματα μεγαλύτερου παιδιού στη γραμμή κρουαζιέρας καρναβαλιού

Εκτός από τα προγράμματα Camp Carnival, το Καρναβάλι έχει ένα πρόγραμμα για τη νεολαία που ονομάζεται Κύκλος C για τις ηλικίες 12 έως 14 και ένα πρόγραμμα εφήβων που ονομάζεται Club O2 για ηλικίες 15 έως 17. Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν τους δικούς τους ειδικούς χώρους σε κάθε Καρναβάλι.

Το καρναβάλι είναι αυστηρό όσον αφορά τις ηλικιακές του ανάγκες και δεν κάνει εξαιρέσεις, έτσι ώστε τα παιδιά της ίδιας οικογένειας να είναι στην ίδια ομάδα. Ορισμένες δραστηριότητες επικαλύπτουν ηλικιακές ομάδες, έτσι ώστε τα παιδιά να μην είναι αναγκαστικά μακριά από τα αδέλφια όλη την ώρα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι έφηβοι ηλικίας άνω των 17 ετών δεν επιτρέπονται στο Club O2 ακόμα και αν είναι ακόμα στο γυμνάσιο.

Το Καρναβάλι έχει άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τα πλοία ελκυστικά για τα παιδιά και τους γονείς τους. Τα κρατητήρια στα περισσότερα κρουαζιερόπλοια είναι πιο ευρύχωρα από ό, τι σε πολλές άλλες γραμμές κρουαζιέρας, και μερικά πλοία έχουν παρακείμενα δωμάτια. Το Carnival παρέχει υπηρεσία φύλαξης παιδιών με επιπλέον χρέωση και διαθέτει ειδικό παιδικό μενού για δείπνο. Κάθε αποκριάτικο σκάφος διαθέτει ένα καταπληκτικό πάρκο με υδάτινα γλάστρες και άλλες υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που αγαπούν τα περιπετειώδη παιδιά όλων των ηλικιών!

Το Camp Carnival δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να συναντηθούν και να κοινωνικοποιηθούν με άλλους στην ηλικιακή τους ομάδα από όλη τη Βόρεια Αμερική και τον κόσμο.

Τα παιδιά σας θα πάνε σπίτι με νέους φίλους και νέες αναμνήσεις. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο με την επίσκεψη σε νέα μέρη και την ανταλλαγή εμπειριών με τα μέλη της οικογένειάς τους. Το μόνο παράπονό σας μπορεί να είναι ότι προτιμούν να ξοδεύουν χρόνο με τους νέους τους φίλους παρά με τους γονείς τους. Λοιπόν, τι νέα?