Φεστιβάλ Μουσικής Whitaker στο Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι

Δείτε τους κορυφαίους τοπικούς μουσικούς που εκτελούν αυτές τις ελεύθερες υπαίθριες συναυλίες

Τα καλοκαίρια του St. Louis γεμίζουν με δωρεάν συναυλίες και άλλα γεγονότα. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Φεστιβάλ Μουσικής Whitaker στο Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι . Το υπαίθριο φεστιβάλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια καλοκαιρινή νύχτα στο St. Louis. Μπορείτε να δείτε την ομορφιά του Βοτανικού Κήπου και να απολαύσετε δωρεάν παραστάσεις από μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της περιοχής.

Πότε και που

Το Φεστιβάλ Μουσικής Whitaker πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι τα βράδια της Τετάρτης από τον Ιούνιο έως τις αρχές Αυγούστου.

Το 2017, το φεστιβάλ είναι 31 Μαΐου έως 2 Αυγούστου. Οι ελεύθερες συναυλίες πραγματοποιούνται στο Amphitheatre Cohen μέσα στον Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι. Η μουσική ξεκινά στις 7:30 μ.μ., αλλά μπορείτε να φτάσετε νωρίτερα. Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν κάθε Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 21:00

2017 Πρόγραμμα μουσικών

31 Μαΐου - Roland Johnson & Soul Endeavour
7 Ιουνίου - Jack Grelle
14 Ιουνίου - Τα τετράγωνα αερίου
21 Ιουνίου - Κίνδυνος για την πτώση του Ya
28 Ιουνίου - ο Big Mike Aguirre και το Blu City All Stars
5 Ιουλίου - Beth Bombara
12 Ιουλίου - Ptah Williams
19 Ιουλίου - Κέβιν Μπόουερς
26 Ιουλίου - το Mighty Pines
2 Αυγούστου - Αδελφοί Λάζαροφ

Φαγητό και ποτά

Οι επισκέπτες επιτρέπεται να φέρουν κουβέρτες, καρέκλες, ψυγεία και καλάθια πικνίκ στον κήπο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μουσικής Whitaker. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν μία ή δύο ώρες πριν αρχίσει να απολαμβάνει ένα δείπνο με πικ-νικ. Ο Κήπος επίσης πωλεί σάντουιτς, ζεστά σκυλιά, επιδόρπια, μπύρα, κρασί και σόδα για όσους προτιμούν να μην φέρουν δικά τους.

Δεν επιτρέπονται σχάρες bar-b-que και μεγάλα τραπέζια. Ο Κήπος ζητά επίσης από τους επισκέπτες να περιορίσουν την ποσότητα των γυάλινων μπουκαλιών και των δοχείων που φέρνουν. Το σπασμένο γυαλί είναι ένας κίνδυνος για την ασφάλεια και επηρεάζει αρνητικά την ομορφιά του Κήπου. Οι διοργανωτές συνιστούν μπύρα σε κουτιά, κουτιά κρασιού ή με άλλα είδη ξυρίσματος που ξαναγεμίζουν.

Δραστηριότητες των παιδιών

Τα παιδιά μπορούν να τρέξουν και να κάψουν κάποια ενέργεια πριν ξεκινήσουν οι συναυλίες. Ο παιδικός κήπος είναι ανοιχτός από τις 17:00 έως τις 19:00, σε βραδιές φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο για όλους. Ο παιδότοπος έχει πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για παιδιά όλων των ηλικιών, όπως διαφάνειες, σπήλαια, σκάλες σχοινιού, φρούριο και δέντρο. Στις ιδιαίτερα καυτές νύχτες, η περιοχή εκτόξευσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κρυώσει. Υπάρχει επίσης ένας κολπίσκος με βάρκες και σύστημα κλειδαριάς και φράγματος. Όλα τα παιδιά στο Παιδικό Κήπο πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Πού να πάρκο

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στον κήπο στο κέντρο επισκεπτών του Ridgway. Υπάρχουν επίσης αρκετές θέσεις στάθμευσης κοντά στην Shaw Boulevard και στο Interstate 44. Μια άλλη επιλογή είναι να σταθμεύσετε κατά μήκος της λεωφόρου Tower Grove, αν και ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση, ανατρέξτε στον χάρτη στάθμευσης του Garden. Οι πεζοί μπορούν επίσης να εισέλθουν στον κήπο στις πύλες πεζών στην λεωφόρο Alfred Avenue, καθώς και δύο επιπλέον εισόδους κατά μήκος της λεωφόρου Tower Grove στην Shaw Boulevard και τη λεωφόρο Cleveland.