Κρουαζιέρα του Busch Gardens '2016

Ο κακός ποτέ δεν βγαίνει από το στυλ στους κήπους Busch Tampa Bay

Το Busch Gardens Tampa Bay θα ξεκινήσει την 16η σεζόν του με έντονο φόβο με το Howl-O-Scream σε 20 νύχτες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Γνωστός για τις τρομακτικές σκηνές ψύξης της σπονδυλικής στήλης και τις υπερβολικές κορυφαίες εμπειρίες στο σπίτι σας, το Howl-O-Scream έγινε η γιορτή αποκριών αποκριών του Tampa Bay.

Οι βάσεις του πάρκου με αφρικανική τέχνη μετατρέπονται σε αρένα διαβολικών διαστάσεων, όπου τα πνεύματα βουντού και η φρίκη βασιλεύουν υπέρτατα.

Η ψυχική ευεξία και η σωματική αντοχή του επισκέπτη αμφισβητούνται και ωθούνται σε ένα μέρος που το κακό καλεί στο σπίτι.

Κάθε χρόνο ένα θέμα τρόμου διεξάγεται σε όλο το πάρκο και σε διαφορετικές εμπειρίες από στοιχειωμένο σπίτι.

Και, μόλις νόμιζες ότι δεν μπορούσες να φωνάξεις πιο δυνατά ... επιβιβάζομαι σε μια περιπέτεια για μια ορμητική βόλτα μέσα στο σκοτάδι!

Λεπτομέρειες και πληροφορίες εισιτηρίων

Το Howl-O-Scream είναι ένα ξεχωριστό event ticketed με γενική τιμή εισόδου υψηλότερη στην πύλη. Οι κάτοικοι της Φλώριδας, οι κάτοχοι διαβατηρίων και ομάδες ηλικίας 15 ετών και άνω μπορούν να εξοικονομήσουν με την αγορά online εισιτηρίων. Οι εκπτώσεις είναι επίσης διαθέσιμες μέσω προωθητικών κωδικών που παρέχονται σε διάφορα προϊόντα λιανικής πώλησης σε όλη την πολιτεία και για τους οπαδούς του Facebook (απαιτείται κωδικός προώθησης). Μπροστά από τα πέρασμα της γραμμής είναι επίσης διαθέσιμα.

Η δημοφιλής εκδήλωση διεξάγεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτεμβρίου και ολόκληρου του Οκτωβρίου και επιλέξτε Κυριακές - 23-24 Σεπτεμβρίου (Freaky Preview), 29-30 και 1 Οκτωβρίου, 6-9, 13-16, 20 -23 και 27-30, 2016.

Οι ώρες είναι 7:30 μ.μ. έως 1:00 π.μ. για όλες τις νύχτες.

Αυτό το γεγονός ΔΕΝ είναι για μικρά παιδιά. Συγκεκριμένα, το φετινό γεγονός φέρει προειδοποίηση για "έντονο περιεχόμενο για ενήλικες, όπως βία, θρησκεία και αίμα".

Για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά εισιτηρίων για το Howl-O-Scream, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.howloscream.com.