Μουσείο Ιστορίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Διεύθυνση:

2050 34th Way Ν., Largo, FL 33771

Τηλέφωνο:

727-539-8371

Ωρες:

Τρίτη έως Σάββατο, 10 π.μ. έως 4 μ.μ. Κυριακή, μεσημέρι έως 4 μ.μ. Το μουσείο είναι κλειστό τις Δευτέρες, την Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, την Ημέρα των Ευχαριστιών και την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Εισιτήρια:

Κατευθύνσεις:

Ιστορικό Μουσείο Ένοπλων Δυνάμεων Διατηρεί Ιστορία:

Κατακρημνισμένο στο τέλος ενός δρόμου περιστροφής στην καρδιά της βιομηχανικής γειτονιάς του Largo είναι ένα από τα μεγαλύτερα, μη κυβερνητικά χρηματοδοτούμενα στρατιωτικά μουσεία στη Φλώριδα. Ιδρύθηκε από τον John J. Piazza Sr., τοπικό επιχειρηματία και ιστορικός, το Μουσείο Ιστορίας των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκίνησε τη ζωή του ως ταξιδιωτική συλλογή που λειτουργεί από μια μεγάλη κινητή μονάδα που φιλοξενεί 16 οθόνες.

Καθώς η Piazza εξακολούθησε να αποκτά στρατιωτικά αναμνηστικά, έγινε φανερό ότι θα χρειαζόταν μια μόνιμη περιοχή.

Το μουσείο άνοιξε τον Αύγουστο του 2008 με μια μεγάλη τελετή έναρξης που χαρακτήρισε την ραδιοφωνική προσωπικότητα της περιοχής Jack Harris ως emcee, την απόσπαση χρωμάτων από την τιμητική φρουρά, την παρουσίαση της σημαίας από το Congressman CW

Bill Young, και μια κοπή με κορδέλα με τον Δήμαρχο Largo Patricia Gerard.

Αποστολή

Το μουσείο, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δεσμεύεται να διατηρεί τη στρατιωτική ιστορία και να εκπαιδεύει τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές ως προς τις θυσίες που έχουν κάνει εκείνοι που προσπάθησαν να διασφαλίσουν την ελευθερία.

Εκθέματα

Το μουσείο στεγάζει μοναδικές και ρεαλιστικές απεικονίσεις που απεικονίζουν σκηνές από τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις εκφορτώσεις της ημέρας D, την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και την εποχή της Κορέας και του Βιετνάμ. Οργανωμένες στο χώρο του μουσείου με 35.000 τετραγωνικά πόδια, οι επισκέπτες θα βρουν αυθεντικά αντικείμενα και εξοπλισμό που χρονολογούνται από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι τη σύγχρονη μέρα. Πολλά από τα εκθέματα του μουσείου είναι ενισχυμένα με ηχητικά και οπτικά εφέ, όπως προσομοιωτές καπνού και μεθοδικά επεξεργασμένα σκηνικά, τα οποία εντείνουν την εμπειρία και δίνουν στον επισκέπτη μια πραγματική αίσθηση ζωής.

Στην εκδήλωση του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι επισκέπτες περπατούν μέσα από ένα λασπώδες ευρωπαϊκό τάφρο σαν μάχη. Γνήσια αντικείμενα περιόδου έχουν χρησιμοποιηθεί για να κάνει αυτό το ταξίδι πίσω στο χρόνο πιο πειστικό.

Μεταξύ των πολυάριθμων οχημάτων που εκτίθενται είναι ένα DUKW αμφίβιο σκάφος προσγείωσης, μια δεξαμενή Sherman και ένα φορτηγό πειραματικό όχημα Ford XM151.

Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει επίσης αντικείμενα γερμανικού Τρίτου Ράιχ, όπως στολές, μετάλλια και άλλα αναμνηστικά.

Το μουσείο μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μοναδική γνωστή στολή πλήρους υπηρεσίας του Σαντάμ Χουσεΐν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσθετες οθόνες και παρουσιάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένου εκθέματος που αντιπροσωπεύει την έρημο της ερήμου, το Αφγανιστάν και τη διαρκή ελευθερία.

Memorial Walk

Το μουσείο έχει παραμερίσει μια διαμορφωμένη περιοχή για μια αναμνηστική πεζοπορία και κήπο. Όσοι επιθυμούν να μνημονεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μπορούν να αγοράσουν ένα χαραγμένο τούβλο που θα τοποθετηθεί στο περίπατο. Διατίθενται δύο μεγέθη και το κόστος κυμαίνεται από $ 100 έως $ 175.