Θα αγαπήσετε τα σουβέρ και τα ζώα στο Busch Gardens Tampa

Μεγάλα σουβέρ, Μεγάλα ζώα, Μεγάλοι κήποι

Είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας. Είναι ζωολογικός κήπος. Είναι ένας βοτανικός κήπος. Είναι τρία πάρκα σε ένα!

Λίγο έξω από το πάρκο θεματικών πάρκων του Ορλάντο, αξίζει τον κόπο της ώρας και της αλλαγής στο Busch Gardens Tampa. Το πάρκο με αφρικανική τέχνη διαθέτει μερικές συναρπαστικές μηχανές παγκόσμιας κλάσης, όπως το πολυαναμενόμενο ανεστραμμένο καράβι Montu και το υπέροχο καταδυτικό παρκ, SheiKra - ένα από τα καλύτερα χαλυβουργεία στον κόσμο.

Το πάρκο δεν διαθέτει τα ελκυστικά αξιοθέατα E-Ticket που βρέθηκαν στη Disney και στο Universal. Αλλά προσφέρει μερικές μεγάλες παραστάσεις, μερικές εμφανίσεις στον κήπο με τα μάτια και ένα θηλαστικό από αφρικανικά ζώα που προσφέρει υπέροχη ατμόσφαιρα και θέτει αληθινά το πάρκο.

Φροντίστε να αφήσετε χρόνο για να εξερευνήσετε τα ζώα. Ο ουρανθουτάνος ​​και η τίγρη εκθέματα στη Jungala προσφέρουν κάποιες καταπληκτικές εμπειρίες. Και η έκθεση της ακμής της Αφρικής, η οποία συνορεύει με την πεδιάδα Serengeti των 65 στρεμμάτων, επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν τα ζώα όπως τα λιοντάρια, τα μικρακάτσα, τα ρινόκερα και τις καμηλοπάρδαλες σε φυσικούς οικότοπους. Για μια ξεχωριστή απόλαυση (και μια επιπλέον χρέωση), σκεφτείτε το Serengeti Safari Tours που παίρνει τους επισκέπτες σε ανοικτά φορτηγά στην περιοχή Serengeti για πραγματικές στενές και προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τα ζώα.

Το φαγητό στο Busch Gardens Tampa Bay είναι μια εγκοπή πάνω από το τυπικό θεματικό πάρκο. Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν το Desert Grill, το οποίο διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία μαζί με το εισιτήριο και το Zambia Smokehouse για το γευστικό μπάρμπεκιου.

Το πλήρες εστιατόριο Busch Gardens, η κορώνα Crown, σερβίρει γεύματα οικογενειακού στιλ και προσφέρει εκπληκτική θέα στα ζώα της πεδιάδας Serengeti.

Προτεινόμενα αξιοθέατα

Νέα στο πάρκο

Τοποθεσία, Ώρες Λειτουργίας και Τηλέφωνο

Τάμπα, Φλόριντα

Το Busch Gardens είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Οι ώρες λειτουργίας και οι ώρες ποικίλλουν. Ελέγξτε την τοποθεσία Web του πάρκου για περισσότερες πληροφορίες

1-888-800-5447

Πληροφορίες εισόδου

Για τις τελευταίες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές εισιτηρίων, αγοράστε απευθείας από τους Busch Gardens και SeaWorld.

Η γενική είσοδος περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα εκθέματα ζώων, τις εκδηλώσεις, τα αξιοθέατα και τις βόλτες. Η είσοδος στο κοντινό πάρκο νερού Adventure Island απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο. Εκπτωτικά σύνθετα περάσματα και για τα δύο πάρκα είναι διαθέσιμα. Υπάρχει έκπτωση για τα παιδιά. Η Busch Gardens προσφέρει επίσης έκπτωση για περάσματα που έχουν αγοραστεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά στον ιστότοπό της. Το πάρκο συχνά προσφέρει προσφορές όπως δύο ημέρες για την τιμή μιας εισόδου ή να αγοράσει μια μέρα και να περάσει μια εποχή.

Ελέγξτε με Busch Gardens για τρέχουσες προσφορές. Η Busch Entertainment προσφέρει επίσης πολυκατάστημα εισιτηρίων για τα αξιοθέατα της Φλόριντα, όπως οι κήποι Busch Tampa Bay, το SeaWorld Orlando, το Discovery Cove και το Aquatica water park.

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε άλλα πάρκα, σκεφτείτε να πάρετε ένα πακέτο, μειωμένο εισιτήριο που περιλαμβάνει την είσοδο στο SeaWorld και το Busch Gardens. Η μεταφορά με λεωφορείο μεταξύ των δύο πάρκων είναι δωρεάν για τους κατόχους εισιτηρίων. Ή ίσως θέλετε να πάρετε το Orlando FlexTicket, το οποίο διαθέτει 14 ημέρες απεριόριστης εισδοχής σε 6 πάρκα, συμπεριλαμβανομένων των δύο Universal πάρκα, SeaWorld, Wet 'n Wild, και Aquatica, καθώς και Busch Gardens. Περιλαμβάνει επίσης τη μεταφορά με λεωφορείο μεταξύ της Τάμπα και του Ορλάντο. Είναι πολύ καλή αν μπορείτε να επισκεφθείτε και τα έξι πάρκα.

Ειδικές εκδρομές και προγράμματα

Για πρόσθετες αμοιβές πάνω από το κόστος γενικής αποδοχής, το Busch Gardens Tampa Bay προσφέρει μια σειρά από περιηγήσεις και προγράμματα σε βάθος, συμπεριλαμβανομένου του Serengeti Safari Tour που παίρνει τους επισκέπτες σε υπαίθρια φορτηγά για προσεγμένες και προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τα ζώα πάρκο Serengeti πεδιάδα 65 στρεμμάτων.

Προσφέρει επίσης περιηγήσεις με ξεναγήσεις, μερικές από τις οποίες προσφέρουν πρόσβαση στις μεγάλες βόλτες στην πρώτη γραμμή. Απαιτείται κράτηση για τις εκδρομές.

Να φτάσετε στο Πάρκο

Με οποιοδήποτε εισιτήριο μετ 'επιστροφής, υπάρχει καθημερινή δωρεάν λεωφορείο λεωφορείου μεταξύ Busch Gardens Tampa και ξενοδοχείων της περιοχής Orlando που προσφέρονται μέσω των υπηρεσιών προορισμού Mears.

Κατευθύνσεις

Από το Ορλάντο:
I-4W έως Ι-75Ν. Βεβαιωθείτε ότι κατευθυνθείτε στο Βορρά (αν και ακούγεται αντιληπτό!) Στο I-75 στην έξοδο Fowler Ave # 265. Αφήστε αριστερά στην ράμπα εξόδου στη λεωφόρο Fowler. Αριστερά στο McKinley (μετά το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα) στο πάρκο.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Βρείτε Busch Gardens Hotel Διαμονή
Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στην περιοχή Τάμπα στο TripAdvisor.

Κοντά στο πάρκο νερού

Το Adventure Island λειτουργεί από τη Busch Entertainment και βρίσκεται απέναντι από τους κήπους Busch. Απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο εισόδου.

Εκδήλωση διακοπών

Χριστιανική πόλη

Απόκριες

Howl-O-Scream

Επίσημη ιστοσελίδα

Busch Gardens Tampa Bay Online