Το Aquatica στο SeaWorld Orlando είναι ένα από τα καλύτερα πάρκα νερού της Φλόριντα

Το SeaWorld γνωρίζει το νερό. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δημιούργησε ένα υδάτινο πάρκο παγκόσμιας κλάσης. Αυτό που μπορεί να προκαλεί έκπληξη, ωστόσο, είναι ότι η Aquatica συνδυάζει διασκέδαση με το πάρκο και ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με τα ζώα.

Το πάρκο 59 στρεμμάτων προσφέρει πολλές βόλτες για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα συγκίνησης μέσα σε μια ατμόσφαιρα των Νήσων της Νήσου της Θάλασσας. Μια από τις βόλτες με υπογραφή του Aquatica, το Dolphin Plunge, διαθέτει πλάγια πλάγια διαφάνειες σώματος που πυροβολούν τους αναβάτες μέσα από μια πισίνα με μαύρα και άσπρα δελφίνια Commerson.

Ενώ η έννοια της "αλληλεπίδρασης με τα δελφίνια" ακούγεται ενδιαφέρουσα, η εμπειρία μπορεί να μην αξίζει να περιμένουμε. Οι διαφάνειες αρχίζουν σε κλειστούς, αδιαφανείς σωλήνες και εκπέμπουν γρήγορα, στρεβλωτικές βόλτες στο σκοτάδι. Καθώς οι αναβάτες εισέρχονται στην πισίνα με τα δελφίνια, οι σωλήνες αλλάζουν για να καθαρίσουν το ακρυλικό. Αλλά, ακόμη και αν τα δελφίνια τυχαίνει να κολυμπούν κοντά στους σωλήνες (κάτι που συμβαίνει μόνο περιστασιακά), είναι απίθανο να τους δουν οι αναβάτες, αφού τα δελφίνια και οι αναβάτες φέρονται τόσο γρήγορα. Με γραμμές που διογκώνονται εύκολα έως και μία ώρα ή περισσότερο σε πολυάσχολες μέρες, οι επισκέπτες μπορεί να θέλουν να παραλείψουν το γύρο.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραλείψουν να δουν τα μαγευτικά δελφίνια. Με τη βόλτα της δίπλα στην πόρτα και βυθίζοντας στο Loggerhead Lane, το τεμπέλικο ποτάμι της Aquatica, δεν υπάρχει αναμονή και η όμορφα διαμορφωμένη έλξη περιλαμβάνει μια χαλαρή περιστροφή πέρα ​​από ένα υποβρύχιο παράθυρο στην πισίνα των δελφινιών. Η σχετικά μικρή διαδρομή περνάει επίσης από ένα σπήλαιο με ένα ενυδρείο από έντονα χρωματισμένα αφρικανικά ψάρια.

Οι επιβάτες στις δύο βόλτες με το μπολ Tasssie Twister εξέρχονται επίσης από τον τεμπέληνο ποταμό και μπορούν να δουν τα ζώα. Οι επισκέπτες που δεν επιθυμούν να επιβιβαστούν σε καμία από τις βόλτες μπορούν να θαυμάσουν τα δελφίνια σε μια δεύτερη υποθαλάσσια περιοχή προβολής σε ξηρή γη.

Ένας άσχημος ποταμός

Εκτός από τα δελφίνια και τα ψάρια, οι χειριστές περπατούν γύρω από το πάρκο με άλλα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των χελωνών και των μαστορέματα.

Μεταξύ των άλλων μοναδικών χαρακτηριστικών του, το Aquatica προσφέρει δίδυμες πισίνες κύματος δίπλα-δίπλα που παρέχουν διαφορετικές εμπειρίες κύματος. Και τα Rapids της Roa είναι ένας ποταμός δράσης που είναι εκπληκτικά γρήγορος, αρκετά μακρύς και ένα φορτίο διασκέδασης. Ξεχάστε τους σωλήνες. οι αναβάτες πηγαίνουν απλά με τη ροή και συναντούν geysers, ξαφνικές υπερτάσεις και άλλες εκτροπές.

Τα άλλα αξιοθέατα της Aquatica περιλαμβάνουν το Walkabout Waters, έναν τεράστιο διαδραστικό σταθμό παιχνιδιού με φορτία κανόνια νερού και άλλα ποτηράκια, καθώς και δύο κουβάδες χωματερής. Δύο βόλτες οικογένεια raft, ένα κλειστό και στρίψιμο, το άλλο ανοιχτό και μια ευθεία πυροβόλησε, προσφέρουν γρήγορες, συναρπαστικές βόλτες. Τα Taumata Racers ξεκινούν από σκοτεινούς, κλειστούς σωλήνες και τελειώνουν σε έναν αγώνα δίπλα-δίπλα στο φινίρισμα. Ένα ζευγάρι από δύο τσουλήθρες στο Whanau Way προσφέρει δύο διαφορετικές εμπειρίες βόλτα.

Παρά τον τεράστιο αριθμό των ξαπλώστρων του πάρκου, οι επισκέπτες μπορούν να τα βγάλουν γρήγορα και να χτυπήσουν το χλοοτάπητό τους στις πολυάσχολες μέρες - ένα τυπικό σκάνδαλο για το πάρκο. Οι γραμμές για πολλές από τις διαδρομές μπορούν να πάρουν αρκετά καιρό σε πολυάσχολες ημέρες. Ακόμη και ο δρόμος προς το χώρο στάθμευσης μπορεί να μπλοκάρει κατά τους χρόνους αιχμής. Η καλύτερη συμβουλή για την αποφυγή πλήθους στις πρώτες μέρες του πάρκου είναι να φτάσει όταν το Aquatica ανοίξει για πρώτη φορά ή περιμένει μέχρι το απόγευμα τις ημέρες όταν είναι ανοιχτό αργά.

Έτσι, πώς συγκρίνεται με άλλα θαλάσσια πάρκα;

Μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα μπορούν να βρεθούν στη Φλόριντα , και Aquatica είναι μεταξύ των καλύτερων. Αν και δεν είναι τόσο πλούσια διαμορφωμένη όπως η λιμνοθάλασσα Disney's Typhoon Lagoon (ή το SeaSworld's upscale Discovery Cove κολυμπώντας το δελφίνι πάρκο), είναι αρκετά ωραίο. Και ενώ η Aquatica δεν έχει τα ακραία λάκκα της διαφάνειας ταχύτητας του Summit Plummet στην παραλία Blizzard της Disney ή των τρελών ψηλών και γρήγορων διαφανειών στο βουνό στο Volcano Bay του Universal Orlando, μερικά από τα αξιοθέατα της βρίσκονται στα συναρπαστικά. Μεταξύ των πιο ακραίων διαφανειών είναι οι καταρράκτες του Ihu, ένας πύργος πολλαπλών πτώσεων που περιλαμβάνει κάψουλες εκτόξευσης και το Ray Rush, ένα slide οικογενειακής σχεδία που ενσωματώνει ένα μίνι μπολ και ένα στοιχείο μισής σωλήνας.

Η ατμόσφαιρα του Aquatica και το θέμα της Νότιας Θάλασσας είναι γοητευτικά. Και τα ζωικά χαρακτηριστικά του το ξεχώρισαν από όλα τα άλλα υδάτινα πάρκα.

Εν ολίγοις, ο ισχυρισμός της SeaWorld ότι το Aquatica είναι ένα καινοτόμο, καινούργιο πάρκο στα παραδοσιακά υδάτινα πάρκα, um, κρατά νερό.

Τι να φάτε;

Τα τρία εστιατόρια του πάρκου προσφέρουν φαγητό, το οποίο είναι μια βαθμίδα πάνω από το τυπικό εισιτήριο για το υδάτινο πάρκο. Το Banana Beach Cookout, ένας μπουφές που σας ταιριάζει, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα συμφωνία: Για μερικά δολάρια περισσότερο από ένα μεμονωμένο γεύμα, οι επισκέπτες μπορούν να επιστρέψουν όσες φορές επιθυμούν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πολιτική εισδοχής

Το Aquatica απαιτεί ξεχωριστή είσοδο από το SeaWorld Orlando (και από το Discovery Cove, πάρκο εμπειρίας για το δελφίνι SeaWorld). Μειωμένη τιμή για παιδιά 3 έως 9. Οι ηλικίες 2 και κάτω είναι δωρεάν. Οι ιδιωτικές καμπάνες είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση. Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε άλλα πάρκα, σκεφτείτε να πάρετε ένα πακέτο, μειωμένο εισιτήριο που περιλαμβάνει την είσοδο στο SeaWorld και / ή στο Busch Gardens.

Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας

Το Aquatica είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Είναι κλειστή ορισμένες Δευτέρες και Τρίτες το Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Ελέγξτε με την Aquatica για ακριβείς ώρες λειτουργίας.

Τοποθεσία

Δίπλα στο SeaWorld Orlando, off International Drive.

Από το Ορλάντο: I-4 έως το Exit 72.

Από την Τάμπα: I-4 έως το Exit 71.