Κοινοτικά κολλέγια στην περιοχή του Ορλάντο

Το κοινοτικό σύστημα κολλεγίων της Φλόριντα, το οποίο διαχειρίζεται το Τμήμα Παιδείας της Φλώριδας, παρέχει ένα βασικό σημείο πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα κοινοτικά κολλέγια παρέχουν μια σειρά από προγράμματα σχεδιασμένα για προσωπική ή επαγγελματική ανάπτυξη. Δεσμευμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν την εκπαίδευση που χρειάζονται για να βελτιώσουν τη ζωή τους, τα κοινοτικά κολέγια μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια. Ένας φοιτητής που χρειάζεται αποκατάσταση για να αποκτήσει δεξιότητες που απαιτούνται για την είσοδο σε ένα τετραετές κολλέγιο, ένας ενήλικας μαθητής που επιθυμεί να ανακατασκευαστεί για μια νέα σταδιοδρομία ή ένας βετεράνος που επιστρέφει στην πολιτική ζωή μπορεί να βρει το καθένα ένα πρόγραμμα κατάλληλο για τις ανάγκες του / της.

Τα κολέγια της κοινότητας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων πιστοποίησης ή / και συγγενικά πτυχία σε τομείς όπως η γεωργία, οι επιχειρήσεις. την εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση, την επιστήμη της υγείας, τη φιλοξενία, το μάρκετινγκ, τη δημόσια ασφάλεια, τη μηχανική και την τεχνολογία των πληροφοριών.

Τα πτυχία του πτυχιούχου στα κοινοτικά κολλέγια παρέχονται μέσω εταιρικών σχέσεων μεταξύ του κοινοτικού κολλεγίου και δημόσιων ή ιδιωτικών τετραετών ιδρυμάτων. Τα μαθήματα γίνονται στην κοινοτική πανεπιστημιούπολη ή μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και το πτυχίο απονέμεται από το συνεργαζόμενο τετραετές ίδρυμα.

Στην περιοχή της κεντρικής Φλώριδας, υπάρχουν αρκετά καλά οργανωμένα κολέγια.

Πορτοκάλες / Κομητείες Osceola

Κοινοτικό κολλέγιο της Βαλένθια

Lake County

Lake-Sumter Community College