Ένας οδηγός επισκεπτών του Μουσείου Τέχνης του Σαιντ Λούις

Δείτε εξαιρετικά έργα τέχνης σε αυτό το δημοφιλές μουσείο στο Forest Park

Το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις προσελκύει λάτρεις της τέχνης από όλη τη χώρα. Οι συλλογές του Μουσείου και τα ειδικά εκθέματα παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία ζωγραφικών έργων, γλυπτών και πολλά άλλα. Το μουσείο φιλοξενεί επίσης πολλά φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Το Μουσείο Τέχνης είναι ένα από τα κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα στο Σαιντ Λούις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ανατρέξτε στο Top 15 Free Attractions στην περιοχή St. Louis .

Τοποθεσία και Ώρες

Το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις βρίσκεται στην καρδιά του Forest Park , κοντά στο ζωολογικό κήπο του St. Louis . Το μουσείο βρίσκεται στην κορυφή του Art Hill.

Είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με παραταθείσες ώρες μέχρι τις 9 το βράδυ, την Παρασκευή. Το μουσείο είναι κλειστό την ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, αλλά είναι ανοιχτό την Πρωτοχρονιά. Η γενική είσοδος είναι δωρεάν. Η είσοδος στα ειδικά εκθέματα είναι επίσης δωρεάν την Παρασκευή.

Εκθέματα και Γκαλερί

Το Μουσείο Τέχνης είναι γεμάτο με έργα τέχνης παγκόσμιας κλάσης από όλο τον κόσμο. Στην μόνιμη συλλογή του μουσείου υπάρχουν πάνω από 30.000 έργα. Αυτό περιλαμβάνει έργα των δασκάλων όπως ο Monet, ο Van Gogh, ο Matisse και ο Picasso. Το μουσείο φιλοξενεί επίσης μια γνωστή συλλογή γερμανικής τέχνης του 20ού αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης συλλογής ζωγραφικής του κόσμου από τον Max Beckmann.

Ως γενικός οδηγός, οι ευρωπαίοι δάσκαλοι βρίσκονται στο κύριο επίπεδο του μουσείου, μαζί με οποιεσδήποτε ειδικές εκθέσεις.

Τα περισσότερα σύγχρονα και σύγχρονα έργα βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο. Το κατώτερο επίπεδο περιέχει αφρικανική και αιγυπτιακή τέχνη.

Ειδικά ελεύθερα γεγονότα

Εκτός από τα εκθέματα και τις γκαλερί, το Μουσείο Τέχνης είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε δωρεάν και οικογενειακές εκδηλώσεις και δραστηριότητες όλο το χρόνο. Κάθε Κυριακή το απόγευμα, το μουσείο φιλοξενεί τις Οικογενειακές Κυριακές από τις 13:00 έως τις 16:00, στην Αίθουσα Γλυπτικής στο κύριο επίπεδο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δραστηριότητες hands-on για παιδιά και μια οικογενειακή περιοδεία στο μουσείο στις 2:30 μ.μ. Υπάρχουν διαφορετικά θέματα για τις Κυριακές της Οικογένειας με βάση τα εκθέματα που εκτίθενται σήμερα στο μουσείο.

Για μια ακόμη εκδήλωση που απευθύνεται σε ενήλικες, το μουσείο φιλοξενεί μια σειρά ταινιών εξωτερικού χώρου την Παρασκευή το βράδυ τον Ιούλιο. Οι ταινίες εμφανίζονται σε μεγάλη οθόνη στο Art Hill. Η εκδήλωση ξεκινά στις 7 μ.μ., με μουσική και τοπικά φορτηγά τροφίμων. Οι ταινίες αρχίζουν στις 9 μ.μ.

Βελτιώσεις και επέκταση

Το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις υποβλήθηκε πρόσφατα σε ένα μεγάλο έργο επέκτασης. Η νεότερη έκταση 200.000 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει επιπλέον χώρο για γκαλερί, νέα είσοδο και περισσότερους από 300 θέσεις στάθμευσης. Το έργο ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επέκταση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου Τέχνης του St. Louis.