Εθνική Λιμενική Πυροτεχνήματα στο Gaylord National Resort

Καλοκαιρινή διασκέδαση στον ποταμό Potomac

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, το Gaylord National Resort στο National Harbor φιλοξένησε μια δωρεάν επίδειξη πυροτεχνημάτων πάνω από τον ποταμό Potomac . Δυστυχώς, δεν θα προβληθούν πυροτεχνήματα το καλοκαίρι του 2017 . (Αν ψάχνετε για πυροτεχνήματα, μάθετε περισσότερα για τις προσφορές πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου στο DC .) Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από προσφορές, όπως δωρεάν νυχτερινά φώτα λέιζερ, προσφορές στο σπα του θερέτρου παγκόσμιας κλάσης, δροσιστικά μαγειρικά χαρακτηριστικά , κι αλλα.

Το θέρετρο έχει συνεργαστεί με την Urban Pirates, μια νέα κρουαζιέρα πειρατικών πλοίων στο Εθνικό Λιμάνι για να φέρει εορτασμούς πειρατών, πακέτα και άλλη διασκέδαση το καλοκαίρι μέσα από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας.

Καλοκαιρινή διασκέδαση στο Gaylord National Resort

Το Gaylord είναι ένα ξενοδοχείο παγκόσμιας κλάσης και συνεδριακό κέντρο με 2.000 δωμάτια, ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων και συμποσίων, έξι εστιατόρια, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καταστήματα λιανικής πώλησης, σπα με πλήρεις υπηρεσίες και γυμναστήριο, εσωτερική / εξωτερική πισίνα και υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων. Η ιδιοκτησία φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας, όπως:

Το National Harbor είναι ένας παραθαλάσσιος προορισμός 300τ.μ. στο Μέριλαντ με μια προνομιακή τοποθεσία στον ποταμό Potomac, που βρίσκεται κοντά στην Washington DC. Η κοινότητα μικτής χρήσης περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής, συγκυριαρχίες, μια μαρίνα πλήρους υπηρεσίας, ένα συνεδριακό κέντρο και εμπορικό χώρο γραφείων.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό επισκεπτών του National Harbour.