Σαν Ντιέγκο - μια μεγάλη δεκάδες ιδέες για διακοπές στο Σαν Ντιέγκο

Προτάσεις ημερήσιας διαδρομής για μια εβδομάδα στο Σαν Ντιέγκο

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε ενώ στο Σαν Ντιέγκο και αν έχετε ειδικά συμφέροντα, θα τα απολαύσετε με κάθε τρόπο. Αυτές οι προτάσεις έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν μια ματιά σε πολλά πρόσωπα του Σαν Ντιέγκο και μια ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά από τα ειδικά μέρη της Νότιας Καλιφόρνιας ενδιαφέροντος.

Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καλιφόρνιας. Τα τελευταία χρόνια, το Σαν Ντιέγκο έχει γίνει ένα εκπληκτικά εξειδικευμένο μέρος και έχει κάτι να προσφέρει σχεδόν σε όλους, από το μπαλέτο στο θέατρο μέχρι τους ζωολογικούς κήπους.

Αυτές οι προτάσεις διαδρομής είναι αρκετές για οικογενειακές διακοπές έως και δύο εβδομάδων. Κάθε μία από αυτές θα διαρκέσει περίπου μια μέρα. Αναμίξτε και ταιριάξτε για να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή του San Diego.

  1. Ο καλύτερος ζωολογικός κήπος: Ο Ζωολογικός Κήπος του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, ο οποίος επισκέπτεται περισσότερους από 5 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως. Αν σας αρέσουν τα ζώα και οι ζωολογικοί κήποι, θα αγαπήσετε αυτό.
  2. Beach Bum for a Day: Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα κάνετε όλη την ημέρα είναι να αποφασίσετε αν θα παίξετε δίπλα στον ωκεανό ή κατά μήκος των ακτών του Mission Bay. Εάν επιλέξετε την παραλία, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας . Υπάρχουν επίσης πολλά να κάνουμε στο Mission Bay , το μεγαλύτερο ανθρωπογενές πάρκο στη χώρα. Όποια και αν είναι η μέρα που περνάτε, ένα ταξίδι στο Belmont Park, ένα ντεμοντέ παραλιακό πάρκο ψυχαγωγίας κάνει για ένα διασκεδαστικό βράδυ.
  3. Δείτε τα πράγματα από τη θάλασσα: Ο κόσμος της θάλασσας Σαν Ντιέγκο φαίνεται να απευθύνεται σε όλους σχεδόν όλους, ειδικά στις οικογένειες. Πρόκειται για ένα μεσαίο πάρκο, εύκολο να περπατήσει απέναντι, με βόλτες, εκθέματα ζώων και παραστάσεις.
  1. Παραθαλάσσια χωριά: Απολαύστε μια μέρα κατά μήκος του ωκεανού σε δύο από τις πιο γοητευτικές παραθαλάσσιες πόλεις του Σαν Ντιέγκο.
    • Ακριβώς απέναντι από τη μεγάλη γέφυρα που βλέπετε από το κέντρο της πόλης είναι το νησί Coronado . Οι λευκές, αμμώδεις παραλίες του έχουν κερδίσει πολλές αξιολογήσεις ως μία από τις δέκα καλύτερες παραλίες της χώρας και ίσως έχετε ακούσει για το Hotel Del Coronado, αλλά πιστεύουμε ότι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι η περιήγηση στο νησί Coronado Island.
    • Βόρεια της πόλης, το La Jolla , το όνομα του οποίου σημαίνει "το κόσμημα" είναι μια όμορφη πόλη που χτυπάει με γαλάζια νερά. Είναι μια από τις ωραιότερες ωκεανικές πόλεις της Καλιφόρνιας και είναι το σπίτι σε πολλές από τις καλύτερες παραλίες του κράτους, ένα διασκεδαστικό ενυδρείο, μία από τις καλύτερες εταιρείες θεάτρου του κράτους και μερικά υπέροχα εστιατόρια.
  1. San Diego Safari: Αλλάζει το όνομά του από το Wild Animal Park στο ζωολογικό πάρκο του Σαν Ντιέγκο Safari Park , μια καλύτερη περιγραφή αυτού που θα βρείτε εκεί, όπου τα είδη ανακατεύονται πολύ όπως κάνουν στην πατρίδα τους στην Ασία και την Αφρική.
  2. Παίξτε από τον κόλπο: Το Σαν Ντιέγκο είναι δικαιολογημένα περήφανο για το "Big Bay" του. Πάρτε μια μέρα για να εξερευνήσετε:
    • Ξεκινήστε (ή τελειώστε) με μια λιμνούλα Cruise , παίρνοντας και τα δύο πόδια για να τα δείτε όλα
    • Το Seaport Village είναι μια παραθαλάσσια περιοχή ψώνια και διασκέδαση, μια καλή στάση για ένα γεύμα ή ένα σνακ
    • Η USS Midway ήταν το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο όταν τέθηκε σε λειτουργία το 1945. Σήμερα εξυπηρετεί την τελική περιήγησή της στο Σαν Ντιέγκο, που φιλοξενεί το ένα τρίτο του στόλου του Ειρηνικού και ένα μεγάλο στέλεχος του πρώην πληρώματος του Midway.
    • Το ναυτικό μουσείο του Σαν Ντιέγκο είναι ένα καλό μέρος για να εξερευνήσετε το παλαιότερο ενεργό ιστιοπλοϊκό του κόσμου, ένα αντίγραφο ενός σκάφους πρώιμης Αμερικάνικης γιορτής και ενός πλήθους άλλων ποντοπόρων σκαφών.
    • Δεν είναι στο νερό, αλλά αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάρει στην Gaslamp Quarter , η οποία βρίσκεται κοντά.
  3. Legos Gone Wild: Το Legoland είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην Καλιφόρνια για να πάρετε τα μικρότερα παιδιά για μια διασκεδαστική μέρα παιχνιδιού.
  4. Park It: Το Balboa Park είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό συγκρότημα δυτικά του Μισισιπή. Εκτός από τον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, είναι επίσης το σπίτι σε 8 κήπους, 15 μουσεία και ένα βραβευμένο με βραβείο Tony θέατρο .
  1. Race Up to Del Mar: Από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, το Del Mar Race Track είναι πιο διασκεδαστικό από ό, τι μπορεί να φανταστείτε, ακόμα κι αν δεν θέλετε να ποντάρετε στα άλογα. Ο οδηγός μας παίρνει όλο το μυστήριο από μια επίσκεψη. Πριν ή μετά την ημέρα σας στις φυλές, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη La Jolla .
  2. Σε μια αποστολή για να ανακαλύψετε την ιστορία του Σαν Ντιέγκο: Ο παλαιότερος ευρωπαϊκός οικισμός της Καλιφόρνια έχει πολλά να δει:
    • Ξεκινήστε από όπου ξεκίνησαν όλα (το 1542) στο Εθνικό Μνημείο Cabrillo , όπου ο εξερευνητής Juan Rodriguez Cabrillo ήταν πιθανότατα πρώτος Ευρωπαίος που έφτασε στο Σαν Ντιέγκο
    • Το Ιστορικό Πάρκο της Παλιάς Πόλης , βόρεια του κέντρου, ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός οικισμός στην Καλιφόρνια, που ιδρύθηκε το 1769
    • Αποστολή του Σαν Ντιέγκο ντε Αλκαλά : Η πρώτη ισπανική αποστολή της Καλιφόρνια ήταν αρχικά στην Παλιά Πόλη, αλλά μετακινήθηκε περαιτέρω στο εσωτερικό της χώρας το 1774. Η σημερινή δομή, που ολοκληρώθηκε το 1820, είναι μία από τις καλύτερες συντηρημένες πολιτείες
    • Η περιοχή Gaslamp οφείλει την ανάπτυξή της στον πρώιμο επιχειρηματία Alonzo Horton και μια περιοχή με μεγάλη αρχιτεκτονική γοητεία, στους δρόμους της που πλαισιώνουν κτίρια του 19ου αιώνα. Κάντε μια περιήγηση με τα πόδια από το William Heath Davis House για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τους διάσημους κατοίκους του, συμπεριλαμβανομένου του Wyatt Earp.
  1. Να είστε παιδί με λουλούδια: Με ήπιο καιρό όλο το χρόνο, όλο το Σαν Ντιέγκο μπορεί να φαίνεται σαν ένας κήπος και θα βρείτε πολλά ωραία μέρη για να τα απολαύσετε:
    • Ελέγξτε το Balboa Park, όπου θα βρείτε μισή ντουζίνα κήπους για να εξερευνήσετε, τόσο κοντά μπορείτε να περπατήσετε από το ένα στο άλλο.
    • Αν επισκεφθείτε τον κοντινό ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, μπορεί να εκπλαγείτε από το γεγονός ότι είναι επίσης ένας βοτανικός κήπος με περισσότερα από 6.500 είδη φυτών, μερικά από αυτά πιο εξωτικά από τα ζώα. Οι λάτρεις των φυτών μπορούν να πάρουν ειδικούς οδηγούς κήπου κοντά στην είσοδο.
    • Από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τις αρχές Μαΐου, 50 στρέμματα κόκκινου, πορτοκαλί, κίτρινου, πράσινου και μοβ Γίγαντα λουλούδια Ranunculus εκτίθενται στο Carlsbad Flower Fields .
    • Ο βοτανικός κήπος του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται βόρεια της πόλης στην Encinitas και βάζουν σε ειδική εμφάνιση το βράδυ τον Δεκέμβριο.
  2. Πάρτε Outta Town: Αν είστε μόνο στο Σαν Ντιέγκο λίγες μέρες, ίσως να θέλετε να μείνετε στην πόλη όλη την ώρα, αλλά αν είστε εκεί περισσότερο, ελέγξτε μερικές από αυτές τις μεγάλες ημερήσιες εκδρομές ,
  3. Η Τιχουάνα είναι ασφαλέστερη από ότι ήταν για λίγο και το διάλειμμα από τόσους πολλούς τουρίστες το έκανε πολύ πιο ενδιαφέρον. Εάν αποφασίσετε να πάτε, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να επισκεφθείτε την Τιχουάνα για να μάθετε πώς να επισκέπτεστε και να ανακαλύψετε ορισμένα πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε εκεί.