Καταλύματα για το Leaf Peepers: Μασαχουσέτη

Μασαχουσέτη Inns και τα ξενοδοχεία για να εξετάσει το ταξίδι πτώσης σας Φθινόπωρο

Η Μασαχουσέτη προσφέρει μια γενναιοδωρία επιλογών διαμονής για τους λάτρεις των φύλλων που θέλουν να μείνουν και να παίξουν. Εδώ είναι μερικές από τις ιδέες κατάθεσης φυλλώματος φύλλων της Μασαχουσέτης, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, πανδοχείων και B & B που προσφέρουν πακέτα φθινοπωρινής απόδραση:

Blantyre

Είναι ένα από τα ωραιότερα πανδοχεία σε όλη τη Μασαχουσέτη, και κορυφώνεται όταν τα φύλλα κάνουν. Honeymoons και Romantic Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας Susan Breslow Sardone μας οδηγεί σε αυτό το ιστορικό πανδοχείο, το οποίο αξίζει τον κόπο κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης.

Brook Farm Inn

Το Brook Farm Inn βρίσκεται στο Lenox στην καρδιά του Berkshires και είναι ένα βικτοριανό B & B όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν αγγλικό τσάι κάθε απόγευμα. Ρωτήστε για τα ποσοστά της εποχής φύλλωμα.

Ένα B & B Cambridge House

Αν ψάχνετε για μια εγχώρια βάση από την οποία θα εξερευνήσετε τη Βοστώνη αυτό το φθινόπωρο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο A Cambridge House. Αυτό το μικρό πανδοχείο έχει ονομαστεί "το καλύτερο κόσμημα της Βοστώνης" από το Country Inns Magazine .

Το Fairfield Inn & Suites Great Barrington

Το Berkshires της δυτικής Μασαχουσέτης είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς των πολιτών, και για τους οικογενειακούς ταξιδιώτες, αυτό το βολικό ξενοδοχείο με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό είναι μια καλή επιλογή.

Cobble View Δωμάτιο με πρωινό

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κάποια πεζοπορία στη Μασαχουσέτη; Αυτό το ήσυχο Berkshires B & B βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Appalachian Trail.

Ξενώνας Χορεύοντας Αρκούδα

Αυτό το οικονομικό βικτοριανό B & B στο Shelburne Falls, Massachusetts, είναι βολικό για το μονοπάτι Mohawk και ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστείτε μετά από μια κουραστική μέρα που ψάχνετε τα φύλλα.

Deerfield Inn

Το Deerfield Inn είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε ενώ εξερευνάτε το ιστορικό Old Deerfield. Σύμφωνα με την Eleanor Berman στο βιβλίο της για το Σαββατοκύριακο της Νέας Υόρκης , "Πολλοί θεωρούν την οδό στο Old Deerfield της Μασαχουσέτης, το πιο ωραίο σε όλη τη Νέα Αγγλία - και θα το βρείτε το καλύτερο το φθινόπωρο".

Το Kemble Inn

Το Kemble Inn στο Λένοξ, Μασαχουσέτη, χαμηλώνει τα ποσοστά του λίγο όταν η εποχή του φύλλου κυλάει γύρω. Επιλέξτε μία από τις 13 υπέροχες σουίτες: Καθένα έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως τζάκι με ξύλα ή μπανιέρα υδρομασάζ δύο ατόμων. Foodies θα λατρέψουν ότι ο σεφ του πανδοχείου, Ron Reda, ήταν ο σεφ του Λευκού Οίκου του Μπιλ Κλίντον.

Το Wayside Inn του Longfellow

Αυτό το ιστορικό πανδοχείο βρίσκεται στο Sudbury της Μασαχουσέτης και έχει καλωσορίσει τους επισκέπτες του από το 1716. Μόλις φιλοξενεί λογοτεχνικούς θρύλους, συμπεριλαμβανομένου του ποιητή Henry Wadsworth Longfellow, προσφέρει τώρα μια ζεστή ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες. Απολαύστε ένα δείπνο φωτιάς πριν αποσυρθείτε μετά από μια μέρα φύλλων που αιχμαλωτίζουν στην κοιλάδα Merrimack.

Το Red Lion Inn

Πολλές από τις αμερικανικές εικόνες του Norman Rockwell εμπνεύστηκαν από τους γείτονές του στο Stockbridge. Τι θαυμάσιο σημείο για να συλλάβει τη δόξα της πτώσης με τη δική σας βούρτσα, φωτογραφική μηχανή, στυλό ή μάτια.

Το φθινόπωρο σας στην έδρα της Νέας Αγγλίας

Ψάχνετε για περισσότερη πηγή φύλλωμα πτώσης της νέας Αγγλίας; Ξεκινήστε με το New England Foliage Central , όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε μια αξέχαστη διαφυγή από το φθινόπωρο.