Έξι σημαίες Νέα Αγγλία

Οδηγός για το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στη Μασαχουσέτη

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα ακίνητα στην αλυσίδα ψυχαγωγικού πάρκου, η εστίαση στο Six Flags New England είναι σε περιπέτειες και βόλτες με συγκίνηση. Και όταν πρόκειται για σουβέρ, το πάρκο μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν από τους καλύτερους κόσμους: το Supercoaster Ride Supercoaster . Αυτό μόνο θα ήταν κάτι περισσότερο από αρκετό λόγο για να επισκεφτεί κανείς. Αλλά, υπάρχουν πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο πάρκο.

Το παλιό ξύλινο καράβι, το Cyclone, είχε γίνει σταδιακά τραχύ κατά τη διάρκεια των ετών και δεν έδωσε ευχάριστη εμπειρία οδήγησης τα τελευταία χρόνια της ύπαρξής του.

Το 2015, όμως, η διαδρομή πήρε μια νέα γέφυρα από χάλυβα "I-Box" και μια νέα μίσθωση για τη ζωή ως ένα υβριδικό ξύλινο ατσάλινο καράβι . Η μετασχηματισμένη διαδρομή, τώρα γνωστή ως Wicked Cyclone, είναι ταχύτερη, περιλαμβάνει αναστροφές και είναι κακή ομαλή. Είναι το δεύτερο καλύτερο αξιοθέατο στο Six Flags New England και ανάμεσα στις καλύτερες υβριδικές ξύλινες και χαλύβδινες σουβέρ .

Η ατέλειωτη περιπέτεια, Batman - The Dark Knight, δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των απεριόριστων σουβέρ σε κάποια άλλα πάρκα, αλλά αποτελεί έκρηξη. Το Mind Eraser, ένα ανεστραμμένο χαλύβδινο παρκ, δεν είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του πάρκου. Με τα πόδια τους να κρέμονται στον αέρα, οι αναβάτες κάθονται δυο απέναντι σε αυτοκίνητα τύπου σκι ανελκυστήρα που περιστρέφονται με τις άγριες ανατροπές και τους βρόχους που αναρτώνται από την παραπάνω διαδρομή. Σε αντίθεση με άλλα ανεστραμμένα σουβέρ, ωστόσο, το Mind Eraser δεν είναι ιδιαίτερα ομαλό και προσφέρει κάποιες συγκλονιστικές στιγμές αιχμής. Η συμβουλή μου: Περάστε τις μακριές γραμμές του καράβι και επιλέξτε μια δεύτερη (ή τρίτη ή τέταρτη) διαδρομή για Superman ή Wicked Cyclone.

Το 2017, το Six Flags New England έκανε το ντεμπούτο του The Joker, του "4-D Free Fly" του Coaster. Είναι πολύ σύντομο, αλλά τα περιστρεφόμενα αυτοκίνητα του προσφέρουν μια ασυνήθιστη και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Σπάνια-υπάρχει Νοσταλγία

Γνωστή εδώ και πολλά χρόνια ως Riverside, το πάρκο ξεκίνησε ως πικνίκ στο 1840 και έχει μακρά ιστορία για να σχεδιάσει.

Ένα καρουσέλ circa-1909 (αν και το Riverside το εγκατέστησε το 1940) χαρίζει τη μπροστινή είσοδο του πάρκου σε ένα πολυτελές θόλο κτιρίου. Το κλασικό ξύλινο τρενάκι του 1940 "Thunderbolt" περιλαμβάνει την αυθεντική, υποβλητική πινακίδα νέον στην είσοδό του. Αλλά, με τη χαρακτηριστική μόδα έξι σημαιών, σχεδόν όλα όσα έχουν σχέση με το ένδοξο, αν και κολλώδες παρελθόν του πάρκου έχει φύγει.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα να διακρίνει το Six Flags New England από οποιοδήποτε άλλο πάρκο της εταιρείας. Η εταιρεία τείνει να απομακρύνει κάθε τοπική ατμόσφαιρα υπέρ ενός ομοιογενοποιημένου, ενός μεγέθους-έτοιμου ηθικού.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα τραγικό όταν πρόκειται για φαγητό. Όπως και με τα περισσότερα πάρκα Six Flags (και τα περισσότερα θεματικά πάρκα, για αυτό το θέμα), τα καταστήματα τροφίμων είναι συχνά υπερπλήρεις και οι επιλογές φαγητού είναι περιορισμένες, υπερτιμημένες και κάπως ήπια. Πού είναι οι αστακοί, οι ατμόπλοιοι, οι μαϊντανόψαρα, τα ψητά φασόλια, το ψωμί καλαμποκιού και άλλα τοπικά φαγητά; Αυτό είναι το Six Flags NEW ENGLAND, έτσι; Αντ 'αυτού, είναι οι συνηθισμένοι ύποπτοι για γρήγορο φαγητό. Δύο standouts, ωστόσο, είναι το Go Fresh Cafe, το οποίο προσφέρει φρεσκομαγειρεμένα σάντουιτς, περιτυλίξεις και σαλάτες και το Smokehouse BBQ της JB, το οποίο σκουπίζει μερικά αξιοπρεπή τραβηγμένα χοιρινά και σάντουιτς.

Six Flags ξέρει πώς να κάνει βόλτες.

Εκτός από τις σουβέρ, το πάρκο προσφέρει και άλλα σημαντικά αξιοθέατα, όπως η βόλτα με ποταμό Blizzard River. Φωτιζόμενες με ομίχλη, οι σχεδίες στενεύουν σε συνθήκες πλημμυρίδας για μια υγρή (αλλά μη διαβροχή) ανάπαυση από τη ζέστη. Η διαφυγή του Χουντίνι είναι μια συναρπαστική ψευδαίσθηση του περιστρεφόμενου δωματίου. Το New England SkyScreamer , η πιο ψηλή ποδηλασία στον κόσμο, όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2014, είναι μια πραγματική βόλτα. Τα νεώτερα παιδιά μπορούν να βρουν την αφθονία της διασκέδασης στην ταινία Looney Tunes-themed Movie Town.

Το υδάτινο πάρκο Hurricane Harbour περιλαμβάνεται στην είσοδο. Με δύο πισίνες κύμα, ένα καταρράκτη νερού, τόνους διαφανειών, και άλλα αξιοθέατα, είναι από τα μεγαλύτερα και καλύτερα υδάτινα πάρκα σε ένα θεματικό πάρκο . Υπάρχει αφθονία για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κρυώσουν μετά από μια ζεστή μέρα στις διαδρομές συγκινήσεις.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Agawam, ΜΑ (κοντά στο Springfield, ΜΑ και Hartford, CT). Η πραγματική διεύθυνση είναι Route 159, 1623 Main Street στο Agawam, MA.

Οδηγίες από τη Βοστώνη: Mass Pike W to Exit 6. I-291 W στο I-91 S στην έξοδο 3 (Agawam). Σταυρώστε τη γέφυρα, πάρτε την πρώτη έξοδο και ακολουθήστε περιστροφική κίνηση στο Route 57 W, στη συνέχεια Route 159 S (Main Street) 2,9 μίλια για να σταθμεύσετε.

Από το Connecticut: I-91 N έως την έξοδο 47W. Διαδρομή 190 W στη διαδρομή 159 Ν, στη συνέχεια 6,3 μίλια για να σταθμεύσετε.

Από το Albany: Mass Pike E έως την έξοδο 4. Route 5 S για τη διαδρομή 57 W (Agawam / Southwick), στη συνέχεια Route 159 S (Main Street) 2,9 μίλια για να πάρκο.

(413) 786-9300

Εισιτήρια και Πληροφορίες Εισόδου

Μειωμένη τιμή για τα παιδιά (2 ετών έως λιγότερο από 54 ετών) Οι ηλικίες 2 και κάτω είναι δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια με έκπτωση είναι συχνά διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Για πρόσθετη αμοιβή, το πάρκο προσφέρει το πρόγραμμα Pass -to-the-the-γραμμών Flash Pass . Οι VIP εκδρομές είναι διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση (η οποία είναι αρκετά υψηλή).

Κοντινά Ξενοδοχεία

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία κοντά σε Six Flags New England σε TripAdvisor.

Επίσημη ιστοσελίδα

Έξι σημαίες Νέα Αγγλία