Ημέρες Βετεράνων Εκδηλώσεις και Προσφορές στο Albuquerque

Βρείτε την ημέρα της ανάμνησης Δραστηριότητες, παρελάσεις, και ειδικές προσφορές

Η Ημέρα των Βετεράνων ξεκίνησε το 1919 (τότε ονομάστηκε Ημέρα της Εμεσιμότητας) και σημάδεψε την επέτειο ενός έτους από το τέλος των εχθροπραξιών στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1954, η ημέρα μετονομάστηκε επίσημα στην Ημέρα των Βετεράνων και είναι ώρα να τιμήσουμε όλους τους βετεράνους των ΗΠΑ. Οι εθνικές αργίες πραγματοποιούνται κάθε 11 Νοεμβρίου. Το 2017, πέφτει σε Σάββατο. Αναμείνετε ορισμένες επιχειρήσεις και υπηρεσίες που θα κλείσουν αυτήν την ημέρα.

Ημέρα Βετεράνων στο Albuquerque, Νέο Μεξικό, περιλαμβάνει ειδικές εκδηλώσεις, παρελάσεις και δωρεάν προσφορές για βετεράνους.

Βρείτε έναν τρόπο να τιμηθείτε εκείνους που έχουν υπηρετήσει, ή εάν είστε βετεράνος, δείτε ποιες εκπτώσεις και δωρεάν προσφορές είναι διαθέσιμες.

Εκδηλώσεις Ημέρας Βετεράνων στο Albuquerque

Νέο Μεξικό Βετεράνων Art Show
Βγείτε και στηρίξτε τους τοπικούς καλλιτέχνες σας, οι οποίοι στην περίπτωση αυτή τυχαίνει να είναι βετεράνοι. Αυτή η ελεύθερη έκθεση εκτελείται στις 10-12, 17-19 και 24-26 Νοεμβρίου στο Expo New Mexico Fairgrounds Fine Arts Building.

Παρέλαση Βετεράνων και τελετή μνήμης στο Albuquerque
Μια παρέλαση με αναστηλωμένα στρατιωτικά οχήματα είναι από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι την Ημέρα των Βετεράνων στις 11 Νοεμβρίου. Η παρέλαση ξεκινά από το Bullhead Memorial Park στο Νότιο Σαν Πέδρο και στη συνέχεια μετακινείται βορειοδυτικά πέρα ​​από το νοσοκομείο Βετεράνων στο Ridgecrest. Η παρέλαση συνεχίζεται ανατολικά κατά μήκος του Γκίμπσον στη Λουιζιάνα, όπου θα γυρίσει στο βορρά και θα κατευθυνθεί προς το Μουσείο Μνημείων Βετεράνων του Νέου Μεξικού στο 1100 Λουιζιάνα ΣΕ. Στις 10 το πρωί, θα υπάρξει ένα μουσικό πρελούδιο και στις 11 το πρωί θα ακολουθήσει τελετή. Πάρκο στην ομοσπονδιακή πιστωτική ένωση Kirtland στη Λουιζιάνα και στο Gibson.

Διατίθενται λεωφορεία.

Βιετνάμ Μνημόσυνο Βιετνάμ
Τιμηθείτε εκείνους που υπηρέτησαν στα στρατεύματά μας στο Βρετανικό Πάρκο Μνημείων Βετεράνων στο Angel Fire. Είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Προσφορές Τροφίμων για Βετεράνους

Όταν σχεδιάζετε να δειπνήσετε σε ένα από αυτά τα εστιατόρια που προσφέρουν εκπτώσεις σε βετεράνους, βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει την απόδειξη στρατιωτικής θητείας ή ότι είστε σε στολή.

Απευθυνθείτε σε μια τοπική τοποθεσία του Albuquerque για να επαληθεύσετε τη συμμετοχή και τον τύπο της απαιτούμενης αναγνώρισης. Ορισμένες εθνικές αλυσίδες προσφέρουν προσφορές μόνο σε ορισμένες τοποθεσίες.

Το Applebee
Στις 11 Νοεμβρίου, από ανοιχτές σε στενές, οι βετεράνοι και οι στρατιώτες ενεργού υπηρεσίας μπορούν να επιλέξουν ένα δωρεάν εισιτήριο από ένα μενού που περιλαμβάνει μερικά από τα αγαπημένα αντικείμενα της Applebee.

Buffalo άγρια ​​φτερά
Σταματήστε για δωρεάν παραγγελία φτερών και πλευρά πατάτες στις 11 Νοεμβρίου.

Καλωδιακή κουζίνα Pizza
Στις 11 Νοεμβρίου, όλοι οι βετεράνοι ή το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό μπορούν να πάρουν δωρεάν πίτσα, σαλάτα πλήρους μεγέθους ή ζυμαρικά (μόνο για μεσημεριανό γεύμα).

Chipotle
Στις 7 Νοεμβρίου από τις 5 μ.μ. για να κλείσετε, πάρτε ένα buy / πάρτε ένα δωρεάν burrito, μπολ, σαλάτα, ή με διαταγή tacos με εισιτήριο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Cracker Barrel
Αποκτήστε μια δωρεάν φέτα κέικ Coca-Cola διπλής σοκολάτας.

Ο Ντένι
Στις 10 Νοεμβρίου, ενεργό, ανενεργό και συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό με στρατιωτική ταυτότητα λαμβάνει δωρεάν πρωινό Grand Slam από τις 5 το μεσημέρι.

Χρυσαφί δωρεάν γεύμα
Το Golden Corral προσφέρει στρατιωτικό προσωπικό με στρατιωτική ταυτότητα δωρεάν γεύμα σε μπουφέ και ποτό στις 13 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00

ΕΛΠΙΖΩ
Στις 10 Νοεμβρίου, οι βετεράνοι και το ενεργό προσωπικό θα παραλάβουν δωρεάν από κόκκινες, λευκές και γαλάζιες τηγανίτες από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Κήπος με ελιές
Το Olive Garden προσφέρει στους βετεράνους δωρεάν εισιτήριο στις 11 Νοεμβρίου. Επιλέξτε από ένα ειδικό μενού για το γεύμα σας, συν το γεύμα περιλαμβάνει επίσης sticks σκόρδου και μια επιλογή από σούπα ή σαλάτα.

Κόκκινο Ρομπίν
Ένα δωρεάν Double Tavern Double Burger και το Bottomless Steak Fries μπορούν να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες του Red Robin με στρατιωτική ταυτότητα ή απόδειξη στρατιωτικής θητείας.

Village Inn
Το Village Inn θα προσφέρει στους βετεράνους και το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό ένα πρωινό VIB οποιαδήποτε στιγμή στις 11 Νοεμβρίου.

Άλλα Προσφορές, Εκπτώσεις και Δωρεάν Προσφορές

Δωρεάν B & B Διαμονή
Inns και B & B σε όλη τη Βόρεια Αμερική θα πω ευχαριστώ σε όσους έχουν υπηρετήσει τη χώρα τους, έχοντας τους ξυπνήσει σε ένα B & B την Ημέρα των Βετεράνων. Καλό για ενεργούς και συνταξιούχους στρατιωτικούς και κτηνίατρους συν έναν φιλοξενούμενο.

Κατάστημα ειδών σπιτιού
Το Home Depot προσφέρει έκπτωση 10% στους στρατιωτικούς βετεράνους την Ημέρα των Βετεράνων.

Το Lowe
Το εγχώριο κατάστημα προσφέρει μια ετήσια έκπτωση 10 τοις εκατό στους βετεράνους και το ενεργό προσωπικό κάθε ημέρα με την εγγραφή για μια κάρτα MyLowe (αυτή δεν είναι μια πιστωτική κάρτα).

Εθνικό Μουσείο Πυρηνικής Επιστήμης και Ιστορίας
Το μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο στις 11 Νοεμβρίου από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. σε βετεράνους και ενεργό προσωπικό με ταυτότητα.

Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου
Στις 11 και 12 Νοεμβρίου, τα εθνικά μας πάρκα παραιτούνται από τα τέλη συμμετοχής τους για όλους προς τιμήν της Ημέρας των Βετεράνων.

Νέο Μεξικό Gold Star Family License Plate
Οι οικογένειες του Νέου Μεξικού που έχουν χάσει ένα μέλος της οικογένειάς τους σε δράση μάχης είναι επιλέξιμες για να λάβουν δωρεάν πινακίδα χρυσού αστεριού. Στις οικογένειες επιτρέπονται τέσσερις πλάκες. Η πρώτη πλάκα είναι ελεύθερη, ενώ οι τρεις εναπομένουσες πλάκες απαιτούν ένα τέλος εγγραφής. Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο γραφείο του Τμήματος Υπηρεσιών Βετεράνων του Νέου Μεξικού για να υποβάλετε αίτηση.