Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το PNC Park του Pittsburgh

Λεπτομέρειες για το σπίτι των Πειρατών του Πίτσμπουργκ

Το PNC Park στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας, το πέμπτο σπίτι του franchise Major League Baseball, οι Πειρατές του Πίτσμπουργκ , όπως παρουσιάστηκε στις φωτογραφίες, έχει σύγχρονες ανέσεις με παλιό χαρακτήρα. Το PNC Park διαθέτει ένα φυσικό χλοοτάπητα, δίφυλλη καθίσματα, ευρύχωρη θέα και κουτιά πολυτελείας.

Το πάρκο άνοιξε την εποχή του μπέιζμπολ το 2001 σε ένα αισθητικό στυλ "κλασσικού σταδίου", μια επιστροφή στις πρώτες μέρες του μπέιζμπολ.

Το Στάδιο Three Rivers, το πρώην σπίτι των Πειρατών για 30 χρόνια από το 1970, σχεδιάστηκε για λειτουργικότητα και κατεδαφίστηκε από μια ελεγχόμενη έκρηξη το 2001.

Ένα κατάλληλο φόρο τιμής στους Πειρατές του Πίτσμπουργκ, με το άνοιγμά του, το PNC Park θεωρήθηκε από το ESPN και τον αθλητικό κόσμο ως ένα από τα καλύτερα μπασκέτα στο μπέιζμπολ.

Τοποθεσία

Με πανοραμική θέα στον κεντρικό δρόμο του Πίτσμπουργκ και στο ποτάμι, το PNC Park αξιοποιεί πλήρως την εκπληκτική τοποθεσία του κατά μήκος της ακτής του ποταμού Allegheny. Πρόκειται για ένα αληθινό γήπεδο γκολφ στην καρδιά του Πίτσμπουργκ, με εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο και το ποταμόπλοιο, καθώς και με τα πόδια από το ποτάμι ή από το κέντρο της πόλης πάνω από τη γέφυρα Roberto Clemente, η οποία είναι κλειστή για κυκλοφορία οχημάτων τις ημέρες του παιχνιδιού.

Πνευματικότητα του Πίτσμπουργκ

Για τους λάτρεις του μπέιζμπολ, το PNC Park πλούσιο στην ιστορία, με αγάλματα των θρυλικών παικτών του Hall of Fame, των Honura Wagner, Roberto Clemente, Willie Stargell και Bill Mazeroski που φυλάσσουν την περίμετρο.

Το εγχώριο πιάτο και το αριστερό πεδίο rotundas προσφέρουν συνεχείς ράμπες από το επίπεδο του δρόμου μέχρι κάθε επίπεδο καθισμάτων που χαρακτηρίζει τα ιστορικά αξιοθέατα κατά την άνοδο ή την κάθοδο σας. Οι πολυτελείς σουίτες στο PNC Park ονομάζονται μετά από τις θρυλικές εποχές στην ιστορία των πειρατών. Η πόλη του Πίτσμπουργκ αποτέλεσε μέρος της έμπνευσης για την κατασκευή του πάρκου, το οποίο είναι φτιαγμένο από φυσικά υλικά, όπως τραχιά ασβεστόλιθο και εκτεθειμένο μπλε χάλυβα, τιμώντας την ισχυρή χαλυβουργία του Πίτσμπουργκ.

Καθίσματα

Λόγω του οικείου σχεδιασμού της, η ψηλότερη θέση στο PNC Park απέχει μόλις 88 πόδια από το πεδίο, δίνοντας σε κάθε ανεμιστήρα του πάρκου μια ιδανική γραμμή προβολής. Ο τοίχος εκτός πεδίου στο PNC Park ανεβαίνει μέχρι και 21 πόδια πίσω από το δεξί πεδίο. Αυτός ο αριθμός επιλέχθηκε προς τιμήν του θρυλικού δεξιού πειρατή Νο 21, Roberto Clemente , και πέφτει σε μόλις έξι πόδια μπροστά από τους αριστερούς κερκίδες πεδίου. Κάθε παιχνίδι φέρνει boaters έξω στον ποταμό Allegheny ελπίζοντας να ανακτήσει μια μπάλα. Είναι 443 πόδια από την πλάκα στο Allegheny ποταμό.

Ένα από τα μικρότερα ballparks στο Major League Baseball, το PNC Park έχει 38.127 θέσεις σε δύο επίπεδα. Το πάρκο προσφέρει οικεία θέα στο γήπεδο. Τα καθίσματα πίσω από το εγχώριο πιάτο απέχουν μόνο 50 πόδια από το κιβώτιο του κτύπου, ενώ τα καθίσματα κάτω από τις γραμμές βάσης είναι μόνο 45 πόδια από την 1η και την τρίτη βάση. Υπάρχουν 540 καθίσματα του γηπέδου πίσω από το σπίτι και μεταξύ των dugouts με πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό σαλόνι. Οι πολυτελείς σουίτες είναι σφηνοειδείς μεταξύ των κάτω και των ανώτερων καταστρωμάτων. Αυτός ο σχεδιασμός κάθισμα σημαίνει ότι οι οπαδοί μπορούν να περπατήσουν γύρω από ολόκληρο το κύριο περίπτερο του PNC Park χωρίς να χάσουν την οπτική γωνία του πεδίου.

Στο outfield, μπορείτε να καθίσετε στο τμήμα των λευκαντών στο αριστερό πεδίο για να δείτε τη γειτονιά σας ή να καθίσετε στο δεξιό πεδίο και να προσπαθήσετε να πιάσετε μια σφαίρα homerun αν δεν καταλήξει στον ποταμό.

Ή, μπορείτε να παραβλέψετε τα bullpens και να πάρετε μια εξαιρετική θέα του πεδίου από το αριστερό κέντρο.

Φαγητό και αναψυκτικά

Το PNC είναι επίσης ένα από τα λίγα ballparks στη χώρα που σας επιτρέπει να φέρετε έξω τα τρόφιμα και το νερό. Οι κανόνες δεν προβλέπουν ποτά εκτός του νερού, τα οποία πρέπει να σφραγίζονται και σε πλαστικά δοχεία.

Οι περιοχές παραχώρησης του PNC Park προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά φαγητά παράλληλα με τα παραδοσιακά εισιτήρια. Μπορείτε να βρείτε φιστίκια, hot dogs, και Cracker Jacks. Αλλά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε pierogies, kielbasa, τοπική πίτσα, μπάρμπεκιου, γυροσκόπια, είδη ψησταριάς, tacos, και θαλασσινά. Οι τιμές για το ειδικό φαγητό μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο υψηλές, αλλά τα βασικά, όπως τα hot dogs, τα ποτά, το popcorn και η μπύρα είναι πιο προσιτά.

Διασκέδαση για τα παιδιά

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη δράση του μπέιζμπολ στη ζώνη Kids που βρίσκεται στη δεξιά πύλη του πεδίου.

Η ζώνη Kids διαθέτει μικρογραφία PNC Park διαμόρφωση, καθώς και playet πολλαπλών χρήσεων. Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών επιτρέπονται και πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας, το πάρκο μπορεί να κλείσει την παιδική χαρά για λόγους ασφαλείας.

Μετά την επιλογή των παιχνιδιών της Κυριακής, τα παιδιά ηλικίας 14 ετών και κάτω μπορούν να κατευθυνθούν στο πεδίο για τα Παιδιά Run the Bases. Η γραμμή αρχίζει να διαμορφώνεται στο 8ο inning στο δεξιό πεδίο Riverwalk. Οι Πειρατές μπορούν να ακυρώσουν τα παιδιά να τρέξουν τις βάσεις σε περίπτωση κακοκαιρίας ή για άλλους λόγους ασφαλείας.

Εισιτήρια

Αν ψάχνετε για φθηνά εισιτήρια, το PNC Park έχει 6.500 θέσεις με μειωμένη τιμή. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online, να χρεώσετε μέσω τηλεφώνου ή στο γραφείο εισιτηρίων στο PNC Park.

Οι Πειρατές του Πίτσμπουργκ καλύπτουν επίσης τους κατόχους εισιτηρίων και προσφέρουν ποικίλα πακέτα εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους περιόδου, των μερικών σχεδίων και των μετοχών.

Ωρες

Οι πύλες στο PNC Park συνήθως ανοίγουν μιάμιση ώρα πριν από το παιχνίδι στις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δύο ώρες πριν από τις ώρες παιχνιδιού Σαββατοκύριακου (Σάββατο και Κυριακή) και την πρώτη νύχτα. Το Riverwalk μεταξύ του PNC Park και του ποταμού ανοίγει μισή ώρα πριν από τις πύλες.

Στάθμευση

Αν έρχεστε από το Βορρά, τότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι συνήθως να σταθμεύσετε σε ένα από τα τμήματα της βόρειας ακτής ή στα γκαράζ γύρω από το PNC Park. Αυτό θα παρέχει ευκολότερη πρόσβαση πίσω στο I-279 North, Route 65 ή Route 28 μετά το παιχνίδι. Οι επιλογές στάθμευσης στη βόρεια ακτή περιλαμβάνουν το North Shore Garage, το γκαράζ Allegheny Center, χώρους στάθμευσης στην οδό River Road και άλλα τμήματα επιφάνειας κοντά στο πάρκο PNC.

Εάν έρχεστε στο Πίτσμπουργκ από οποιαδήποτε κατεύθυνση, αλλά από το Βορρά, είναι συνήθως πιο εύκολο να σταθμεύσετε στο κέντρο της πόλης. Από το κέντρο του Πίτσμπουργκ απέχει μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από τη γέφυρα Roberto Clemente (κλειστή για κυκλοφορία οχημάτων τις ημέρες των παιχνιδιών) στο PNC Park. Υπάρχουν δεκάδες γκαράζ στο κέντρο της πόλης που προσφέρουν φθηνό, σταθερό πάρκινγκ για παιχνίδια πειρατών και το μητροπολιτικό ελαφρύ σιδηρόδρομο του Pittsburgh, το οποίο προσφέρει δωρεάν δρομολόγια μεταξύ των κεντρικών τοποθεσιών (ο σταθμός Wood Street βρίσκεται πιο κοντά στη γέφυρα Roberto Clemente) ακτή.

Όταν ο χώρος στάθμευσης είναι σφιχτός - ειδικά για μεσημεριανό γεύμα, παιχνίδια μεσαίας εβδομάδας ή παιχνίδια Σαββατοκύριακου όταν οι Πιγκουίνοι και οι Steelers είναι επίσης στο σπίτι - έχετε μερικές άλλες επιλογές. Μπορείτε να δοκιμάσετε να σταθμεύσετε στο εμπορικό κέντρο Station Square και να πάρετε ένα λεωφορείο πύλης ποταμού Gateway Clipper στο πάρκο PNC. Υπάρχουν πολλά πακέτα ημερών παιχνιδιού με ποταμόπλοια. Μπορείτε να σταθμεύσετε στο Grant Street Transporation Center, τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων του Pittsburgh, που διαθέτει γκαράζ 1.000 θέσεων στάθμευσης. Βρίσκεται απέναντι από το ποτάμι δίπλα στο συνεδριακό κέντρο. Ή, μπορείτε συνήθως να βρείτε χώρο στάθμευσης στο PPG Paints Arena στη συνέχεια να επιβιβαστείτε στο T στο Steel Plaza για δωρεάν βόλτα στο PNC Park.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Το Allegheny County Port Authority λειτουργεί περισσότερες από 50 διαδρομές λεωφορείων που οδηγούν στο κέντρο του Πίτσμπουργκ από όλη την περιοχή. Μπορείτε να παρκάρετε σε ένα από τα πολλά πάρκα-και-βόλτα και συνήθως φερμουάρ στο κέντρο της πόλης. Από την περιοχή South Hills, παρκάρετε σε έναν από τους σταθμούς Τ και οδηγήστε το κέντρο της πόλης T στο σταθμό Wood Street για το κοντινότερο περίπατο στο πάρκο PNC.