Πώς να σχεδιάσετε ένα πάρτι Bachelorette του Πίτσμπουργκ

Τα πάρτι Bachelorette είναι πολύ διασκεδαστικά, αλλά ο σχεδιασμός της εκδήλωσης μπορεί να είναι ένα αγχωτικό έργο για τις παράνυμφοι, τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους. Ο παρακάτω οδηγός επικεντρώνεται σε μοναδικές, μη παραδοσιακές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια εκδήλωση προσαρμοσμένη στη γεύση της νύφης και των bridesmaids της. Η περιοχή του Πίτσμπουργκ έχει πολλές επιλογές για δημιουργικά party bachelorette, ανεξάρτητα από το θέμα.

Όταν ξεκινάτε τον προγραμματισμό, εδώ είναι μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

Φροντίδα Κόμματος

Ο σχεδιασμός του γάμου είναι αγχωτικός. Βοηθήστε τη νύφη να χαλαρώσει με μια μέρα περιποίησης. Τα μασάζ, τα μανικιούρ, τα πεντικιούρ και τα περιποιήσεις προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε. Το φωτεινό και φιλόξενο Spa Jema, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι από τα καλύτερα στο Πίτσμπουργκ. Ή μπορείτε να περιποιηθείτε το επόμενο επίπεδο με ένα Σαββατοκύριακο στο Nemacolin Woodlands Resort, γνωστό για το πλούσιο σπα του.

Τα πακέτα σπα του Nemacolin διαθέτουν γιόγκα, διαλογισμό και παραδοσιακές θεραπείες σπα.

Μια υπόθεση Artsy

Δημιουργήστε ένα έργο τέχνης για να θυμάστε το πάρτι για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην περιοχή για βραδιές βαφών, όπως η ζωγραφική με περιστροφή, οι φελλοί και οι καμβάδες, και το Paint Monkey. Φέρνετε το κρασί και ένα δημιουργικό πνεύμα, θα σας δώσουν τον καμβά και τον εκπαιδευτή.

Οι εκπαιδευτές παρέχουν λεπτομερείς οδηγίες, οπότε και εκείνοι που δεν έχουν εμπειρία τέχνης μπορούν να δημιουργήσουν κάτι όμορφο.

Διασκέδαση φαγητού

Για τη νύφη foodie, δοκιμάστε μαθήματα μαγειρικής στη Σχολή Μαγειρικής του Gaynor. Το σχολείο προσφέρει διάφορα μενού και διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής στη διαδικασία μαγειρέματος. Οι λάτρεις του κρασιού, ελέγξτε μια γευσιγνωσία κρασιού στα κρασιά Dreadnought στο Lawrenceville.

Εκλεπτυσμένη Soiree

Απολαύστε τα οινοπνευματώδη ποτά στο πιο βασιλικό μέρος του κέντρου - το Omni William Penn Hotel. Το λόμπι του μεγάλου ξενοδοχείου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ομαδικές φωτογραφίες (μην ξεχάσετε να κοιτάξετε επάνω στους εντυπωσιακούς πολυελαίους). Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τα κάτω στο Speakeasy, ένα γνήσιο μπαρ απαγόρευσης, για ποτά.

Απλά χόρεψε

Πιάσε τα παπούτσια του χορού σου και πηγαίνετε στο πιάνο μπαρ. Γυρίστε στο φεγγάρι στο κέντρο της πόλης ή στο πάρτι στο σημείο Buckhead Saloon στην πλατεία του σταθμού. Pro tip: Ελέγξτε τις ειδικές εκδηλώσεις του bachelorette στο Buckhead.

Δραστηριότητες περιπέτειας

Δοκιμάστε μια κατηγορία γυμναστικής ομάδας στο Iron City Circus Arts στο Brentwood. Ένα αεροπορικό τσίρκο ή μια νυχτερινή βραδιά χορού θα κάνει σίγουρα για ένα αξέχαστο βράδυ (και γεμάτο ενδορφίνη). Ή οδηγήστε στο Seven Springs για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδηλασία, κολύμπι και φερμουάρ.