Η 'Γιόγκα στην πλατεία' προσφέρει δωρεάν υπαίθρια γυμναστήριο

Εβδομαδιαίες μαθήματα γιόγκα στην πλατεία της αγοράς τραβούν εκατοντάδες

Όταν πρόκειται για υπαίθρια γυμναστήριο, το κέντρο του Pittsburgh είναι γνωστό ως εξαιρετικό μέρος για το τρέξιμο, την ποδηλασία και την περιστροφή. Αλλά έχει γίνει επίσης ένα δημοφιλές σημείο για υπαίθρια γιόγκα.

Κάθε πρωί της Κυριακής το καλοκαίρι, το γιόγκι πακέτο Market Square από τις εκατοντάδες για τη γιόγκα στην πλατεία. Η πλατεία της αγοράς βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Point State Park.

Το Pittsburgh Downtown Partnership φιλοξενεί μαθήματα γιόγκα στην πλατεία σε συνεργασία με την Luluemon Athletica και το Fittsburgh.

Κάθε εβδομάδα διαθέτει διαφορετικό τοπικό εκπαιδευτή.

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μαθήματα γιόγκα αρχίζουν στις 10 π.μ. στην πλατεία της αγοράς και τρέχουν για περίπου μία ώρα. Τις Κυριακές, η στάθμευση στο δρόμο στους κεντρικούς χώρους είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ. Πολλά από τα μετρημένα διαστήματα είναι διαθέσιμα σε λίγα βήματα από την πλατεία της αγοράς. Χώροι στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμοι σε κοντινή απόσταση, έναντι αμοιβής.

Η γιόγκα στην πλατεία συνεχίζει τις Κυριακές μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ακυρώσεις βροχών ανακοινώνονται στη σελίδα Γιόγκα στην πλατεία Facebook μέχρι τις 8 το πρωί τις Κυριακές.

Η πρακτική γιόγκα είναι όλα-επίπεδα, με εκπαιδευτές που προσφέρουν τροποποιήσεις για να φιλοξενήσουν τόσο αρχάριους όσο και πιο προηγμένους γιόγκι. Ωστόσο, αν και είναι όλα τα επίπεδα, η Γιόγκα στην πλατεία μπορεί να είναι μια πρόκληση για τους γιόγκες πρώτης ώρας που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ονόματα των θέσεων, τις τεχνικές αναπνοής και τις γρήγορες σειρές κινήσεων.

Αλλά για όσους είναι εξοικειωμένοι με τη γιόγκα, η γιόγκα στην πλατεία είναι ένας ευχάριστος και εντελώς νέος τρόπος άσκησης εκτός των ορίων μιας τάξης.

Αντί για το κανονικά σιωπηλό στούντιο, ο θόρυβος του φόντου γεμίζει με τσιμπήματα πουλιών, αεροπλάνα που περνούν και εστιατόριο-goers chit-chatting. Οι ήχοι προσφέρουν μια καλή υπενθύμιση για να παραμείνουν παρόντες στην τάξη, οι εκπαιδευτές γιόγκα δεξιοτήτων εργάζονται πάντα για να ενσταλάξουν. Οι δάσκαλοι της Γιόγκα μιλούν σε μικρόφωνα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην ακρόαση των οδηγιών ακόμα και με το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Τα υπαίθρια μαθήματα προσφέρουν επίσης ζεστό ήλιο και δροσερό αεράκι. Φτάστε νωρίς για να εξασφαλίσετε το σημείο σας στην πλατεία. Τα δέντρα της πλατείας της αγοράς παρέχουν κάποια σκιά. φθάνουν πολύ νωρίς αν ψάχνετε για ένα σκιασμένο σημείο.

Θυμηθείτε να φέρετε ένα μπουκάλι νερό, ηλιοθεραπεία και ένα χαλάκι γιόγκα για να καλύψετε την επιφάνεια σκυροδέματος της πλατείας της αγοράς.

Μετά την τάξη γιόγκα, περισσότερες από δώδεκα εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια για μεσημεριανό γεύμα, μεσημεριανό γεύμα ή ποτό. Η εταιρική σχέση του Pittsburgh Downtown συνέταξε έναν περιεκτικό Οδηγό Brunch, που περιλαμβάνει το Κρέας και τις Πατάτες, το The Commoner και το Hello Bistro.

Μετά το brunch, περάστε λίγο χρόνο απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα του κέντρου της πόλης.

Παρακολουθήστε δωρεάν γκαλερί τέχνης που χαρακτηρίζουν το έργο των τοπικών, εθνικών και διεθνών καλλιτεχνών που εργάζονται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Ελέγξτε τη Γκαλερί Penn 707/709, τις Γκαλερί Δρόμων Wood και τη Γκαλερί SPACE.

Head to Point State Park και το Point State Park Countain για να χαλαρώσετε - ή να ξεδιπλώσετε το χαλάκι γιόγκα στο γρασίδι για περισσότερη πρακτική.