Ένας τοπικός οδηγός για την επίσκεψη στην περιοχή Strip

Πώς να περάσετε μια μέρα στο "The Strip" για τους επισκέπτες και τους ντόπιους

Η περιοχή Strip, που ονομάζεται "The Strip" από ντόπιους, είναι η πεμπτουσία γειτονιά του Πίτσμπουργκ. Αν επισκέπτεστε, μην χάσετε αυτή τη γειτονιά. Εάν ζείτε εδώ στο Πίτσμπουργκ, υπάρχουν περισσότερα για αυτή τη γειτονιά για να εξερευνήσετε αυτά που δεν έχετε δει ακόμα - εγγυημένα.

Αν και είναι ένα μικρό τμήμα της πόλης, αυτό το μισό μίλι γης είναι γεμάτο χαρακτήρα - από τα καταδυτικά μπαρ έως τα κλαμπ χορού, τα καφενεία μέχρι τα μουσεία, και τα kitschy καταστήματα στις αγορές.

Η οδός Smallman και η λεωφόρος Penn αποτελούν την επιχειρηματική συνοικία της κοινότητας.

Για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία του Strip District, προγραμματίστε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα Σαββατοκύριακου - ή και περισσότερο - σε αυτή τη γειτονιά. Ακολουθεί ένα δείγμα δρομολόγησης:

9 π.μ

Ξεκινήστε με το πρωινό σε ένα από τα δύο εικονικά εστιατόρια λιπαρών κουταλιών του Pittsburgh - το Diner της Pamela ή το Diner της DeLuca. Τα hotcakes της Pamela είναι τόσο νόστιμα, ακόμη και ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι οπαδός.

10:30 π.μ.

Πιάσε ένα καφέ στο La Prima Espresso Co., ένα αυθεντικό ιταλικό καφέ. Στη συνέχεια, περιπλανηθείτε στις αγορές της οδού και ελέγξτε τους πωλητές που πωλούν τα πάντα, από τα ρούχα μέχρι τις Τρομερές Πετσέτες για τα λουλούδια στα αρτοσκευάσματα. Κατάστημα τοπικά στην Penn Avenue Κεραμική, Mon Aimee Chocolat, και πολλά άλλα καταστήματα ειδικότητας. Παρακολουθήστε πολλές αγορές της γειτονιάς, όπως η Pennsylvania Macaroni Company, η WFH Oriental Food Market, η Reyna Foods, το Μεξικάνικο Παντοπωλείο, η Αγορά του Wholey και η δημόσια αγορά του Pittsburgh.

12:30 μμ

Μετά από όλα αυτά τα πόδια, κάντε ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα στο Gaucho Parrilla Αργεντινής, ένα εστιατόριο της Αργεντινής τόσο δημοφιλές που υπάρχει συχνά μια γραμμή από την πόρτα. Αλλά αξίζει την αναμονή. Ο μπριζόλα μπριζόλας και οι Camarones (γαρίδες με σκόρδο, δεντρολίβανο, λεμόνι και ελαιόλαδο) είναι ξεχωριστά. Το εστιατόριο είναι BYOB χωρίς χρέωση.

Σημείωση: Το Gaucho είναι κλειστό τις Κυριακές και τις Δευτέρες.

Μερικές άλλες ιδέες για το μεσημεριανό γεύμα: η αγορά Marty για σάντουιτς και σαλάτες, η S & D Polish Deli για pierogies και η Bella Notte για πίτσα.

1:30 μ.μ

Στην περιοχή Strip, το ιστορικό κέντρο Heinz είναι το μουσείο ιστορίας του Πίτσμπουργκ. Συνδεδεμένο με το Ίδρυμα Smithsonian, το Κέντρο Ιστορίας Heinz παρουσιάζει 250 χρόνια περιφερειακής ιστορίας. Στο Κέντρο Ιστορίας βρίσκεται το μουσείο αθλητικών εκδηλώσεων της Δυτικής Πενσυλβανίας, ένα must-see για τους λάτρεις των σπορ.

Ή, για λάτρεις της τέχνης, ελέγξτε την Εταιρεία Σύγχρονης Τέχνης, η οποία παρουσιάζει το έργο των τοπικών, εθνικών και διεθνών καλλιτεχνών. Η γκαλερί επικεντρώνεται σε «εκθέσεις αιχμής που επικεντρώνονται στην πολυπολιτισμική πολυμορφία και την μη παραδοσιακή τέχνη». Το κατάστημα της Εταιρείας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εκλεκτικών αντικειμένων για αγορά. Σημείωση: Η Εταιρεία Σύγχρονης Τέχνης είναι κλειστή τις Κυριακές.

Ή, για φαγητό, πάρτε μια περιήγηση στο Wigle Whiskey. Μάθετε σχετικά με την διαδικασία απόσταξης και την ιστορία της εξέγερσης του Ουίσκι, συν να απολαύσετε ένα κοκτέιλ και μια γεύση στην πορεία.

5:30 μ.μ

Είναι ώρα δείπνου. Head to Bar Marco (κάντε κράτηση εκ των προτέρων) για ένα γκουρμέ γεύμα και χειροποίητα κοκτέιλ σε ένα μοντέρνο περιβάλλον. Ο δικηγορικός σύλλογος Marco έκανε πρόσφατα εθνικά πρωτοσέλιδα όταν καθιέρωσε μια πολιτική χωρίς εμπόδια, επιλέγοντας αντί να πληρώσει τους μισθωτούς μισθωτούς.

Μερικές άλλες ιδέες για δείπνο: Kaya για νησιωτική κουζίνα, Roland's για θαλασσινά και Έντεκα για τη σύγχρονη αμερικανική κουζίνα.

7:30 μ.μ.

Εξοικονομήστε χώρο για επιδόρπιο στο Klavon's, αίθουσα παγωτού της δεκαετίας του 1920 που διατηρεί την αρχική της εμφάνιση.

8:30 μ.μ.

Για τους αναζητητές της νυχτερινής ζωής: Δοκιμάστε το Lefty's αν ψάχνετε για ένα μπαρ κατάδυσης, το Mullaney's Harp & Fiddle για μια ιρλανδική παμπ, το Cioppino για πούρα και το Cavo για ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

12 π.μ.

Σταματήστε από τον αρχικό Primanti Bros. για το κλασικό σάντουιτς του Πίτσμπουργκ - στοίβα ψηλά με κρέας, τυρί, κολοκύθα και πατάτες τηγανητές.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το ξενοδοχείο σας. Το Hampton Inn and Suites βρίσκεται στην περιοχή Strip. Τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη Γέφυρα.