Επισκόπηση του Πίτσμπουργκ το χειμώνα

Μέσες θερμοκρασίες και τι πρέπει να φοράτε στη χαλυβουργική πόλη το χειμώνα

Κατά τους ψυχρούς μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο (και επίσης συνήθως Μάρτιο και μερικές φορές Απρίλιος), το Πίτσμπουργκ γίνεται χειμωνιάτικο τοπίο. Καπέλο, γάντια, κασκόλ και σκι αν είστε περιπετειώδης, είναι όλα απαραίτητη αν ταξιδεύετε στο Πίτσμπουργκ! Φροντίστε να πακετάρετε για το κρύο και το χιόνι, αλλά θα πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι για μια πιθανή ήπια, μεσαία χειμωνιάτικη διακοπή όταν οι θερμοκρασίες φτάνουν κάποιες φορές στη δεκαετία του '50 ή ακόμα και στη δεκαετία του '60 (όταν μπορεί να χρειαστείτε ένα αδιάβροχο).

Επισκόπηση του χειμερινού καιρού

Οι χειμώνες στο Πίτσμπουργκ δεν είναι τόσο ακραίες όσο περιμένουν πολλοί άνθρωποι. Σίγουρα είναι κρύο εδώ, αλλά τα χαμηλά είναι γενικά στη δεκαετία του '20 (αν και κάνουν βουτιά στα ενιαία ψηφία κάθε τώρα και τότε). Οι χιονοπτώσεις τείνουν να έρχονται μόνο μερικές εκατοστά τη φορά (η μέση ετήσια χιονοστιβάδα έρχεται σε 43,5 ίντσες) και τα τοπικά τμήματα χιονοπέδιλα κάνουν μια πολύ καλή δουλειά της διατήρησης των δρόμων καθαρισμένα και αλατισμένα. Τούτου λεχθέντος, είναι μια καλή ιδέα να συσκευάσετε τις μπότες του χιονιού ή άλλα ανθεκτικά παπούτσια για να μην σας γλιστρήσει γύρω από την Steel City!

Μέσες θερμοκρασίες ανά μήνα

Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες κυμαίνονται από μήνα έως μήνα και πέφτουν κάτω από το πάγωμα από τη μέση του χειμώνα. Το μέσο ύψος για τον Ιανουάριο είναι 35 ° F, και το χαμηλό είναι ένα πολύ ψυχρό 19 ° F. Ο Φεβρουάριος είναι λίγο πιο ζεστός, αλλά όχι πολύ κατά μέσο όρο υψηλό των 38 ° F και χαμηλό των 22 ° F. Η παλιά ταύτιση που έρχεται το Μάρτιο σαν λιοντάρι και βγαίνει σαν αρνί είναι τυπικά (με μέσο ύψος 49 ° F και χαμηλά 30 ° F) ισχύει για το Πίτσμπουργκ, ωστόσο, υπήρξαν κρύες θερμοκρασίες, καταιγίδες χιονιού και ακόμη χιονοθύελλες στις αρχές Απριλίου - οπότε να είστε προετοιμασμένοι!

Χειμερινά προϊόντα συσκευασίας

Κάθε φορά που ταξιδεύετε σε ένα ψυχρότερο κλίμα, είναι πάντα σοφό να φέρετε στρώματα που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το περιβάλλον σας. Είναι πολύ συνηθισμένο να έχετε παγωμένα τα δάχτυλα έξω και στη συνέχεια να χτυπηθείτε μακριά στους τροπικούς, το δεύτερο εσείς πηγαίνετε στο εσωτερικό. Για να καταπολεμήσετε αυτό, να φέρει ζεστά αντικείμενα όπως τα πουλόβερ από μαλλί που μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και επίσης μερικά μπλουζάκια ή μπλούζες να φορέσουν από κάτω.

Ένα καπέλο που καλύπτει τα αυτιά σας είναι ένα άλλο σημαντικό, όπως γάντια και κασκόλ. Εάν είστε πολύ επιρρεπείς στο να είστε κρύο, τα θερμικά εσώρουχα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για σας, αλλά μπορεί να αποδειχθούν πολύ ζεστά αν επισκεφτείτε αργότερα τη χειμερινή περίοδο.

Αξιοσημείωτα γεγονότα του χειμώνα για το Πίτσμπουργκ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η μεγαλύτερη χιονοθύελλα που καταγράφηκε για το Πίτσμπουργκ ήταν 27,4 ίντσες για μια καταιγίδα που κράτησε από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 1950.

Η μεγαλύτερη χιονόπτωση σε μια μέρα ήταν μια επιβλητική 23,6 ίντσες που έπληξε την πόλη στις 13 Μαρτίου 1993, και το μεγαλύτερο βάθος του χιονιού που χτύπησε το έδαφος ήταν 26 εκατοστά έπεσε στις 12 Ιανουαρίου 1978.

Η μεγαλύτερη περίοδος με τουλάχιστον μια ίντσα χιονιού στο έδαφος ήταν η 8η Ιανουαρίου έως τις 12 Μαρτίου 1978 και η μέση ετήσια χιονόπτωση δεν έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία 30 χρόνια και συχνά έρχεται σε περίπου 40 ίντσες το χρόνο.