Βλέποντας το "Big Five" είναι ένα δεκαήμερο δρομολόγιο για τα βασικά στοιχεία της Κίνας

Εισαγωγή

Σε ένα αφρικανικό σαφάρι, εάν είδατε τα Μεγάλα Πέντε, θα έχετε φωτογραφίες από ελέφαντες, λιοντάρια, ρινόκερους, βουβάλια και λεοπαρδάλεις για να πάρετε σπίτι στα εγγόνια. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε από τα Big Five, φυσικά, αλλά είναι ωραίο να έχουμε ένα γκολ.

Δεν μπορείτε να δείτε τα πάντα στην Κίνα με ένα πάτημα, καλά θα μπορούσατε, αλλά θα ήσασταν εδώ για ένα φοβερά μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι για όσους από εσάς με μικρότερο χρονοδιάγραμμα διακοπών, ακολουθείστε μια διαδρομή για την Κίνα που περιλαμβάνει το "Big Five", πέντε αξιοθέατα check-list για έναν πρώτο χρονομετρητή στην Κίνα.

Τα μεγάλα πέντε

Θα ελέγξετε αυτά τα πέντε αξιοθέατα από τη λίστα σας όταν ολοκληρώσετε αυτήν την περιοδεία.

Δείγμα διαδρομής

Τουλάχιστον, θα χρειαστείτε δέκα ημέρες για αυτό το δρομολόγιο. Φυσικά, αν έχετε περισσότερη ευελιξία στην ώρα σας, τότε ο περισσότερος χρόνος είναι σίγουρα καλύτερος. Αλλά πεθαίνεις να έρχεσαι στην Κίνα και έχεις μόνο δέκα μέρες; Μπορεί να γίνει!

Πριν φύγεις

Εντάξει, συνεχίστε. Είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι μπορείτε να πάρετε τόσο πολύ από την Κίνα σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να κάνετε πριν πάτε.