Ο οδηγός των ομοφυλόφιλων μπαρ του Παναμά

Φιλική προς τους ομοφυλόφιλους νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στην πόλη του Παναμά (και παραλίες), Φλώριδα

Πολύ δημοφιλής με τους φοιτητές και τους παραθεριστές του Spring Break όλο το χρόνο, η πόλη του Παναμά είναι κατά μήκος της όμορφης παραλίας της Φλόριντα, με εκπληκτικές παραλίες που βρίσκονται μπροστά στον Κόλπο του Μεξικού. Αυτό το αγαπημένο παραθαλάσσιο ταξίδι που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές με τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια είναι μόλις 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από το Pensacola , το οποίο φιλοξενεί τον τεράστιο εορτασμό της Ημερήσιας Γιορτής του Μνήμης κάθε χρόνο. και είναι 3 ώρες δυτικά της πρωτεύουσας του κράτους, Tallahassee .

Τροφοδοτώντας έντονα το τεράστιο πλήθος άνοιξης του Panama City Beach, το οποίο είναι κυρίως ίσιο, αλλά έχει δει όλο και περισσότερο μια εισροή ομοφυλόφιλων επισκεπτών τα τελευταία χρόνια, το Splash Bar (6520 Thomas Dr., 850-236-3450) είναι μια ζωντανή, απέναντι από τις παραλίες του Κόλπου του Μεξικού και σε μικρή απόσταση από πολλά θέρετρα και καταλύματα. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας καλός χώρος χορού και ένα μεγάλο αίθριο που είναι προστατευμένο από τα στοιχεία - το προσωπικό είναι φιλικό και φιλόξενο, υπάρχουν εκθέσεις οπισθέλκουσας καθώς και απογυμνωτής ανάλογα με τη νύχτα και τα ποτά είναι λογικές τιμές. Για να φτάσετε εδώ, πάρτε τη γέφυρα του Thomas Drive πάνω από την Grand Lagoon και ακολουθήστε τον Thomas Drive (περίπου 392) για περίπου 2 μίλια από τα καταστήματα Coral Reef, στη γωνία της οδού Raven - το Splash είναι απέναντι.

Το κέντρο της πόλης του Παναμά είχε ένα μακρόχρονο gay hangout, το Fiesta Room Lounge (100 Harrison Ave.), αλλά το ίδρυμα έκλεισε.