Χριστούγεννα στη Φλόριντα

Γιορτάστε τις διακοπές με τις παραδόσεις της Φλώριδας

Ο καιρός έξω δεν μπορεί να είναι τρομακτικός, έτσι τα Χριστούγεννα στη Φλώριδα είναι τόσο ευχάριστα. Ενώ η ζεστή αύρα και οι ταλαντούχες παλάμες μπορεί να μην είναι η ιδέα του καθενός για τα τυπικά Χριστούγεννα, οι Φλοριώτες έχουν βρει κάποιους πολύ μοναδικούς τρόπους για να γιορτάσουν την εποχή. Και για εκείνους που απλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς πάγο και χιόνι, υπάρχει και αυτό ... ακόμα και μια πόλη που ονομάζεται Χριστούγεννα.

Ναι, Βιρτζίνια ... πραγματικά υπάρχει ένα Χριστούγεννα, Φλόριντα , οπότε πρέπει να υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης.

Η Φλόριντα μπορεί να μην δει πολύ χιόνι, αλλά το μικρό ταχυδρομείο κοντά στο ιστορικό Fort Christmas βλέπει αρκετή δραστηριότητα πριν από τις διακοπές. Οι άνθρωποι έρχονται από τα μίλια γύρω για να έχουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες με σφραγίδα "Χριστούγεννα, Φλόριντα" Αν πάτε, περιμένετε να περιμένετε σε μακρύτερες από τις συνηθισμένες γραμμές για αυτό που έχει γίνει μια παράδοση διακοπών για πολλούς.

Επιπλέον, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, το Fort Christmas γιορτάζει ένα "Cracker Christmas" με πρωτοποριακές διαδηλώσεις, σπιτικές τέχνες, εκθέματα και BBQ.

Τα Χριστούγεννα, η Φλόριντα βρίσκεται περίπου 20 μίλια ανατολικά του Ορλάντο στην εθνική οδό 50. Το ιστορικό πάρκο και το μουσείο βρίσκεται λίγα μίλια βόρεια της εθνικής οδού 50 στο 1300 Fort Christmas Road (CR 420).

Holiday Lights Brighten Αξιοθέατα

Αναρωτιέστε πού θα βρείτε τα φανταχτερά φώτα στη Φλώριδα αυτή τη σεζόν ; Συσσωρεύστε, αρπάξτε τα παιδιά και μια φωτογραφική μηχανή και κάντε μερικές αναμνήσεις.

Διακοπές του κόσμου της Disney

Αν έχετε αγωνιστεί ποτέ για να φέρετε τις δικές σας διακοσμήσεις διακοπών πριν φτάσουν οι επισκέπτες για εκείνο το πάρτι διακοπών, φανταστείτε τα καταστρώματα στις αίθουσες του Walt Disney World Resort των 40 τετραγωνικών μιλίων, όπου φθάνουν καθημερινά εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) επισκέπτες.

Χρειάζεται ένα ολόκληρο έτος προγραμματισμού, αλλά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Παγίδα Gaylord Palms!

Αυτό το παραθεριστικό αξιοθέατο είναι χειροποίητο από σχεδόν δύο εκατομμύρια λίβρες πάγου που δημιουργούν μια εμπειρία χειμώνα όπως κανένας άλλος στη Φλόριντα. Η τεράστια δομή που χρησιμοποιείται για να στεγάσει το ICE του Gaylord Palms! (που ονομάζεται "Το ψυγείο της Φλόριντα") ψύχεται σε ψυχρό εννέα βαθμούς καθιστώντας απαραίτητο το θέρετρο να παρέχει υπερβολικά μεγέθη χειμωνιάτικα παλτά για να φορούν οι επισκέπτες.

Η δημοφιλής οικογενειακή εμπειρία δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επισκεφτούν μια μαγευτική χειμωνιάτικη χώρα με διαδραστικά περιβάλλοντα και τρισδιάστατα μνημεία και γλυπτά από την ζωή.

LEGOLAND Φλόριντα Χριστούγεννα Bricktacular

Οι εορταστικές διακοσμήσεις και οι ήχοι της εποχής αναδεικνύουν την νυχτερινή γιορτή των Χριστουγέννων της LEGOLAND της Φλόριντα. Τα παιδιά παίρνουν μια συνάντηση και χαιρετούν ένα LEGO Santa και Παιχνίδι Στρατιώτες και μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός γιγαντιαίου ψηφιδωτού Χριστουγέννων, καθώς και να στείλουν επιστολές στο Βόρειο Πόλο.

Γιορτή των διακοπών του SeaWorld

Γιορτάστε τις διακοπές όπως ποτέ πριν στο ηλιόλουστο Florida της SeaWorld Ορλάντο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραστάσεις, να συναντήσουν και να χαιρετήσουν τη Σάντα και πολλά άλλα.

Γενικές εορταστικές γιορτές του Ορλάντο

Εάν δεν φτάσατε στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση των Macy's Thanksgiving Parade, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε σύκο. Κάθε βράδυ, τον Δεκέμβριο, όλοι οι επιπλέουν, ερμηνευτές, κοστούμια και μπάντες που συνθέτουν την παράδοση του Macy θα γεμίσουν τους δρόμους της Universal Studios Orlando . Τα νησιά της περιπέτειας γιορτάζουν με τον Γκριντσμά, με τον ίδιο τον πράσινο και τον Whos. Επιπλέον, ειδικές θεματικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία.

Εποχιακή Μουσική

Το Epcot 's Candlelight Processional είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραδόσεις διακοπών στη Disney World.

Είναι επίσης ένας από τους πιο όμορφους και σημαντικούς εορτασμούς. Η μεγάλη μουσική παράσταση μιας μαζικής χορωδίας και μιας ορχήστρας γεμίζει με φαντασία, αλλά η πραγματική απόλαυση της βραδιάς είναι όταν ένας αφηγητής διασημοτήτων αναπαράγει την παραδοσιακή ιστορία των Χριστουγέννων. Οι διασημότητες του 2017 περιλαμβάνουν τους Neil Patrick Harris, τον Whoopi Goldberg και τον Kurt Russell.

Ho, Ho, Ho ... Παρατηρήσεις της Santa

Δεν είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μετά το Σάββατο ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου στο Βόρειο Πόλο που θα απολάμβανε το θερμότερο κλίμα της Φλόριντα. Φαίνεται ότι παίρνει μακριά στο κράτος Sunshine για αυτή τη φορά κάθε χρόνο για λίγο R & R πριν από όλες τις βραδινές βόλτες με τα χιόνια της Παραμονής των Χριστουγέννων, επειδή βλέπει τα πιο απίθανα μέρη.