Θέατρο Strathmore Backyard για παιδιά 2016

Το θέατρο Backyard του Strathmore παρέχει καινοτόμες παραστάσεις για παιδιά κάθε Πέμπτη το πρωί τον Ιούλιο στις 9:30 και 11:30 π.μ. Το Μουσικό Κέντρο στο Strathmore, αίθουσα συναυλιών 1,976 θέσεων και εκπαιδευτικό συγκρότημα βρίσκεται στο 10701 Rockville Pike (Route 355) Bethesda, MD, δίπλα στο σταθμό Grosvenor-Strathmore του μετρό.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια είναι $ 8 για ενήλικες & παιδιά, ηλικίας 3 ετών και άνω. Για να αγοράσετε εισιτήρια, καλέστε (301) 581-5100 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.strathmore.org

Στάθμευση

Ο χώρος στάθμευσης του Strathmore's Backyard Theatre είναι διαθέσιμος στο πάρκο Strathmore Mansion σε χώρο που διατίθεται. Η είσοδος βρίσκεται στο 10701 Rockville Pike. Πρόσθετος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στο σταθμό Grosvenor-Strathmore του μετρό και κατά μήκος της λεωφόρου Tuckerman. Μια κάρτα SmarTrip απαιτείται για να βγείτε από το γκαράζ Grosvenor-Strathmore του μετρό. Κάρτες μπορούν να αγοραστούν στο σταθμό του μετρό.

2016 Πρόγραμμα απόδοσης

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016
Moona Luna - Αυτή η δίγλωσση μπάντα, που διευθύνεται από την Sandra Velasquez, διαθέτει ισπανικούς και αγγλικούς στίχους πάνω από ακαταμάχητες ποπ μελωδίες. Η Moona Luna έκανε το ντεμπούτο της το 2011 με ένα λατινικό-εμπνευσμένο, αρμονικό ρεκόρ που ονομάζεται Piñata Party . Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, PANORAMA , γράφει ένα ταξίδι οικογενειακού λεωφορείου στη Νότια Αμερική, ενσωματώνοντας λατινικούς ρυθμούς με μουσική της αφρικανικής διασποράς.

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016
Recess Monkey - Το φημισμένο trio "kindie" από το Σιάτλ αποτελείται από τρεις καθηγητές δημοτικών σχολείων που αγαπούν να διασκεδάσουν.

Η μπάντα είναι γνωστή για τις υψηλής ενέργειας της, διαγώνιες γενεές συναυλίες και παραγωγική παραγωγή άλμπουμ, έχοντας κυκλοφορήσει 12 πλήρους μήκους άλμπουμ. Ο Jack Forman μπορεί να ακουστεί στο Kids Place Live του SiriusXM, όπου η καθημερινή εμφάνιση του παιδιού Live From the Monkey House συνδυάζει τις ιδέες για τα παιδιά, τα υστερικά καθημερινά θέματα και την πλούσια μουσική για όλη την οικογένεια.



Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016
Ο θείος Devin Show - "Drumcussionist" Ο θείος Devin δημιουργεί μια εξαιρετικά διαδραστική μουσική εμπειρία που εμπνέει τα μυαλά με έναν κόσμο κρουστών. Ο θείος Devin διδάσκει στο νεαρό κοινό του την ιστορία των κρουστών, εξηγώντας γιατί είναι η πιο εύκολη, παλαιότερη και πιο διαφοροποιημένη μορφή μουσικής δημιουργικότητας. Η προκύπτουσα απόδοση είναι σαν ένας σταυρός μεταξύ του Fat Albert και του Schoolhouse Rock! γεμάτο με θετικά και εμπνευσμένα μηνύματα. Εκτός από την παρουσίαση των γονέων, βραβευμένος μουσικός, ο Devin είναι επίσης συγγραφέας του παιδικού βιβλίου The ABC's of Percussion , το οποίο ήταν ένας βραβευμένος με το χρυσό βραβείο του Εθνικού Βραβείου Γονείς 2015.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016
Andre & Polly - Ear Snacks Live - Αυτό το βραβευμένο δίδυμο του Λος Άντζελες κάνει ευχάριστη και έξυπνη μουσική για τα παιδιά με ένα εύκολο indie-folk vibe γεμάτο με πνευματώδεις στίχους και εξαιρετικά ελκυστικές μελωδίες. Με ένα συνδυασμό πρωτοτύπων και κλασικών καλύψεων όπως το "The Here Comes the Sun" του The Beatles, η συναυλία είναι ένα εγγυημένο τραγούδι. Μέρη αυτής της εκπομπής θα καταγραφούν ζωντανά για ένα μελλοντικό επεισόδιο του δημοφιλούς podcast του Andrew & Polly, Ear Snacks . Το άλμπουμ του ντουέτο Odds & Ends έλαβε βραβείο Γονείς και οι καλλιτέχνες Andrew & Polly είναι αποδέκτες του βραβείου μουσικής παιδικής μουσικής του ιδρύματος ASCAP Joe Raposo.



Διαβάστε περισσότερα για το Strathmore