Μια αναθεώρηση της εταιρείας Οδύσσεια Tours της Κίνας

Έχω χρησιμοποιήσει την Κίνα Odyssey Tours για μια σειρά από ταξίδια. Το παρακάτω είναι μια επισκόπηση του οικογενειακού μας ταξιδιού στο Qingdao με την Κίνα Odyssey Tours.

Ταξιδέψτε με ταξίδια Οδύσσεια της Κίνας

Θα ήθελα (και μάλλον θα) να χρησιμοποιήσω ξανά την China Odyssey Tours και σας προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν προσπαθείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στην Κίνα και χρειάζεστε βοήθεια. Όσο περισσότερο γνωρίζετε για μια περιοχή, τόσο καλύτερα το ταξίδι σας μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να μπορείτε να υπαγορεύσετε τι θέλετε να δείτε και να κάνετε.

Ωστόσο, η Κίνα Odyssey Tours θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει καλά.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Μια αναθεώρηση των υπηρεσιών τους

Όταν είπα στην China Odyssey Tours ότι θα ταξίδευα με παιδιά, είχαν κάποιες καλές προτάσεις. Ο ένας ήταν μια περιοδεία στο Γκουιλίν που περιλάμβανε ποδηλασία μεταξύ των καρστικών βουνών και των ορυζώνες, το μπαμπού που έφτανε στον ποταμό Yulong, την αναρρίχηση σε βράχο, το κολύμπι με λάσπη και το καγιάκ. Οι προτάσεις τους για το Xi'an περιλάμβαναν την εκμάθηση αγροτικών ζωγραφικών έργων, την κατασκευή τζιάοϊ, την επίσκεψη σπηλαίων και την ποδηλασία στον αρχαίο τοίχο. Αυτές είναι φανταστικές ιδέες αν τα παιδιά σας είναι πάνω από 8 ή έτσι.

Το ορυχείο κατά τη στιγμή της γραφής είναι 5 χρόνια (ο γιος μου) και 5 μήνες (η κόρη μου), έτσι δυστυχώς, δεν μπορούμε να είμαστε τόσο δραστήριοι.

Εν τω μεταξύ, είχα αποφασίσει για το Qingdao. Για να τους δώσω πίστη, η Odyssey Tours με προειδοποίησε ότι μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να βάλουν μαζί έναν καλό οδηγό και ένα δρομολόγιο με βάση το γεγονός ότι η επίδειξη σκαφών Qingdao και το Διεθνές Φεστιβάλ Μπύρας ήταν και τα δύο στο Σαββατοκύριακο του ταξιδιού μας.

Παρά την προειδοποίηση, η Odyssey Tours είχε μέσα σε μια μέρα ή δύο αρκετές προτεινόμενες διαδρομές που περιελάμβαναν πράγματα που νόμιζαν ότι τα παιδιά μας θα απολάμβαναν. Αναρρίχηση Mt. Το Laoshan ήταν ένα (περνώντας από την εύκολη διαδρομή μέχρι το βουνό), βλέποντας κάποια από την παλιά αποικιακή αρχιτεκτονική (προσωπική μου αίτηση), επισκέπτοντας μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες (διασκέδαση για τα παιδιά). Στο τέλος, παρά την προσφορά πλήρους πλήρωσης των 4 ημερών τους, επιλέξαμε να περιοδεύουμε μία ολόκληρη μέρα και μία μέρα, δεδομένου ότι δεν θέλουμε χρόνο και χρόνο εκτός λειτουργίας με τα παιδιά.

Η ομάδα μας αποτελείται από δύο ενήλικους φίλους, 3 παιδιά, ένα μωρό και εγώ. Ο διορισμένος οδηγός και ο οδηγός μας ήταν πολύ φιλικοί. Ο οδηγός, όταν τα παιδιά μας κατάφεραν να τον αφήσουν να μιλήσει, γνώριζε πολύ καλά την περιοχή, παρόλο που δεν ήταν αρχικά από το Qingdao. Μάλλον θα μπορούσε να μας είπε πολύ περισσότερα απ 'ό, τι του επέτρεπε (τα παιδιά δεν είναι πολύ καλοί στην ακρόαση της ιστορίας) αλλά ήταν πολύ ευγενικός και συμπαθής στο γεγονός ότι δεν είμαστε μια τυπική ομάδα. Ήταν ευέλικτη, κάτι που είναι δύσκολο για οδηγούς. Για παράδειγμα, κατά την επίσκεψή μας στην περίφημη προβλήτα του Qingdao που κάνει την απεικόνιση σε ένα μπουκάλι μπύρας Tsingtao, τα πλήθη ήταν τόσο χοντρά που δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε.

Ενώ συζητούσαμε τι να κάνουμε, τα παιδιά μας αποφάσισαν να σέρνουν το ανάχωμα στην παραλία για να ψάξουν για κοχύλια. Ο οδηγός μας το πήρε σε βηματισμό και έβαλε την περιοδεία σε αναμονή μέχρι τα παιδιά μας τελείωσαν το κυνήγι.

Χρησιμοποιώντας μια εταιρεία περιοδεία έχει 2 στοιχεία. Το ένα είναι το στοιχείο σχεδιασμού και αν έχετε κάποιον που σας βοηθά που έχει καλές προτάσεις και είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας και τις ανάγκες σας, τότε αυτό είναι ένα σημάδι μιας καλής υπηρεσίας. Η Κίνα Odyssey Tours σκοράρει πολύ ψηλά εδώ. Η άλλη πτυχή είναι ο οδηγός σας και με οποιαδήποτε περιοδεία, θα μπορούσατε να είστε σε μια εξαιρετική τοποθεσία με έναν κακό οδηγό ή μια κακή τοποθεσία με έναν καλό οδηγό. Αυτό θα χρωματίσει σημαντικά την περιήγησή σας. Απολαύσαμε τον οδηγό μας και σκέφτηκε ότι έκανε καλά, παρά τις αλλαγές και τις ανάγκες της τελευταίας στιγμής.

Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες (οδηγός + οδηγός) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στο Qingdao ήταν δωρεάν και ευχαριστώ την Κίνα Odyssey Tours για την τακτοποίησή της.

Κίνα Οδύσσεια Tours Λεπτομέρειες & Επαφή

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.