Πώς να συσκευάσει το φως για την Ελλάδα για τις γυναίκες

Τίποτα δεν μειώνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα γρηγορότερα από την απογείωση γύρω από πάρα πολλές αποσκευές. Μπορεί ακόμη και να καταστρέψει το ταξίδι σας, αν το χτύπημα αυτό το overpacked συνεχίσει να ρίχνει την πλάτη σας και σας στέλνει να αναζητήσετε έναν Έλληνα χειροπράκτη κατά την άφιξή σας. Αλλά δεν φοβόμαστε. Εδώ είναι πώς να ελαφρύνετε την καρδιά σας με ελαφρές αποσκευές, να έχετε όλα όσα χρειάζεστε πραγματικά για το ταξίδι σας και εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα σε σχεδόν κάθε κατάσταση.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 60 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Επιλέξτε μια τσάντα μαλακής όψης κατάλληλη για μεταφορά. Ορισμένες αεροπορικές εταιρίες είναι κολλητικές για τις τροχοφόρες αποσκευές με λαβές απογύμνωσης αν η πτήση είναι γεμάτη. μια μαλακή τσάντα θα πάρει σχεδόν πάντα μαζί σας. Οι νεότεροι τροχοί τσάντες duffle είναι οι καλύτεροι και των δύο κόσμων και της τρέχουσας αγαπημένης μου. Εάν πρέπει να πάρετε μια τυποποιημένη τσάντα, βεβαιωθείτε ότι είναι ένα "κλώστη" με τροχούς που σας επιτρέπουν να κινηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
  2. Αποφασίστε τι θα φορέσετε για να ταξιδέψετε. Αφαιρέστε τα στοιχεία από την παρακάτω λίστα, κατάλληλα για ταξίδια άνοιξη-καλοκαίρι-πτώση στην Ελλάδα.
  3. 1 μακρυά φούστα τραγανό, φυσικά ρυτιδωμένο ύφασμα με πάνω ή ένα απλό μακρύ φόρεμα
  4. 1 ζευγάρι ανοιχτόχρωμα βαρέως τύπου παντελόνια, τύπου τζιν, αλλά κατά προτίμηση όχι μπλε, καθώς αυτό εξακολουθεί να έχει μια σχέση 60 'hippie' που μπορεί να μην είναι θετική σε όλα τα πλαίσια. (Μην το παραβλέπετε εάν παρακολουθείτε το Φεστιβάλ Συνάντησης των Matala Hippie που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο.)
  5. 1 ελαφρύ πουλόβερ
  6. 1-2 ζευγάρια σορτς
  1. 1 κορυφή με μακριά μανίκια. 1 αμάνικη κορυφή.
  2. 1 - 2 μαγιό. Πάρτε δύο, αν γνωρίζετε ότι θα αλλάζετε πολλές τοποθεσίες. ανάλογα με τη θερμότητα και την υγρασία, δεν μπορούν να στεγνώσουν όλη τη νύχτα (όπως τα εσώρουχα!). Προσθέστε μια αεριζόμενη τσάντα που μπορείτε να δέσετε στο εξωτερικό των αποσκευών σας για να βοηθήσετε στην αποξήρανση και την αποφυγή μούχλας στις υπόλοιπες αποσκευές σας.
  1. 3-5 ζευγάρια εσώρουχα, 1-2 σουτιέν και 3-5 ζευγάρια κάλτσες ανάλογα με το πόσο συχνά αναμένετε να είστε σε θέση να πλένετε αντικείμενα και να τα στεγνώνετε με την ώρα αναχώρησης.
  2. 1 υπερμεγέθη μπλούζα (για ύπνο, κάλυψη στην παραλία, κλπ.)
  3. 2 ζευγάρια παπούτσια - 1 ζευγάρι καλά παπούτσια περπατήματος , ήδη σπασμένα, και ένα «ωραίο» (αλλά ακόμα πολύ άνετο και καλά-soled!) Ζευγάρι για να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή. Κάλτσες Tuck στα παπούτσια για να εξοικονομήσετε χώρο.
  4. 2 σανδάλια ζευγαριού. Κάποιος πρέπει να είναι τύπου "κολυμβητής" με καουτσούκ με πυθμένα, ώστε να αποφεύγονται οι ανεμώνες και οι μέδουσες κατά τη βόλτα κατά μήκος της ακτής. Μου αρέσουν τα πιό φθηνά "go-aheads" ή άλλα επίπεδη, ελαφριά και παπούτσια μαζί μου στο αεροπλάνο - έτσι μπορώ να βγάλω τα μεγάλα παπούτσια αλλά ακόμα να μην είμαι ξυπόλητος.
  5. 1 windbreaker ή άλλο φως, αδιάβροχο μπουφάν? με κουκούλα είναι προτιμότερο.
  6. 1 μεγάλο κασκόλ ή τετράγωνο, σαγιονάρ σε σχήμα δεσίματος - κατάλληλο ως φούστα έκτακτης ανάγκης για αξιοθέατα μοναστηριών και εκκλησιών. Ένα πακέτο ημέρας ή πακέτο φαντασίας.
  7. Μην ξεχνάτε τα απαραίτητα φάρμακα σε αυθεντικά μπουκάλια. σημειωματάριο με τσέπη για αποδείξεις, φυλλάδια κλπ., κάμερα με επιπλέον ψηφιακά μέσα (πολύ φθηνότερα εκτός Ελλάδας).

Συμβουλές:

  1. Φέρτε ένα πετσέτα. Τα περισσότερα ξενοδοχεία και καταλύματα δεν τα παρέχουν. Αυτή η σακούλα πλέγματος που αναφέρεται παραπάνω είναι επίσης χρήσιμη για να αφήσετε αυτό - και άλλα αντικείμενα - να στεγνώσουν κατά τη μεταφορά.
  1. Φορέστε τα παπούτσια και το σακάκι σας ως μέρος του ταξιδιού σας.
  2. Τι - τα ογκώδη παπούτσια σας δεν είναι αρκετά άνετα για τα ταξίδια στο αεροδρόμιο; Αυτό σας λέει ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να πάει καθόλου.
  3. Θέλουν να γεμίσουν οποιοδήποτε επιπλέον δωμάτιο; Μην το κάνετε! - αφήστε το για αναμνηστικά στο ταξίδι πίσω.
  4. Πάρτε τα είδη περιποίησης του μικρού μεγέθους και το μακιγιάζ (συχνά, τα καταλύματα δεν παρέχουν πράγματα όπως το σαμπουάν) - συσκευασία σε σακούλες Ziploc.
  5. Προσπαθώντας να συνεχίσετε τη μεταφορά σας (έχοντας κατά νου ότι οι ευρωπαϊκές περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες έχουν αυστηρότερες απαιτήσεις;) Εξετάστε ένα γιλέκο ταξιδιού με μεγάλες τσέπες.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Αεροπορικά Εισιτήρια για Ελλάδα - Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διακοπές και κρουαζιέρες

Κάντε κράτηση για τα ταξίδια της ίδιας μέρας γύρω από την Αθήνα

Κρατήστε τα δικά σας σύντομα ταξίδια γύρω από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά