Την Ημέρα Εργασίας, πείτε αντίο στο καλοκαίρι

Το Φοίνιξ χαιρετίζει την πτώση (κατά σειρά) στην κοιλάδα

Η Ημέρα Εργασίας είναι μια από τις αργίες εκείνες που δεν έχουν καθορισμένη τελετουργική δραστηριότητα. Πολλοί από εμάς παίρνουν την ημέρα μακριά από την εργασία επειδή είναι μια επίσημη κρατική αργία στην Αριζόνα . Για πολλούς στη χώρα, αυτό σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού. Εδώ, στο Φοίνιξ, οι θερμοκρασίες παραμένουν μάλλον υψηλές στην Ημέρα της Εργασίας. Η γκαρνταρόμπα μας δεν θα είναι έτοιμη να βγει από το κρύψιμο για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα. Τα παιδιά έχουν επιστρέψει στο σχολείο για σχεδόν ένα μήνα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, η "Ημέρα Εργασίας, η πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου, είναι μια δημιουργία του εργατικού κινήματος και είναι αφιερωμένη στα κοινωνικά και οικονομικά επιτεύγματα των Αμερικανών εργατών και αποτελεί ετήσιο εθνικό αφιέρωμα στις συνεισφορές που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι στη δύναμη, την ευημερία και την ευημερία της χώρας μας ".

Λοιπόν, τι ακριβώς κάνουν οι κάτοικοι της ερήμου στην Ημέρα της Εργασίας; Δεν υπάρχουν κόμματα που γιορτάζουν την εργασία, από όσο γνωρίζω! Οποιοδήποτε τριήμερο Σαββατοκύριακο είναι ένας καλός λόγος για πάρτι, ή απλά να κλωτσήσετε και να χαλαρώσετε. Εδώ είναι μερικά happenings γύρω από την πόλη, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο από απλά πηγαίνετε στις ταινίες .

- - - - -

Καλοκαιρινό θέρετρο ειδικές προσφορές, για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο

- - - - -

Ειδήσεις για την Ημέρα Εργασίας, 2017

Οι αποδράσεις της Ημέρας Εργασίας στα τοπικά θέρετρα Phoenix και Scottsdale προσφέρουν ειδικά πακέτα γιορτών για το σαββατοκύριακο διακοπών.

Αν ψάχνετε για διακοπές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνουν παραμονή θέρετρο, ελέγξτε την επόμενη σελίδα.

7ο Ετήσιο Σαββατοκύριακο Dreamcation
Πού: Fairmont Scottsdale Princess, Scottsdale
Πότε: 1 - 4 Σεπτεμβρίου, 2017

Wave ταξίδι bon να καλοκαίρι στο πλοίο της SS Princess κατά τη διάρκεια του Fairmont Scottsdale Princess 7ο Ετήσιο Εργαστήρι Dreamcation Σαββατοκύριακο, μετατρέποντας σε κρουαζιερόπλοιο στο φετινό "λιμάνι της κλήσης" της Κούβας. Ημέρα Εργασίας Dreamcation Σαββατοκύριακο ξεκινά καθώς οι επισκέπτες χαιρετίζονται στο μπροστινό αυτοκίνητο / σκάφος αποβάθρα από valets σε guayabera πουκάμισα και καπέλα του Παναμά. Απολαύστε μια αμερικανική κλασική επίδειξη αυτοκινήτων, που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 vintage οχήματα από την Auto Auction του Brown και άλλους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Στην παραλία Sunset Beach και σε όλο το θέρετρο, η ομάδα Fairmont Funergy έχει μια πλήρη διαδρομή για τα παιδιά, όπως η κολύμβηση με τη Σελήνη Γοργόνα στο Πανεπιστήμιο Mermaid, η αλιεία με το Ranger Rick, οι διαγωνισμοί διατροφής καρπουζιού και τα γίγαντα ντόμινο. Για τους μεγάλους, η πριγκίπισσα διαθέτει τώρα δύο πισίνες μόνο για ενήλικες, όπου απολαμβάνοντας τον κλασικό κουβανέζικο κοκτέιλ και ακούγοντας τους ήχους μιας χαλύβδινης ταινίας τυμπάνου, προστίθεται στον παράδεισο του νησιού. Οι λάτρεις της Ρώμης μπορούν επίσης να ανακαλύψουν σπάνιους τύπους από 150 επιλογές ρουμιού στο Toro Latin Restaurant & Rum Bar και οι spa-goers απολαμβάνουν mojito και αρωματοθεραπεία με άρωμα καφέ, μαθήματα χορού "Get on Your Feet" και δροσισμένες πετσέτες στο Well & Being Ιαματική πηγή. Τα πουλιά αγάπης μπορούν να ανανεώσουν τους όρμους του γάμου τους με τον ιδιοκτήτη του πλοίου του ίδιου του τουριστικού θέρετρου, Thomas Williams, διευθυντή των υπηρεσιών επισκεπτών, ο οποίος είναι χρισμένος υπουργός. Μετά την τελετή, το ζευγάρι φτιάχνεται με σαμπάνια και στη συνέχεια μεταφέρεται σε μια διακοσμημένη κρουαζιέρα γύρω από το θέρετρο. Οι διανυκτερεύοντες επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση για μια τελετή ανανέωσης της οργάνωσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το θυρωρείο της Princess 'Desk at 480-585-4848, Ext. 7244.

Καθώς ο ήλιος πέφτει κάτω, οι συναυλίες για το χλοοτάπητα της Princess ζεσταίνουν τη νύχτα με τους ρυθμούς του Miami-salsa του Rhythm Sound Machine την Παρασκευή και την Κυριακή το βράδυ (1 και 3 Σεπτεμβρίου) και τη διασκέδαση, υψηλής ενέργειας μπάντα Spazmatics της δεκαετίας του '80 Σάββατο (2 Σεπτεμβρίου). Οι συναυλίες γίνονται στις 8 μ.μ. και είναι δωρεάν για τους επισκέπτες μιας διανυκτέρευσης καθώς και για τους επισκέπτες του εστιατορίου του εστιατορίου (με δαπάνη 75 $) κάθε βράδυ.
Στο συγκρότημα Sonoran Splash, το τελευταίο Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαύσετε το Party Techno Glo, με βόλτες με τα μαύρα φώτα, τα λέιζερ, την ομίχλη και τις πιο καυτές επιτυχίες του DJ Splash, μαζί με τους hula hoopers LED. Ως το φινάλε στο καλοκαίρι, τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό πάνω από το TPC Scottsdale στις 9 μ.μ., Παρασκευή - Κυριακή βράδυ, 1-3 Σεπτεμβρίου, 2017. Μετά τις συναυλίες, το Plaza Bar γίνεται η λέσχη της Αβάνας από τις 9 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, με ένα χορό deejay και salsa, κουκουβάγια street tacos και κυλίνδρους πούρων.

Νέο Πακέτο Κρουαζιέρας Πριγκίπισσας SS 4-Day / 3-Night
Με αυτό το νέο VIP πακέτο, οι επισκέπτες απολαμβάνουν όλη την ώρα για ξεκούραση, χαλάρωση, ρυθμό και ρούμι, με επιπλέον ανέσεις, όπως αναβαθμισμένα καταλύματα, VIP καθίσματα συναυλιών και αποκλειστική καθημερινή ευχάριστη ώρα με γεύση από την Bourbon Steak, La Hacienda και Toro Λατινικό εστιατόριο και μπαρ Rum. Το πακέτο 4 ημερών / 3 νύχτες ξεκινά από 179 € ανά διανυκτέρευση, 1-3 Σεπτεμβρίου 2017. Ως πρόσθετο μπόνους, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν λίγο περισσότερο με δωρεάν check out αργά από τις 3 μ.μ. τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 .

- - - - - -

Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας
Πού: JW Marriott Desert Ridge
Πότε: 2 - 4 Σεπτεμβρίου, 2017

Θα υπάρξουν ειδικές παροχές για τους επισκέπτες που κάνουν κράτηση για τα πακέτα Come to Life Golf και Come to Life Spa , συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών, δωρεάν παιδικά γεύματα, εκπτώσεις για υπηρεσίες λιανικής και spa και δωρεάν τέλη θέρετρου. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς ZJ5.

  • Μεγάλες πισίνες στο JW Marriott στο Desert Ridge
  • Περισσότερα Ειδικά Πακέτα στην άγρια ​​άκρη του Marriott

- - - - - -

Καλοκαίρι στην απόδραση Paradise
Πού: Το Hermosa Inn
Πότε: τώρα έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017

Τιμές ξεκινώντας από $ 139, συν φόρο και $ 25 θέρετρο θέρετρο (περιλαμβάνει στάθμευσης παρκαδόρου). Απολαύστε διανυκτερεύσεις, δύο εισιτήρια ποτών κατά την άφιξη ανά δωμάτιο, καθημερινή πίστωση F & B αξίας 25 δολλαρίων, ημερήσια φροντίδα δίπλα στην πισίνα, αναβάθμιση κατά την άφιξη, βάσει διαθεσιμότητας, έγκαιρου check-in / check out αργότερα, βάσει διαθεσιμότητας.

- - - - - -

Πηγαίνετε στο Big or Go Home Weekday Weekday
Πού: Andaz Scottsdale Resort & Spa
Πότε: 1 - 4 Σεπτεμβρίου, 2017

Οι ειδικές δραστηριότητες για το Σαββατοκύριακο διακοπών περιλαμβάνουν:

  • "Χρώμα έξω από τις γραμμές", όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να χρωματίσουν "έξω" τις γραμμές και να συνεισφέρουν σε καλοκαιρινές έγχρωμες τοιχογραφίες σε όλα τα γυάλινα πλαίσια στο Weft & Warp Art Bar + Kitchen.
  • Ο θείος φέρει το ζευγάρι του δείπνου
  • Andaz κυνήγι
  • Το Jumbo Pretzel & Dips σερβίρεται με μουστάρδα αϊόλι και ψητές σάλτσες τσίλι, που σερβίρονται στο Weft & Warp Art Bar + Κουζίνα, το Turquoise Pool Bar και διατίθενται για υπηρεσία δωματίου.
  • DJ Thomas στο Τυρκουάζ Pool Σάββατο
  • Διαγωνισμός φαγητού καρπούζι το Σάββατο
  • Νερό μπαλόνι νερό Κυριακή
  • "Beer Burro" την Κυριακή, όταν η παγωμένη σας ευτυχισμένη ώρα μπίρας παραδίδεται από ένα χαριτωμένο Burro
  • Νίτρο Καφέ Δευτέρα με Cult Coffee και Vanilla Ice Cream Floaters

- - - - -

Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο The Wigwam
Πού: Το Wigwam, Litchfield Park
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, 2017

Το ιστορικό ξενοδοχείο West Valley θα διαθέτει ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών με νερό , εξωτικά ζώα, ταινίες δίπλα στην πισίνα και ζωντανή ψυχαγωγία. Η τιμή εκκίνησης ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση για το βράδυ της Πέμπτης και της Κυριακής, είναι $ 129. Η τιμή εκκίνησης ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση για παραμονή την Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου είναι $ 149. Οι επισκέπτες του θέρετρου θα απολαύσουν ταινίες δίπλα στην πισίνα, θαλάσσιο αερόστατο και εκτοξευτήρες νερού με πυροβόλο όπλο, οικογενειακή νύχτα παιχνιδιών και ζώα από τον ζωολογικό κήπο Wildlife World κατά τη διάρκεια του τριήμερου Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας.

  • Περισσότερα Ειδικά Πακέτα στο The Wigwam
  • Μεγάλες πισίνες στο The Wigwam

Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας
Πού: Το θέρετρο Scott
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας 2017

Αυτό το μπουτίκ ξενοδοχείο εμπνευσμένο από την αποστολή στην καρδιά της παλιάς πόλης Scottsdale θα γιορτάζει με DJs δίπλα στην πισίνα το Σάββατο και την Κυριακή από τις 13:00 έως τις 17:00 μόνο οι επισκέπτες του Resort.

Διακοπές "Μείνετε περισσότερο, αποθηκεύστε":

  • Μείνετε 2 Βράδια, Εξοικονομήστε 15%
  • Μείνετε 2 Βράδια, Εξοικονομήστε 20%

- - - - - -

Ημέρα Εργασίας Σαββατοκύριακου απόδραση
Πού: Το Boulders Resort & Spa
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας 2017

Το πακέτο Ημερήσιας Ημέρας για την Αλήθεια του Βόλλεϋ περιλαμβάνει νυχτερινά καταλύματα σε μια ιδιωτική Casita. καθημερινά 25 δολάρια πίστωμα θέρετρο? δωρεάν στάθμευση; 20% έκπτωση στις υπηρεσίες Spa στο Spa και απεριόριστη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις Spa και γυμναστήριο. το τέλος του θερέτρου, τα προσωπικά έξοδα προσωπικού, τη μεταφορά σε όλο το θέρετρο και το internet υψηλής ταχύτητας στο δωμάτιο. Το κόστος της δέσμης θερινών καλοκαιρινών πακέτων για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας ξεκινά από $ 219 / νύχτα.

Special Day Spa Εργασίες: χαλαρώστε στην πισίνα με δροσερές πετσέτες και ποτίστρες προσώπου ή απολαύστε τις ευρύχωρες σουίτες Couples Spa και δροσιστικές θεραπείες σπα στο Boulders Spa. Η "Άδεια Spa" είναι αποκλειστική για τους κατοίκους της Αριζόνα που θα λάβουν 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες σπα. Οι επισκέπτες παρουσιάζουν την άδεια οδήγησης AZ κατά την άφιξή τους. Οι επισκέπτες του Spa μπορούν να εγγραφούν για δωρεάν μαθήματα γυμναστικής, όπως Γιόγκα, Fitness Fusion, Γυμναστική, Πιλάτες, Ροή Γιόγκα, Επανορθωτική Γιόγκα, Sonoran Stretch.

Εργάσιμη ημέρα γκολφ Ειδικά: πράσινα τέλη ξεκινώντας από $ 55. Οι παγωμένες πετσέτες θα προσφέρονται στους παίκτες του γκολφ σε όλο το παιχνίδι.

- - - - - -

Εργάσιμη ημέρα φλας
Πού: Hampton Inn & Suites Glendale Westgate και
Home2 Σουίτες Glendale Westgate
Πότε: βλέπε παρακάτω

Από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου, τα μέλη του Hilton Honors μπορούν να εξοικονομήσουν 20% με τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές για διαμονές από τις 25 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Οι επισκέπτες εκτός τιμολογίου Hilton μπορούν να εξοικονομήσουν 15% για διαμονές κατά τις ημερομηνίες αυτές. Οι περιορισμοί περιλαμβάνουν ελάχιστο 4 νύχτες την Τρίτη, ελάχιστο 3 διανυκτερεύσεων την Τετάρτη και ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Η προμήθεια δύο ημερών για προχωρημένους απαιτείται για κρατήσεις που δεν επιστρέφονται.

- - - - - -

Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας
Πού: Το Scottsdale Resort στο McCormick Ranch
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, 2017

Τα ποσοστά από $ 99, τρεις μέρες ζωντανής μουσικής δίπλα στην πισίνα από το Mark Long Band και μια κλασική ταινία με ροκ 'n' roll, ' Grease' το βράδυ του Σαββάτου, μετά το ηλιοβασίλεμα.

Όλο το Σαββατοκύριακο το θέρετρο θα διαθέτει διασκέδαση στο κατώφλι, όπως αχυρώνα, ζωντανή μπίρα πονγκ, ποτήρια, bocce ball, πινγκ πονγκ και Guitar Hero. Ανανεώστε και ανεφοδιαστείτε με κωνικούς χτυπημένους χιονισμένους χυμούς, ωριαίες πινελιές στο Twisted Vine Pool Bar & Grill και καθημερινά κοκτέιλ στο Bar Six40.

  • Περισσότερα για το The Scottsdale Resort στο McCormick Ranch

- - - - - -

Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας
Πού: Pointe Hilton Tapatio Cliffs Resort, Φοίνιξ
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, 2017

Τιμές από $ 114 ανά διανυκτέρευση για διαμονές 1-4 Σεπτεμβρίου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όλα τα σουίτες, οκτώ πισίνες, γήπεδο γκολφ, σπα και πολλά άλλα. Οι δραστηριότητες της Ημέρας Εργασίας περιλαμβάνουν:

  • Καθημερινά παιχνίδια στην πισίνα: Σάββατο - Δευτέρα, ωριαία από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως σκάφη δίπλα στην πισίνα, παιχνίδια με νερό και πολλά άλλα
  • Wildlife World Zoo επισκέψεις: Σάββατο 11 π.μ. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την άγρια ​​ζωή, να αλληλεπιδράσουν με ζώα, πουλιά και ερπετά και να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί τους.
  • Ψησταριά με τον σεφ Abel Ley: Σάββατο 13:00 στο Falls Water Village
  • Dive-In ταινία, η ταινία Angry Birds: Σάββατο το σούρουπο στο Falls Water Village
  • Ζωντανή μουσική, γκαράζ του Ghandi: Κυριακή 2 - 5 μ.μ. στο Falls Water Village
  • Stars & Stripes Bingo: Κυριακή 2 μ.μ., και Δευτέρα 3 μ.μ.

Ταξιδέψτε μέχρι 1.800 πόδια στην κορυφή των Tapatio Cliffs για μία από τις πιο εκπληκτικές γευστικές εμπειρίες του Phoenix στο Different Pointe of View .

- - - - - -

Καλοκαιρινή αποστολή
Πού: Pointe Hilton Squaw Peak Resort, Φοίνιξ
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, 2017

Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο τετραώροφο υδάτινο πάρκο του θέρετρου που διαθέτει μισό μίλι τεμπέλικο ποτάμι, νεροτσουλήθρα, αθλητική πισίνα, 18 τρύπες μίνι γκολφ και πολλά άλλα. Τιμές από $ 119 ανά διανυκτέρευση. Οι δραστηριότητες Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας περιλαμβάνουν

  • Ωριαία παιχνίδια στην πισίνα: λάβετε μέρος σε παιχνίδια με νερό, hula hoop και διοργανώσεις σφαίρας κανόνι, αλεξίπτωτο αγώνες, μπάσκετ, twister, κυνηγόσκυλα και πολλά άλλα κάθε μέρα από το μεσημέρι έως τις 6 μ.μ.
  • Dive-In ταινία το σούρουπο: Alice in Wonderland θα εμφανιστεί την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου? Η Alice μέσα από το γυαλί που φαίνεται στο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.
  • Εργάσιμη ημέρα δίπλα στην πισίνα: ζεστά σκυλιά, κουλούρια, σόδα, νερό, αναψυκτικά και πολλά άλλα.
  • Extended Hours Ranch River: Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή το River Ranch θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00

Περισσότερα για το Water Ranch River Ranch

- - - - -

Ημέρα Παραμονής Εργασίας
Πού: Wild Horse Pass Hotel & Casino
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, 2017

Οι τιμές για τα δωμάτια του ξενοδοχείου ξεκινούν από $ 130, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δωρεάν ψυχαγωγία δίπλα στην πισίνα την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, με μουσικές σειρές από τον Σεάν Μιράου την Κυριακή και το Levi Rebel τη Δευτέρα. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι σήμερα και την Ημέρα της Εργασίας, Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017.

- - - - - -

Τοπικές παραμονές
Πού: Το Saguaro, Scottsdale
Πότε: έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017

Λάβετε $ 30 σε νυχτερινή τιμή δωματίου, ένα δάνειο 30 € για φαγητό και ποτό (ένα ανά διαμονή) και 2μμ check out αργά (Sun-Thurs). Απαιτούνται δύο ελάχιστα νύχτα. Προσφορά διαθέσιμη στους κατοίκους της Αριζόνα. Η ταυτότητα που απαιτείται κατά το check in.

- - - - - -

Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας
Πού: Το Omni Scottsdale Resort στο Montelucia, Paradise Valley
Πότε: 30 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου 2017

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, εκθέσεις κορμού, θεραπείες σπα με ωραία τιμολόγια, tacos στο δρόμο δίπλα στην πισίνα, show trunk, ώρες ευτυχίας gelato και πολλά άλλα.

Ημέρα Εργασίας, Κάθε Έτος

Εδώ είναι τα πιο πολυσύχναστα μέρη για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας!

Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στα αξιοθέατα της περιοχής Φοίνιξ

Λέτε ότι δεν μπορείτε πραγματικά να ξεφύγετε σε ένα τοπικό θέρετρο για ένα σαββατοκύριακο να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ενώ η μουσική παίζει, πίνοντας κοκτέιλ, και απολαμβάνοντας τα μενού διακοπών; Μην ανησυχείς. Ακολουθούν κάποιες ιδέες για τα μέρη που πρέπει να ξεκινήσετε και να έχετε μια ειδική δραστηριότητα για την Ημέρα της Εργασίας ή μια συμφωνία για εσάς και τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Μουσείο Μπλε Αστερά
Πού: Αρκετά μουσεία στην Αριζόνα
Το πρόγραμμα Blue Star Museum πραγματοποιείται σε μουσεία σε όλη τη χώρα, καθιστώντας ελεύθερη την είσοδο στα μουσεία που συμμετέχουν δωρεάν στο στρατιωτικό προσωπικό και στις οικογένειές τους. Μετά την Ημέρα Εργασίας, αυτό το πρόγραμμα λήγει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

- - - - - -

Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο MIM
Πού: Μουσείο Μουσικών Οργάνων
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας 2017

Η ειδική έκθεση του Μουσικού Μουσικού Εργαλείου " Δράκοι και αμπέλια": Τα αλεξίσφαιρα κιθάρα αλεξίπτωτα κλείνουν τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος να δούμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά όργανα στον κόσμο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Αυτή η συλλογή εξαιρετικά σπάνιων και εντυπωσιακών οργάνων είναι μόνο στο MIM και δεν μπορεί ποτέ να είναι ξανά σε δημόσια προβολή. Η ειδική έκθεση παρουσιάζει μια συλλογή από όργανα με εντυπωσιακό σχεδιασμό ενθέτων που δημιουργήθηκε από τους μεγαλύτερους σύγχρονους καλλιτέχνες και λουθηριαστές της Βόρειας Αμερικής.

- - - - - -

Εορτασμός της Ημέρας Εργασίας
Πού: Butterfly Wonderland, Scottsdale
Πότε: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Οι επισκέπτες καλούνται να γιορτάσουν την Ημέρα της Εργασίας με ζωντανή μουσική από το Nouveau Papillon καθώς προβάλλουν μέσα στο σέρα που περιβάλλεται από πεταλούδες. Οι οικογένειες θα μπορούν να συναντηθούν, να χαιρετίσουν και να τραβήξουν φωτογραφίες με τις κυρίες Monarch και τις μασκότ των ερπετών. Δωρεάν ζωγραφική προσώπου. Περιλαμβάνεται με τακτική είσοδο. Περισσότερα για το Butterfly Wonderland.

- - - - - -

Εορτασμός της Ημέρας Εργασίας
Πού: OdySea στην έρημο, Scottsdale ( χάρτης )
Πότε: 2 - 4 Σεπτεμβρίου, 2017

Ζωντανή μουσική και ιδιαίτερη συναντήσετε και χαιρετάτε με τους αγαπημένους σας σούπερ ήρωες και πριγκίπισσες καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο OdySea στην αυλή της έρημο. Κατά τη διάρκεια του βράδι το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, το Chaparral Marching Band θα εκτελέσει από τις 4 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. Ζωντανή μουσική από το Rock Lobster και τις εμφανίσεις των Ambassadors των Ζώων από τις 5 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ.

- - - - - -

Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας
Πού: LUSTER Rooftop Bar στο ξενοδοχείο Kimpton Hotel Palomar Phoenix
Πότε: Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου - Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, 2017

Είναι μια σειρά από ανοιχτές στο κοινό γευστικές εκδηλώσεις με τις χειροποίητες επιλογές και τις δοκιμές της βότκα του Tito, ένα υπαίθριο μπάρμπεκιου όλο το σαββατοκύριακο, ζωντανή μουσική και γιγαντιαία παιχνίδια για πισίνες για διασκέδαση. Η πισίνα ανοίγει στις 11 το πρωί DJs παρέχουν τη μουσική. Καμία κάλυψη. Το Hotel Palomar προσφέρει επίσης το πακέτο 100 ημερών του καλοκαιριού με τιμές δωματίων ξεκινώντας από $ 160 ανά διανυκτέρευση. Το πακέτο περιλαμβάνει 20 τοις εκατό μακριά από το καλύτερο διαθέσιμο ποσοστό και 20 τοις εκατό έκπτωση σε Blue Hound Κουζίνα και κοκτέιλ και LUSTER Rooftop Bar.