Ένας οδηγός αρχαρίων για το Φεστιβάλ στρουθοκαμήλου του 2018 στο Chandler της Αριζόνα

Το ετήσιο φεστιβάλ στρουθοκαμήλων (που στο παρελθόν αναφέρεται ως Φεστιβάλ τσουκνίδας Chandler) έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα "Top 10 μοναδικά φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες" με λουκουμάδες στρουθοκαμήλους, πολλαπλές ομάδες διασκέδασης και πολλά ειδικά δώρα και πωλητές τροφίμων.

Το Φεστιβάλ στρουθοκαμήλων είναι πραγματικά ένα μοναδικό φεστιβάλ, κατάλληλο για όλη την οικογένεια, και το φεστιβάλ του 2018 είναι η 30η ετήσια γιορτή. Διαθέτοντας περισσότερους από 100 περίπλους τέχνης και χειροτεχνίας, βόλτες καρναβαλιού, συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις στρουθοκαμήλων, καθώς και διάσημους αγώνες στρουθοκαμήλου, μετατρέψτε το πάρκο Tumbleweek σε μια εμπειρία εκτός του κόσμου, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη στην Αριζόνα .

Οι ημερομηνίες για το Φεστιβάλ στρουθοκάμηλων είναι Παρασκευή 9 Μαρτίου έως Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και οι εκδηλώσεις γίνονται στο πάρκο Tumbleweed στο Chandler. Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης, αλλά υπάρχει τέλος ανά όχημα για στάθμευση, οπότε φέρτε μετρητά.

Προ-Φεστιβάλ Εκδηλώσεις

Αυτά τα τέσσερα γεγονότα θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου 2018, μια εβδομάδα πριν από το Φεστιβάλ στρουθοκαμήλων: το τρέξιμο 5K Fun Run και το τρέξιμο των νέων, η παρέλαση του φεστιβάλ στρουθοκάμηλου, το Chandler Classic Car Show και η έκθεση δημόσιας ασφάλειας.

Το 5k Fun Run και το Youth Run του Δημάρχου (1,5 μίλια) ξεκινούν στις 8:15 π.μ. και 7:30 π.μ., αντίστοιχα, και καλωσορίζουν όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες. Το Check-in ξεκινάει στις 6:30 π.μ. στο Δρ. AJ Chandler Park στο κέντρο του Chandler και το τρέξιμο ξεκινάει από τη Λεωφόρο Αριζόνα και την οδό Boston. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς θα εγγραφείτε. Η παρέλαση του φεστιβάλ στρουθοκάμηλων ακολουθεί τις διαδρομές στις 10 π.μ. Η διαδρομή παρέλασης ξεκινά από το Ray Road και τη λεωφόρο Arizona και προχωράει νότια στη Λεωφόρο Αριζόνα στην Chicago Street.

Η Έκθεση Δημόσιας Ασφάλειας προσφέρει ελεύθερη είσοδο στην έκθεση, η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλία πυροσβεστικών συσκευών και αστυνομικών οχημάτων που εκτίθενται σε αμφότερα τα κεντρικά γραφεία, αστυνομικές διαδηλώσεις με τη μονάδα K-9 και μονάδα τακτικών ρομπότ, δωρεάν κλινική ID δακτυλικών αποτυπωμάτων παιδιών, ζωγραφική προσώπου , μπαλόνια, αυτοκόλλητες ετικέτες και μια ιδιαίτερη εμφάνιση από τον McGruff the Crime Dog.

Εν τω μεταξύ, το Chandler Classic Car Show είναι επίσης ανοιχτό για το κοινό όλη την ημέρα από τις 10 το πρωί

Εκδηλώσεις και αξιοθέατα του Φεστιβάλ

Υπάρχει κάτι για όλους στο Φεστιβάλ στρουθοκαμήλων. Οι ζωντανές εμφανίσεις στρουθοκαμήλων και τα πολλαπλά στάδια της ζωντανής ψυχαγωγίας συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισαγωγής. Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις μέρες σας στο Φεστιβάλ στρουθοκάμηλων.

Όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις συμπεριλαμβάνονται στο τέλος εισόδου. Οι συναυλίες έχουν κάποιες καρέκλες καθώς και καθίσματα γκαζόν, αλλά οι καρέκλες και οι κουβέρτες ενθαρρύνονται. Υπάρχουν αρκετές σκηνές, και τα Beach Boys εκτελούν την Κυριακή το βράδυ της εκδήλωσης του 2018, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες ανακοινώνονται καθημερινά στην επίσημη ιστοσελίδα.

Οι φυλές στρουθοκαμήλων μπορεί να είναι η κύρια έλξη του Φεστιβάλ στρουθοκαμήλων. Υπάρχουν αρκετές κούρσες στρουθοκαμήλου κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ και κάθε αγώνας στρουθοκαμήλου διαρκεί περίπου 45 λεπτά και περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου.

Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε πάνω από 100 αίθουσες τέχνης και χειροτεχνίας, ένα καρναβάλι με βόλτες και άλλες διασκέδασεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μπιφτέκι στρουθοκαμήλου εδώ, και τα νεώτερα παιδιά θα απολαύσουν την περιοχή των παιδιών, η οποία περιλαμβάνει ζωολογικό κήπο, πόνυ και άλλα πράγματα διασκέδασης που απευθύνονται σε μικρά παιδιά.

Οδηγίες και λεπτομέρειες τιμολόγησης

Η επίσημη διεύθυνση του Φεστιβάλ στρουθοκαμήλων είναι η οδός 2250 South McQueen, Chandler, AZ 85249, κοντά στη διασταύρωση των McQueen και Germann Roads.

Από τη Βορρά και τη Δύση, πάρτε I-10 ανατολικά στην έξοδο Queen Creek Road και στρίψτε προς τα ανατολικά προς Chandler. Οδηγήστε περίπου εννέα μίλια με το McQueen Road και πηγαίνετε βόρεια στο McQueen προς το Germann. Από τα ανατολικά, πάρτε την εθνική οδό 60 προς την έξοδο Mesa Drive, στη συνέχεια πηγαίνετε νότια στο Mesa Drive (που μετατρέπεται σε McQueen νότια της Germann Road).

Βρίσκεται στο Tumbleweed Park, όπου μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Μουσείο Σιδηροδρόμων Αριζόνα . Το μέρος φιλοξενεί επίσης πολλά άλλα ετήσια φεστιβάλ και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ 4ης Ιουλίου του Chandler .

Τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Οστράκων μπορούν να αγοραστούν στην εκδήλωση κάθε μέρα με τιμές που κυμαίνονται από $ 8 έως $ 15. Παιδιά 4 ετών και κάτω και ηλικιωμένοι 55+ είναι δωρεάν. Τα VIP εισιτήρια είναι $ 50 για ενήλικες και $ 30 για παιδιά και περιλαμβάνουν πρόσβαση VIP σκηνή, ένα γεύμα και τρία ποτά.