Το τέρας Lough Ree

Εξερευνώντας την Υπερφυσική Ιρλανδία - Ιρλανδικά ταξίδια διαδρομής με περιστροφή

Κυριολεκτικά εκατοντάδες τουρίστες διασχίζουν το Lough Ree, μέρος του Shannon, κάθε εβδομάδα σε κρουαζιερόπλοια - κοιτάζοντας για ρηχά και πετρώματα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα παρθένα τοπία. Σπάνια δίνουν μια δεύτερη σκέψη για το τι μπορεί να κρύβεται κάτω, να παρακολουθεί και να περιμένει ... Η απάντηση της Ιρλανδίας στο Nessie και το Champ - στο Lough Ree Monster. Κάτι που μπορεί να εξηγήσει τι χτύπησε απαλά το σκάφος σας χθες το βράδυ.

Λίμνη τέρατα - ιρλανδική παράδοση

Στην πραγματικότητα το τέρας Lough Ree δεν είναι όλα αυτά μοναδικά - η Ιρλανδία έχει μια παράδοση υποακουατικών πλασμάτων που αψηφούν ορθολογική εξήγηση. Ενώ η γειτονική Σκωτία φαίνεται να έχει εμπλακεί στην αγορά των τεράτων λιμνών στη δημόσια φαντασία, τα ιρλανδικά αξιοθέατα απλά δεν προωθούνται. Όταν η τουριστική βιομηχανία της Σκωτίας κάνει ένα τραγούδι και χορό για το τέρας Loch Ness, η Ιρλανδία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα με σιωπή.

Αλλά ακόμη και τα πρώιμα χειρόγραφα και ειδικά η λαογραφία αναφέρουν τα υδρόβια κρυπτοζωικά φαινόμενα όπως

Μια τιμή που πρέπει να μνημονεύσουμε πρέπει να φτάσουμε στα κανονικά χέλια - σύμφωνα με τη λαογραφία θα μπορούσαν να προβλέψουν λιμό στα δυτικά της Ιρλανδίας με σφυρίγματα!

Τέρα παντού!

Οι λίμνες της Ιρλανδίας συνδέονταν συχνά ειδικά με παραμορφωμένες μορφές ζωής (και συχνά με καρναβάλι). Ορίστε μερικά παραδείγματα:

Ο πετρελαϊκός (κυριολεκτικά «μεγάλο ερπετό»), ένα τέρας που μοιάζει με δράκο που σκαρφάλωσε το Shannon για να σταματήσει ο Άγιος Πατρίκ ο οποίος εκτοξεύει τα φίδια, είναι γνωστός και στον μύθο ...

Το τέρας Lough Ree - η Nessie της Ιρλανδίας;

Ακόμα και στις πρώτες στιγμές ακούστηκαν φήμες για ένα υπο-υδάτινο τερατούργημα στο Lough Ree.

Η ζωή του Αγίου Μοχούδα το αναφέρει, βοηθώντας προσθέτοντας ότι είχε καταβροχθίσει έναν άνθρωπο. Ωστόσο, δεν υπήρχαν ακόμη περιγραφές.

Αλλά ακριβώς από το δρόμο - Lough Ree ήταν επίσης φημίζεται για να κρύψει μια υποθαλάσσια πόλη με έναν καθεδρικό ναό. Λέγεται ότι ένας επίσκοπος προσπάθησε κάποτε να το επισκεφτεί και δεν επέστρεψε ποτέ. Η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι έξω εάν εγκαταστάθηκε, έπεσε θύμα πρόωρου ατυχήματος κατάδυσης ή έφαγε από το τέρας.

Το ενδιαφέρον για το τέρας του Lough Ree αναζωπυρώθηκε στη δεκαετία του 1960 όχι από τους χίπις, αλλά από τους αξιοσέβαστους άνδρες του υφάσματος. Αρκετοί εκκλησιαστές είδαν το «τέρας» - τον πατέρα Quigly, τον πατέρα Murray και τον πατέρα Burke, αλιεύοντας το Holly Point. Οι ιερείς αναφέρθηκαν στο "Westmeath Independent" με αυτά τα λόγια: "Κινούσε, έπεσε κάτω από το νερό και ήρθε ξανά με τη μορφή βρόχου.

Το μήκος από το τέλος του πηνίου στο κεφάλι ήταν 6 πόδια. Υπήρχαν περίπου 18 ίντσες κεφαλής και λαιμού πάνω από το νερό. Η κεφαλή και ο λαιμός ήταν στενά σε σύγκριση με το πάχος ενός σολομού καλής μορφής. Παίρνει την προώθησή της από κάτω από το νερό και δεν το είδαμε όλα ».

Η εκδήλωση GUST-Expedition του Jan Sundberg του 2001

Τον Ιούνιο του 2001 μια αποστολή της Παγκόσμιας Ομάδας Υποβρύχιων Αναζητήσεων προσπάθησε να φτάσει στον πυθμένα του τέτοιου υλικού μέσω επιφανειακής παρακολούθησης και υδροφώνου. Τα στοιχεία ήταν ασαφή: Ένας «ιδιότυπος ήχος» και ένα μικρό (!) Αντικείμενο κολύμπι στη λίμνη.

Τι θα μπορούσε να είναι στο Lough Ree;

Τίποτα? Λοιπόν, αυτή θα μπορούσε να είναι η απάντηση των αρχαϊκών σκεπτικιστών, κατηγορώντας όλες τις παρατηρήσεις για τις περιβαλλοντικές συνθήκες, υπερβολικά ενεργές φαντασιώσεις ή / και "μια σταγόνα των καλών πράξεων". Άλλες, λιγότερο δραστικές, εξηγήσεις μπορεί να είναι

Πηγαίνετε τον εαυτό σας με το κυνήγι τέρας

Το Lough Ree είναι μέρος του Shannon και επομένως μπορεί να πλοηγηθεί από τον εαυτό σας σε ένα μισθωμένο cruiser χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κυνήγι των τεράτων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο, απλά πέταξε και πήγε. Με άνεση και με γκουρμέ εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Ερασιτέχνες κρυπτοζολόγοι δεν θα παρατηρηθούν καθόλου μεταξύ των άλλων τουριστών που ταξιδεύουν χαλαρά προς τα πίσω. Στην πραγματικότητα, η "έρευνα" κάνει μια πολύ έγκυρη δικαιολογία για να περάσετε μια εβδομάδα ή δύο εντελώς παγωμένες.

Αν αυτό ακούγεται υπερβολικά αγχωτικό ή απλά δεν μπορείτε να κάνετε το χρόνο ... πηγαίνετε στο κυνήγι τέρας στο Lough Ree στον υπολογιστή σας. Το Waveline Cruisers διαθέτει αρκετές κάμερες ιστού και ακόμη και ολοκληρωμένα μετεωρολογικά δεδομένα για εκκίνηση - δείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Αλλά θα έπρεπε να είσαι πολύ αετός για να εντοπίσεις οποιοδήποτε τέρας λιγότερο από τερατώδες μέγεθος εδώ.

Είδα το τέρας;

Αν νομίζετε ότι έχετε εντοπίσει το Lough Ree Monster, είτε απευθείας στη λίμνη είτε στην κάμερα web, στείλτε μας μια έκθεση και φωτογραφίες / screenshots.