Αριθμοί τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης στην Ιρλανδία

Ποια Ιρλανδικά Τηλέφωνα πρέπει να καλέσετε και ποια βοήθεια να ζητήσετε

Ποιος τηλεφωνικός αριθμός θα πρέπει να καλέσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όταν ταξιδεύετε στην Ιρλανδία; Ευτυχώς η απάντηση μπορεί να είναι σύντομη για πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης - χρειάζονται γρήγορο αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης στην Ιρλανδία; Λοιπόν, το πιο σημαντικό είναι το 112 ή το 999, το οποίο μπορεί να καλείται χωρίς χρέωση από όλα τα σταθερά ή κινητά τηλέφωνα και θα σας συνδέσει με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ανεξάρτητα από την πλευρά του συνόρου. Βρες περισσότερα ...

Κύριες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Για πρόσβαση στις πιο απαιτούμενες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Δημοκρατία και τη Βόρειο Ιρλανδία , ένας αριθμός τους φτάνει σε όλους - αλλά σημειώστε ότι όλες θα κατευθύνονται μέσω κεντρικών θαλάμων επικοινωνίας και ότι θα σας ζητηθεί η τοποθεσία σας και η απαιτούμενη υπηρεσία. Ακούστε τον χειριστή και προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε από μια αρχή ακατανόητη ροή πληροφοριών.

Μια σημείωση σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα ή τα κινητά τηλέφωνα: εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές περιοχές στην Ιρλανδία, όπου η κάλυψη των κινητών τηλεφώνων είναι εν γένει αποσπασματική ή εξαρτάται από το χρησιμοποιούμενο δίκτυο. Το τελευταίο πρόβλημα θα ξεπεραστεί αυτόματα από το τηλέφωνό σας - μόλις καλείτε 112 ή 999, θα συνδεθείτε στο ισχυρότερο δίκτυο της περιοχής. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι σε μερικές απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να μην υπάρχει σχεδόν καμία κάλυψη, ειδικά οι λόφοι και οι ορειβάτες θα πρέπει να ενημερώνουν για τα σχέδιά τους στους παρόχους διαμονής ή παρόμοιους.

Αλλά τώρα, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, ας δούμε τις βασικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης:

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες θα ανταποκριθούν χωρίς χρέωση σε πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αν και μπορεί να σας ζητηθεί αργότερα να παράσχετε ασφαλιστικές λεπτομέρειες για την ανάκτηση μέρους του κόστους. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πρόστιμα για κακόβουλες, ψευδείς και χρονοβόρες κλήσεις, αλλά όσο ενεργείτε καλή τη πίστει, πρέπει να είστε εντάξει.

Άλλοι αριθμοί τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης και τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας

Υπάρχουν ορισμένες πρόσθετες σημειώσεις στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας:

Σημαντικές Πρεσβείες στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας

Περισσότερα Τηλέφωνα πρέπει να ξέρετε ...

Έχω ετοιμάσει μια λίστα με τους ιρλανδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς που πρέπει να έχετε καταγράψει (ή ακόμα και να αποθηκεύσετε στο κινητό σας) εδώ ...