Η πρόκληση του Burger στο PUB στο Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας

Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι προπονούμαι. Πρέπει να φτάσω στο σημείο όπου μπορώ να καταβροχθίζω ένα μπιφτέκι των 8 λιβρών σε 45 λεπτά. Θα ήθελα να επισημάνω ότι θα χρειαστεί επίσης να πιω μια μπότα μπίρας 32 ουγγιών εκείνη την εποχή, αλλά είμαι επαγγελματίας, αυτό δεν πρέπει να είναι ένα θέμα. Έχω αγαπήσει για λίγο τον κατάλογο μπύρας στο The Pub στο Monte Carlo, αλλά η ιδέα ενός τεράστιου μπιφτέκι που πρέπει να κατακτηθεί είναι ενδιαφέρουσα.

Το μπιφτέκι μου περιγράφηκε ως εξής:
Η ίδια η μπίρα μπιφτέκι ζυγίζει 4 κιλά, υπάρχουν 10 φέτες τυρί στην κορυφή και το κουλούρι ζυγίζει μια λίβρα. Το υπόλοιπο βάρος αποτελείται από ντομάτα, μαρούλι, jalapenos, καραμελωμένα κρεμμύδια, τη μυστική σάλτσα του Pub και ένα τεράστιο μαρούλι στην κορυφή για γαρνιτούρα.

Πραγματικά, αυτό πρέπει να είναι εύκολο, σωστά; Λοιπόν, το πρόβλημα με ένα μπιφτέκι 8 λιβρών είναι ότι ζυγίζει 8 ΛΙΠΗ! Ωστόσο, ενημέρωσα ήδη τη σύζυγό μου ότι πρέπει να απολύσει τα αστεία για μένα μαλακά γύρω από τη μέση. Λαμβάνω σοβαρά τη δουλειά μου και αυτή η πρόκληση σημαίνει κάτι. Έβαλα μια εικόνα του μπιφτέκι μπουφέ Monte Carlo 8 λίβρες στο ψυγείο μου και θα πετύχω τον στόχο μου. Αν αυτό σημαίνει μπιφτέκια και μπίρες πάνω-κάτω στη λωρίδα του Λας Βέγκας θα το κάνω. Θα κάνω ό, τι χρειάζεται. Υπάρχει μια ημερομηνία που περνάει στο ημερολόγιό μου και θα σπάσω το φράγμα των ικανοτήτων μου και θα κατακτήσει την πρόκληση PUB.

Μπορείς να το κάνεις? Μπορώ να το κάνω αυτό; Εάν ολοκληρώσω αυτό το έργο ή εγώ θα πάρετε ένα ελεύθερο πουκάμισο PUB και το γεύμα σας καλύπτεται. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φάτε ολόκληρο το πράγμα σε 45 λεπτά ή λιγότερο χωρίς να αφήσετε το τραπέζι.

Η εκπαίδευσή μου θα ξεκινήσει κάνοντας συνεδρίαση στο PUB στο Monte Carlo και δειγματοληψία μερικών μπύρες. Ο κατάλογος είναι τεράστιος και έχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές γευσιγνωσίας.

Μπορείτε να επιλέξετε από τοπικές μπύρες, μπύρες Old World, αμερικανικές μπύρες Craft ή εξαιρετικές φανταστικές μπύρες Artisan και μια πτήση μπύρας θα δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να αναλογιστείτε τι νίκη θα δοκιμάσει. Θα ήθελα επίσης να αφιερώσω λίγο χρόνο εκεί μέσα στην ευτυχισμένη ώρα (3-6 μ.μ., Δευτέρα - Παρασκευή) σνακ σε $ 1 Wings & $ 1 Sliders.

Είσαι μέσα?

Αν δεν είστε σε ανταγωνιστική κατανάλωση αλλά χρειάζεστε ακόμα ένα καλό γεύμα, πρέπει να δείτε τις επιλογές στο Monte Carlo Las Vegas. Περπατήστε έξω μπροστά και σκεφτείτε 800 Degrees Pizza , Yusho ή Double Barrel Saloon . Μπορεί να μην προσφέρουν ένα τεράστιο burger που θα κολλήσει τις αρτηρίες, αλλά κάνουν πολλά πράγματα σωστά. Ο Yusho είναι μια περιστασιακή νυχτερινή επιλογή ημερομηνίας, * 00 Degrees προσφέρει ίσως την καλύτερη προσφορά στο Λας Βέγκας και το Double Barrel Saloon είναι όπου μπορείτε να πάτε για μια μπύρα με θέα.