Ακολουθήστε τα βήματα του «Star Wars: The Force Awakens»

Οι περιηγήσεις στο Zicasso πραγματοποιούνται ξανά με μια άλλη περιοδεία με ταινίες

Star Wars: Το Force Awakens δεν έχει ξυπνήσει μόνο το box office, αλλά έχει εμπνεύσει τους ταξιδιώτες να χτυπήσουν το δρόμο σε αναζήτηση των κινηματογραφικών τοποθεσιών όπως καμία άλλη ταινία δεν έχει πριν από αυτό. Οι ταξιδιώτες έχουν ξαναζήσει τις πρωτότυπες τοποθεσίες κινηματογράφησης στο Εθνικό Πάρκο Death Valley και κατευθύνθηκαν σε ένα απομακρυσμένο νησί στα ανοικτά των ακτών της Ιρλανδίας μόνο για να έρθουν σε επαφή με αυτή τη μαγική ταινία.

Ο Zicasso έχει παρουσιάσει ακόμη ένα χειροποίητο δρομολόγιο βασισμένο σε μια δημοφιλής σειρά.

Αυτή τη φορά, έχουν αντιμετωπίσει το franchise Star Wars με μια περιοδεία που ακολουθεί στα βήματα του "Star Wars: The Force Awakens".

"Έχουμε δει μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς της σειράς ταινιών όχι μόνο να επισκεφθούμε τις εκπληκτικές τοποθεσίες γυρίσματα, αλλά και να ακολουθήσουμε τα βήματα των αγαπημένων τους ηθοποιών κατά τη μαγνητοσκόπηση", δήλωσε ο Steve Yu, διευθυντής μάρκετινγκ στο Zicasso. "Για πρώτη φορά, οι οπαδοί θα βιώσουν να ζήσουν στο ίδιο καταφύγιο όπου το cast και το πλήρωμα της ταινίας παρέμειναν ενώ γυρίστηκαν στην Ιρλανδία. Η φαντασίωση συναντά πραγματικά την πραγματικότητα σε αυτή τη μοναδική περιοδεία. "

Εμπειρογνώμονες για τη μετατροπή της φαντασίας στην πραγματικότητα, ο Zicasso συνέταξε μια περιοδεία που καλύπτει τρεις χώρες - την Αγγλία, την Ισλανδία και την Ιρλανδία. Η ιδιωτική περιήγηση 10 ημερών σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, γεμάτο με αγωνιστές αντίστασης, σκούρους άρχοντες, στρατιώτες και μια ατέλειωτη αναζήτηση για τον Λουκά Σκίγουαλκερ.

Τα κυριότερα σημεία της διαδρομής περιλαμβάνουν:

Το ταξίδι αρχίζει στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, το οποίο έχει την τιμή να είναι η βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου. Οι επισκέπτες περπατούν στην οδό Svarthöfði, γνωστή και ως οδός Dark Villain. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες κατευθύνονται προς την Κράφλα, ένα αδρανές ηφαίστειο και όπου κινηματογραφούσαν το Myvatn, τη βάση των κακοποιών. Υπάρχουν επίσης επισκέψεις στον Καταρράκτη του Dettifoss και στη Blue Lagoon.

Το ταξίδι συνεχίζεται στην Αγγλία με επισκέψεις στο Madam Tussauds, στο Greenham Common και στο δάσος του Dean.

Οι επισκέπτες στη συνέχεια κατευθύνονται προς την Ιρλανδία και ξεκινούν με ένα ταξίδι στο Portmagee, ακολουθούμενος από μια βόλτα με το ελικοπτέρο στον Skellig Michael και στη συνέχεια μια διαδρομή κατά μήκος του δακτυλίου του Kerry.

Η τιμολόγηση για το προσαρμόσιμο πακέτο ξεκινά από $ 10.935 ανά άτομο, με διπλή διαμονή και περιλαμβάνει καταλύματα, πρωινά, ιδιωτικές εκδρομές συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας ελικοπτέρων, εισιτήρια στο Μουσείο κεριών Madame Tussauds, ιδιωτικές μεταφορές και 24ωρη εξυπηρέτηση. Δεν περιλαμβάνει την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου στην Ισλανδία και την Ιρλανδία, αλλά περιλαμβάνει τις μεταφορές αεροπορικών μεταφορών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το Zicasso είναι μια online υπηρεσία πολυτελών ταξιδιωτικών παραπομπών που ταιριάζει με τους απαιτητικούς ταξιδιώτες με το κορυφαίο 10% των ταξιδιωτικών ειδικών του κλάδου, οι οποίοι είναι προσωπικά ελεγμένοι από τον οργανισμό, δημιουργώντας ένα δίκτυο μερικών από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες στον κόσμο που εργάζονται προσωπικά με πελάτες το τελικό ταξίδι.