Οδηγός βήμα προς βήμα για το πλοίο από το Χονγκ Κονγκ προς το Shenzhen

Πληροφορίες και χρονοδιαγράμματα

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες βήμα προς βήμα σχετικά με το πλοίο από το Χονγκ Κονγκ προς το Shenzhen. Έχουμε συμμορφωθεί με τα χρονοδιαγράμματα, τις τιμές και τις πληροφορίες θέσης σχετικά με το πλοίο από το Χονγκ Κονγκ προς το Shenzhen. Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, αν νομίζετε ότι έχουμε χάσει κάτι ή έχει αλλάξει κάτι, παρακαλούμε να ρίξετε μια σημείωση στο φόρουμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το πλοίο είναι γραφικό, το μετρό MTR είναι πολύ πιο γρήγορο, φθηνότερο και όλο τον πιο πρακτικό τρόπο προσέγγισης του Shenzhen.

Πού: Τα δρομολόγια πλοίων εκτελούνται από το τερματικό σταθμό των φέριδων του Χονγκ Κονγκ στο κέντρο Shun Tak της Κεντρικής. Το πλοίο φτάνει στην πραγματικότητα στο τερματικό Shekou. Το Σέκου θα είναι ο σημαδεμένος προορισμός. Το Shekou είναι ένα μπαρ και χώρος αναψυχής δημοφιλής με expats λίγο έξω από το Shenzhen. Μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού 113, από εδώ στο κέντρο της πόλης.

Πότε: Υπάρχουν περίπου έξι καθημερινές συνδέσεις με πορθμείο μεταξύ Χονγκ Κονγκ και Shenzhen. Το πρώτο πλοίο τρέχει στις 9:00 π.μ. και το τελευταίο στις 8:30 μ.μ. (οι περίοδοι αυτοί υπόκεινται σε αλλαγή). Υπάρχει ένα επιπλέον πορθμείο, που έχει προγραμματιστεί για τις 7:45 π.μ., το οποίο φεύγει από το τερματικό σταθμό της Κίνας στο Tsim Sha Tsui . Υπάρχουν επιπλέον πορθμεία από το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και το αεροδρόμιο Shenzhen που τρέχουν και οι δύο Xunlong και Turbojet, αλλά αυτά είναι προσβάσιμα μόνο από επιβάτες.

Πόσο καιρό: Το πλοίο διαρκεί περίπου πενήντα λεπτά.

Τιμές: Ένα κανονικό εισιτήριο μίας διαδρομής κοστίζει $ 105. Μπορείτε να κάνετε κράτηση online με το Xunlong Ferries.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τους αριθμούς τηλεφώνου επαφής στην ιστοσελίδα. Σε γενικές γραμμές, παρόλο που οι διακοπές είναι μια εξαίρεση, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να φτάσετε στο τερματικό της Ferry Terminal και να πάρετε ένα εισιτήριο.

Χρειάζομαι μια θεώρηση για την Κίνα: Ναι. Αξίζει να γνωρίζετε ότι οι κινεζικές θεωρήσεις δεν μπορούν να ληφθούν επί του παρόντος στο Χονγκ Κονγκ και θα πρέπει να κάνετε αίτηση στη χώρα σας.

Περισσότερα για τις κινεζικές θεωρήσεις στο Χονγκ Κονγκ . Οι ειδικές θεωρήσεις για το Shenzhen δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Μην ξεχάσετε το διαβατήριό σας.

Επί του σκάφους: Τα σκάφη είναι άνετα και κλιματιζόμενα και υπάρχει επίσης μια μικρή καμπίνα σνακ που πωλεί σνακ.