Μεταφορά στο αεροδρόμιο Shenzhen

Η μεταφορά στο αεροδρόμιο Shenzhen γίνεται όλο και πιο εύκολη και η πρόσβαση στο αεροδρόμιο είναι τόσο φθηνή και βολική.

Αν έχετε ήδη την κινεζική βίζα σας
Αν έχετε ήδη την κινεζική σας θεώρηση και είτε θέλετε να πετάξετε την ίδια μέρα είτε απλά να παραλείψετε το Χονγκ Κονγκ και να φτάσετε στην Κίνα, μπορείτε να πάρετε ένα πλοίο από το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ κατευθείαν στο αεροδρόμιο Shenzhen. Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να αντιμετωπίσετε τα σύνορα του Χονγκ Κονγκ ή τον τελωνειακό έλεγχο, δυστυχώς υπάρχουν μόνο οκτώ πλοία ημερησίως από τις 10:40 και τελειώνοντας στις 19:40, ο ιστότοπος του αεροδρομίου του Shenzhen έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα και τις τιμές .

Το πλοίο σας μεταφέρει σε ένα δωρεάν λεωφορείο στο άλλο άκρο που πηγαίνει κατευθείαν στο αεροδρόμιο. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες.

Αν δεν έχετε κινεζική θεώρηση.
Εάν δεν έχετε την κινεζική σας θεώρηση και σχεδιάζετε να το πάρετε στο Χονγκ Κονγκ ή η πτήση σας είναι τις ημέρες που ακολουθούν την άφιξή σας και θέλετε να μείνετε στο Χονγκ Κονγκ, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το μετρό του Χονγκ Κονγκ για να ταξιδέψετε στο Χονγκ Κονγκ αεροδρόμιο. Το MTR ταξιδεύει κατευθείαν στην πόλη Shenzhen από το Tsim Sha Tsui στην Κεντρική, από όπου μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο για το αεροδρόμιο. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες +.