Νέο αστέρι, λουτρό κορεατικού στιλ με spa και μασάζ

Το νέο αστέρι είναι ένα λουτρό σε κορεατικό στιλ με ένα μεγάλο σπα που περιλαμβάνει ένα δωμάτιο καθαρισμού, ατμόλουτρο και στεγνή σάουνα (ξεχωριστό αρσενικό και θηλυκό) καθώς και σαλόνι νυχιών, μασάζ, εστιατόριο, παιδική χαρά, κοινόχρηστη περιοχή χαλάρωσης και κοινόχρηστες καλύβες θέρμανσης. Είναι ένας πολύ χαλαρωτικός τρόπος να περάσετε τουλάχιστον μισή μέρα.

Το σπα βρίσκεται περίπου 40-50 λεπτά από το κέντρο της πόλης (ανάλογα με την κυκλοφορία), ώστε να θέλετε να επιτρέψετε τουλάχιστον το ήμισυ της ημέρας σας, αν όχι περισσότερο.

Είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να βιαστούμε.

Διεύθυνση: New Star Bathhouse Νο.1, Λωρίδα 258, Jinhui Nan Road, κοντά στην οδό Hongquan 金汇 南路 258 弄 1 号, 近 虹 泉 路

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά, 24 ώρες

Spa εθιμοτυπία

Ο τρόπος που λειτουργεί σε αυτά τα λουτρά είναι αρκετά εξορθολογισμένος (διαβάστε εδώ την Κίνα Spa Εθιμοτυπία ) έτσι κι αν δεν μιλάτε κινέζικα, θα το καταλάβετε.

Οδηγίες σημειώσεις

Μπορείτε να διαβάσετε τη θέση του ιστολογίου μου σχετικά με το ταξίδι μου στο New Star. Πηγαίνοντας σε ένα λουτρό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα ή δύο από τα αξιοθέατα ή τα ψώνια. Αν είστε με τον σύντροφό σας ή είστε μόνοι σας, θα περάσετε τον χρόνο σπα με το ίδιο φύλο, αλλά μπορείτε να συναντηθείτε μετά το μπάνιο σας για να απολαύσετε ένα γεύμα, να πάρετε ένα μασάζ ή να ξεφύγετε από το ζεστό σπίτι (υπάρχουν τέσσερα στο New Star σε διαφορετικούς βαθμούς, το υψηλότερο κατά την επίσκεψή μου ήταν 70C, αυτό είναι 158F) για μια στιγμή.