2016 Συναυλίες στο Amphitheater Run Lubber στο Arlington, VA

Δωρεάν καλοκαιρινές παραστάσεις στο Lubber Run Park

Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν συναυλιών στο Arlington της Βιρτζίνια. Η σειρά επιδόσεων "Λιμπέρ τρέχει το αμφιθέατρο" παρουσιάζεται από την Arlington Cultural Affairs, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αμφιθέατρο Lubber Run της γειτονιάς Arlington Forrest. Τα γεγονότα είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια. Δεν απαιτούνται κρατήσεις ή εισιτήρια. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν μια δωρεά στο Λούμπερ Run "Wishing Well". Σε περίπτωση βροχής, καλέστε (703) 228-1850 για πληροφορίες ακύρωσης.

Ημερομηνίες: 17 Ιουνίου - 18 Σεπτεμβρίου 2018

Τοποθεσία
Βόρεια οδός Columbus Street & 2nd Street North (δύο τετράγωνα βόρεια του Rt 50)
Arlington, Βιρτζίνια

2016 Πρόγραμμα Συναυλιών

Παρασκευή 22 Ιουλίου, 8:00 μ.μ. ANTHONY PIROG & DAVE CHAPPELL. Οι κιθαρίστες του Virtuoso Anthony Pirog και Dave Chappell αναγνωρίζονται ως δύο από τους πιο δυναμικούς και πρωτοποριακούς κιθαρίστες που εκτελούν στην περιοχή του μετρό.

Σάββατο 23 Ιουλίου, 8:00 μ.μ. ΟΡΛΑΝΤΙΟ ΙΟΥΛΙΟΥ. Ο βετεράνος Νιγηριανός σαξοφωνίστας και πρωτοπόρος των ειδών Afro soul και Afrobeat, ο Orlando Julius κάνει το ντεμπούτο του στο Lubber Run Amfiteatre ως μέρος του πρώτου σετ των ΗΠΑ στις περισσότερες από μια δεκαετία.

Κυριακή, 24 Ιουλίου, 6:00 μ.μ. Levine Music - Διαδραστική Οικογενειακή Συναυλία. Μέσω της πρώτης μουσικής, η Levine συνδυάζει τις καλύτερες πρακτικές παιδικής μουσικής παιδικής ηλικίας με διασκεδαστικά, δυναμικά και δημιουργικά προγράμματα για να προσφέρει τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες μουσικής μάθησης της περιοχής DC για παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως 8 ετών και για τις οικογένειές τους.

Παρασκευή 29 Ιουλίου, 8:00 μ.μ. DC HIGHLIFE STARS. Το DC Highlife Stars είναι μια νέα συναρπαστική συνεργασία μεταξύ των τοπικών συγκρούσεων Eme Awa (Eme & Heteru) και του Michael Shereikis (Chopteeth Afrofunk Big Band), με μερικούς από τους καλύτερους αφρικανικούς μουσικούς στην περιοχή DC. Αυτό δεν είναι έργο τέχνης. Αυτό είναι για να πάρει κάτω!

Αυτή είναι η αφρικανική μπύρα, η υψηλή ζωή και η ρούμπα, η μπικουτσί, λίγο ζουγκλού, κάποιες reggae της Δυτικής Αφρικής και διασκεδαστικά σημεία μεταξύ τους.

Σάββατο 30 Ιουλίου, 8:00 μ.μ. CAZ. Η Caz είναι ένας τραγουδιστής / τραγουδοποιός και σόλο καλλιτέχνης με έδρα την Ουάσινγκτον, που εκτελεί με τη δική της υποστηρικτική μπάντα ένα μείγμα υπογραφών rock, soul και reggae.

Κυριακή, 31 Ιουλίου, 6:00 μ.μ. Οι GRANDSONS, τώρα στο 29ο έτος, αυτό το θρυλικό συγκρότημα κέρδισε πρόσφατα δύο βραβεία 2015 WAMMIE: "Best Roots Rock Band" και για τους Grandsons Jr (το στίγμα τους για την παιδική μουσική) Καλύτερος καλλιτέχνης παιδιών ".

Παρασκευή, 5 Αυγούστου, 8:00 μ.μ. ΑΜΑΔΟΥ ΚΟΥΥΑΤΕ. Ενώ γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον, DC, ο Amadou Kouyate είναι η 150η γενιά της γραμμής Kouyate και έχει σπουδάσει και εκτελέσει μουσική Manding από την ηλικία των τριών ετών. Ένας δυναμικός djembe και koutiro drummer, παίζει επίσης το 21-string kora, το οποίο έμαθε πρώτα με τον θρυλικό πατέρα του Djimo Kouyate και άλλους κύριους Dialioral ιστορικούς / μουσικούς της παράδοσης Manding στη Δυτική Αφρική.

Σάββατο, 6 Αυγούστου, 8:00 μ.μ. US ARMY BLUES. Το US Army Blues, μέρος της αμερικανικής στρατιωτικής μπάντας "Pershing's Own", είναι το κορυφαίο σύνολο τζαζ του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κυριακή, 7 Αυγούστου, 6:00 μ.μ. MARGOT MACDONALD.

Έχει παρουσιαστεί σε Tiny Desk Concerts της NPR, Voice of America και TEDx. τραγουδοποιός, τραγουδιστής και live looper, η Margot MacDonald ενσαρκώνει ένα συγκρότημα μιας γυναίκας. Ένας κιθαρίστας και πιανίστας, τα όργανα του Margot έχουν επεκταθεί για να συμπεριλάβουν τα ασυνήθιστα φωνητικά συνοδεία που δημιουργήθηκαν και βρόμουν ζωντανά επί τόπου μέσω της χρήσης ενός πεντάλ βρόχου.

Παρασκευή 12 Αυγούστου, 8:00 μ.μ. MARY ALOUETTE ("The Lark"). Μια εκπληκτική καναδική τραγουδίστρια - η βραβευμένη ηλεκτρονική τραγουδίστρια τραγουδιστή / τραγουδοποιού / πολυ-μουσικομανίστα της φωνής της Mary Alouette φέρει τόσο τόνο όσο και έλεγχο που έχει κερδίσει με την εκπαίδευση της όπερας και τη συναισθηματική σύνδεση ενός τραγουδιστή τζαζ και ψυχής που γειτνιάζει με το έργο της ως τσιγγάνος τζαζ τραγουδιστής.

Σάββατο, 13 Αυγούστου, 8:00 μ.μ. MBONGWANA STAR. Η Mbongwana Star, η μπάντα των 7 κομματιών από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, κάνει το ντεμπούτο τους στο Lubber Run Amphitheater με την παράσταση αυτή.

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 6:00 μ.μ. RICO AMERO. Περιλαμβάνοντας τραγούδια από πολλά είδη, θα συνοδεύεται από μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της περιοχής της Ουάσινγκτον, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν ότι το ταξίδι σας θα είναι ομαλό και ευχάριστο.

Ιστοσελίδα: www.arlingtonarts.org

Δείτε περισσότερες δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες στην περιοχή Ουάσιγκτον DC

Δείτε επίσης, Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Arlington της Βιρτζίνια