Μόντρεαλ Ο καιρός τον Ιούνιο

Μόντρεαλ Ιούνιος Καιρός: Κλίμα, Μέσες Θερμοκρασίες *

Μια δημοφιλής εποχή του χρόνου για τους επισκέπτες, ο καιρός του Μόντρεαλ τον Ιούνιο είναι όμορφος, αν και λίγο πολύ υγρός από την τελευταία εβδομάδα του μήνα για μερικούς: όπως και στη Νέα Ορλεάνη, 30ºC (86ºF) στο Μόντρεαλ μπορεί να αισθάνεται περισσότερο σαν 40ºC ).

< Μόντρεαλ Μάιο Καιρός Μόντρεαλ Ιούλιος Καιρός >

Μόντρεαλ Ιούνιος Καιρός: Τι να φοράτε

Σκεφτείτε την άνοιξη το πρώτο μισό του μήνα: παντελόνια, σορτς και φούστες είναι ωραία, αλλά πάντα έχουν μια ζακέτα, σακάκι ή σάλι κοντά για όταν τα πράγματα δροσερά από την δύση του ηλίου.

Και σκεφτείτε το υγρό καλοκαίρι για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου: με άλλα λόγια, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ φθηνό πολυεστέρα με κάθε κόστος αν δεν σας αρέσει η ιδέα να καλύπτετε το ισοδύναμο του σαρανικού τυλίγματος κάτω από τον ήλιο.

Αντ 'αυτού, επιλέξτε ελαφριά υφάσματα όπως λινά, ένα εξοικονόμηση άνεσης σε μια ζεστή και υγρή μέρα φεστιβάλ και σκεφτείτε τα ελαφριά μπλούζες και τις δεξαμενές από μαλλί μερινό που απομακρύνουν τον ιδρώτα και αποτρέπουν το να βλάψει ή να αποχρωματιστεί το ύφασμα.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Ιούνιο; Πακέτο:

Η υγρασία

Η θερινή θερμότητα του Μόντρεαλ είναι της υγρής ποικιλίας. Έτσι, δεν έχει σημασία τι ο υδράργυρος ισχυρίζεται η θερμοκρασία είναι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αισθάνεται θερμότερο εάν ο συντελεστής υγρασίας είναι υψηλός. Ωστόσο, η υγρασία τον Ιούνιο συνήθως δεν φτάνει τα επικά επίπεδα μέχρι τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Ιούνιο; Βρείτε καταλύματα στη μέση της δράσης
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Έχουν μεσαία ή μακριά μαλλιά; Δέσε το. Βάλτε το σε ένα κουλούρι. Αφήστε το από το λαιμό σας. Και χρησιμοποιήστε ανθεκτικό στην υγρασία τρίχωμα με απερίσκεπτη εγκατάλειψη. Κάνει τη διαφορά μεταξύ της εμφάνισης γυαλισμένης και της ύπαρξης μίας σχήματος μαξιλαριού στο κεφάλι σας. Οι μικρότερες τρίχες θα πρέπει να κάνουν καλά με ένα κομμάτι ζελέ ή ανθεκτικότητας στην υγρασία.

Τα καλύτερα υλικά για να φορέσουν σε καιρικές συνθήκες υψηλής υγρασίας περιλαμβάνουν εξαιρετικά μέτριο μαλλί μερινό, λινό και tencel (aka lyocell). Το μετάξι είναι περίπλοκο γιατί ναι, είναι αναπνεύσιμο και ελαφρύ, αλλά αν ο ιδρώτας το κάνει, δείχνει με κακό τρόπο (κακοσμία, καθένας). Εξετάστε το ενδεχόμενο να αποφύγετε τα σφικτά παντελόνια και τις μπλούζες από μετάξι, επιλέγοντας αντίθετα τις αερόβιες, κορυφαίες και κορυφαίες.

Τα φεστιβάλ

Ιούνιος στο Μόντρεαλ είναι απίστευτο. Εξωτερικά φεστιβάλ και εκθέσεις δρόμου συμβαίνουν κάθε εβδομάδα. Τα γεγονότα που πρέπει να δούμε περιλαμβάνουν το beer fest Mondial de la Bière , όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Grand Prix , του Les Francofolies , του La Fête Nationale και του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ .

Ο τρόπος ζωής

Οι ντόπιοι συμμετέχουν στην καλοκαιρινή σεζόν του Φεστιβάλ του Μόντρεαλ εξίσου με τους ταξιδιώτες. Τα Σαββατοκύριακα περνούν παρατεταμένα σε μεγάλα πάρκα όπως το Parc La Fontaine και το Parc du Mont-Royal , ειδικά κατά τη διάρκεια του Tam Tams . Είτε ποδήλατο το κανάλι Lachine , ξοδεύοντας τη μέρα στις δημόσιες αγορές του Μόντρεαλ ή ψωνίζοντας στην Chinatown , από το ηλιοβασίλεμα, οι νυχτερινές κουκουβάγιες βγαίνουν για τις καθυστερημένες διορθώσεις των νυχτερινών τροφίμων .

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν την 1η Απριλίου 2017. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Canada Environment και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε 24ωρη βάση.