Φεστιβάλ Mondial de la Bière 2017: Το Φεστιβάλ Μπύρας του Μόντρεαλ με λίγα λόγια

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας του Καναδά στο Μόντρεαλ

Από το αλεύρι σε υβριδικό, καφέ σε λευκό, μία φορά το χρόνο το Μόντρεαλ χαίρεται με το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον Καναδά, το Mondial de la Bière. Προσέλκυση περίπου 85.000 ανθρώπων το 2007, κάθε χρόνο αντλεί περισσότερα πλήθη. Μόνο η έκδοση του 2013 προσέλκυσε 100.000 οπαδούς μπύρας. Και τα ψωμάκια φαίνεται να γίνονται πιο τρελά με κάθε περνώντας έτος .

Το 2017, το Φεστιβάλ Μπύρας του Μόντρεαλ πραγματοποιείται από τις 14 Ιουνίου έως τις 18 Ιουνίου 2017 και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 160.000 επισκέπτες που θα δοκιμάσουν 500 διαφορετικές μπύρες, μηλίτες, μπιζέλια και άλλα αλκοολούχα ποτά.

Το Mondial έκανε το ντεμπούτο του το 1994 και έκτοτε οι επισκέπτες του φεστιβάλ προσβλέπουν να δοκιμάσουν την πρόσβαση σε περίπου 600 διαφορετικές μπύρες, μηλίτες και άλλα προϊόντα κάτω από την ίδια στέγη. Αυτή η οροφή ήταν αρχικά εκείνη του σταθμού Windsor του Μόντρεαλ, της παραδοσιακής τοποθεσίας του beer fest, το οποίο καταργήθηκε το 2011 υπέρ του πιο ευρύχωρου συνεδριακού χώρου Place Bonaventure .

Ωστόσο, η ανταλλαγή χώρων ήταν απαραίτητη για ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες, δεδομένου ότι πάνω από 160.000 ποτοί μπύρας περνούν για μια γεύση. Έτσι, από το 2013, οι οπαδοί της μπύρας συγκλίνουν κάτω από τη στέγη της μεγαλύτερης συνεδριακής εγκατάστασης του Μόντρεαλ, το Palais des congrès , όπου η Mondial διοργανώνει επίσης σεμινάρια, εργαστήρια και άλλες εκδηλώσεις, εκτός από τις συνήθεις γευστικές δοκιμές σε όλη την πενθήμερη εκδήλωση μπύρας. Περισσότερες λεπτομέρειες.

Με γίγαντες μπύρας όπως η Stella Artois και Molson, καθώς και μικροσκοπήσεις που μοιράζονται τη σκηνή, μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ζυθοποιών, στυλ μπύρας και γεύσεις μπορούν εύκολα να εξερευνηθούν σε λογική τιμή.

Οι ντόπιοι και οι τουρίστες είναι επίσης πιθανό να ανακαλύψουν, αν όχι ξαναβρίσκω, μια σειρά απολαυστικών παρασκευασμάτων από τοπικούς brasseurs και brewpubs όπως:

Φεστιβάλ Μπύρας του Μόντρεαλ 2017: 24η έκδοση

Εκτός από την προσφορά πάνω από 500 διαφορετικές μπύρες, μπιζέλια, μηλίτες και άλλα ποτά για κατανάλωση δοκιμής γεύσης, η Mondial de la Bière εξασφαλίζει συνήθως ότι περισσότερες από 200 μπύρες είναι καινούργιες στο φεστιβάλ.

Τρώω!

Τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάστηκαν ελάφια, καγκουρό, βίσον και αγριογούρουνο σε ραβδί, διαφορετικά ψωμιά, ορεκτικά τυριού, βαγριτικά κουλουράκια, παγωτά , φουντουκιά, μανταλάκια, σάντουιτς καπνιστού κρέατος , ποικιλία λουκάνικων και άλλων απολαύσεων που πωλούνται στη θέση τους. Το 2017, κυλίνδρους βίσονες, γκουρμέ ποπ κορν, βιοτεχνικό λουκάνικο, αποξηραμένα λουκάνικα, αλατισμένα βάφλες, γλυκά αρτοσκευάσματα και περιποιήσεις τυριού είναι από τα κυριότερα σημεία του μενού.

Συνδυάστε τις σοκολάτες και το τυρί με τη ζυθοποιία σας

Με επικεφαλής μια χούφτα μπερελολόγοι, συμπεριλαμβανομένου του συνεχώς ενημερωμένου και αφοσιωμένου Serge Noël , ανακαλύψτε τα μυστικά και τα πράγματα της ζεύξης μπύρας με σοκολάτα. Και το τυρί. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας καθημερινά στη Mondial. Η είσοδος σε αυτά είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται κουπόνι δοκιμής για να δοκιμάσετε τα ζευγάρια. Λεπτομέρειες για τα εργαστήρια της έκδοσης του 2017 θα είναι διαθέσιμα καθώς θα κλείσουμε τις ημερομηνίες.

Αγοράστε κουπόνια δοκιμής

Παρόλο που η είσοδος στο Μόντρεαλ Beer Fest είναι δωρεάν, δοκιμάζοντας μια μπύρα που προσφέρεται σε μερίδες δύο ουγκιών απαιτεί κουπόνια που μπορούν να αγοραστούν σε τοποθεσία ή εκ των προτέρων online. Οι περισσότερες μερίδες 2- έως 8 ουγκιών χρειάζονται οπουδήποτε από 2 έως 8 κουπόνια. Αναμείνετε είκοσι έως τριάντα κουπόνια για να διαρκέσει μέχρι δύο ώρες με ένα κουπόνι το 2017 (τοκομερίδιο το 2017 TBC καθώς κλείνουμε τις ημερομηνίες).

Κερδίστε τις ομάδες Fest Fest

Το καλύτερο στοίχημά σας για την αποφυγή των παραλλαγών είναι να προ-αγοράσετε κουπόνια δοκιμής μπύρας. Παράγοντας σε 30 έως 60 εισιτήρια για να καλύψει ένα βράδυ στο beer fest, καθώς κοστίζει γενικά μεταξύ 2 και 8 κουπόνια για να δοκιμάσετε ένα βραστό. Τα δείγματα είναι συνήθως δύο ουγγιές το καθένα αλλά θα μπορούσαν να είναι τόσο μεγάλες όσο ένα πλήρες γυαλί. Λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση κουπονιών μπύρας εδώ.

Και το νέο 2017 είναι το τέλος των κουπονιών χαρτιού και η αρχή των εικονικών κουπονιών που φορτώνονται σε μια '' συνδεδεμένη '' κάρτα, η οποία μπορεί να επαναφορτιστεί σε διαφορετικούς σταθμούς φόρτισης σε όλη τη διάρκεια της fest. Τα περίπτερα χρησιμοποιούν φορητούς σαρωτές για να σας χρεώσουν για ό, τι τα δείγματα παρασκευάζονται.

Γνωρίστε τη μπύρα σας

Αγαπώντας την εμπειρία μπεστ μόντρεαλ του Μόντρεαλ; Φέρτε το βήμα παραπέρα και γίνετε μπελολόγος. μάθετε πώς να μυρίσετε, να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε τη μπύρα σας. Οι δάσκαλοι από τη σχολή μπύρας του Μόντρεαλ, το École de Biérologie MBière, θα είναι στο φεστιβάλ που θα προσφέρει εργαστήρια και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επαγγελματική πιστοποίηση μπίρας.

Καλέστε (514) 722-9640 για περισσότερες πληροφορίες.

Φεστιβάλ μπύρας του Μόντρεαλ 2017 Ώρες λειτουργίας (TBC)

μεσημέρι έως τις 23:00 την Τετάρτη και την Πέμπτη (14 Ιουνίου και 15 Ιουνίου 2017)
μεσημέρι στις 11 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο (16 Ιουνίου και 17 Ιουνίου 2017)
μεσημέρι. έως 6:30 μ.μ. την Κυριακή (18 Ιουνίου 2017)

Που

Palais des congrès

Να πάρει εκεί

Place d'Armes του μετρό

Πάω σπίτι

Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μια καμπίνα ή να χρησιμοποιήσετε το σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας του Μόντρεαλ αντί να μεταβείτε στη φεστιβάλ μπύρας του Μόντρεαλ. Αλλά αν για οποιονδήποτε λόγο σκοπεύετε να έχετε το αυτοκίνητό σας μαζί σας (υπολογίστε πόσα μπορείτε να πίνετε και να συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε με αυτό το εργαλείο ), εγγραφείτε στο Point Zero 8 , μια μυθική υπηρεσία οδηγού διαθέσιμη όλο το χρόνο. Μόλις εγγραφείτε, η υπηρεσία είναι φθηνότερη από μια καμπίνα του Μόντρεαλ και θα σας οδηγήσουν στο σπίτι σας για σας χωρίς προβλήματα!

Αδεια

Είσοδος ελεύθερη. Το γυαλί δοκιμής Beer Fest κοστίζει 10 δολάρια, αλλά μερικοί διοργανωτές φεστιβάλ (ο ταπεινός σας εμπειρογνώμονας περιλαμβάνονται) ορκίζονται από το ποτήρι πάνω από τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης. Τι μπορώ να πω? Η μπύρα προτιμά καλύτερα σε ένα ποτήρι. Θυμηθείτε να αγοράσετε κουπόνια δοκιμής για $ 1 το κομμάτι.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρωινό μπύρα Mondial de La Bière, του Μόντρεαλ. Και επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο Mondial de la bière του Μόντρεαλ Μπέρ Φερα για πλήρη κατάλογο εργαστηρίων και δραστηριοτήτων.

* Μερικά από τα αγαπημένα μου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στην έκδοση του 2017. Κάνετε μια γραμμή μελισσών για τον μπέρολο Serge Noël -είναι συνήθως ο άνθρωπος Le Petit Pub Européen στο Beer Fest- και ρωτήστε τον γένο για το χαμηλό. Μιλήστε του Evelyn Reid, ο οποίος μπορεί ακόμα να δοκιμάσει chug τσάντα της Cuvee van de Keizer Blauw , σας έστειλε ;-)

Αυτό το προφίλ του Φεστιβάλ Μπύρας του Μόντρεαλ έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Το παρόν περιεχόμενο είναι συντακτικό και ανεξάρτητο, δηλ. Απαλλαγμένο από δημόσιες σχέσεις, σύγκρουση συμφερόντων και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύει για να κατευθύνει τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. Οι εμπειρογνώμονες στοchit-bg.com υποβάλλονται σε μια αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.