Ορισμένοι οδηγοί στο Μόντρεαλ

Βρείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες οδηγού στην ευρύτερη περιοχή του Μόντρεαλ

Οι καθορισμένοι οδηγοί στο Μόντρεαλ δεν είναι δύσκολο να βρουν αν γνωρίζετε ποιον να καλέσετε, η ιδανική υπηρεσία για τους οδηγούς που έχουν πάρα πολλά να πίνουν , έχουν υποστεί βλάβη από φάρμακα ή έχουν υποβληθεί σε ιατρική διαδικασία που τους άφησε εξασθενημένους και χρειάζονται κάποιον να οδηγήσει και τα δύο τους και το σπίτι των αυτοκινήτων τους, πηγαίνοντας πέρα ​​από αυτό που οι εταιρείες ταξί του Μόντρεαλ είναι εξοπλισμένες να παρέχουν. Στα γαλλικά, μια καθορισμένη υπηρεσία οδηγού ονομάζεται υπηρεσία εξυπηρέτησης.

Γιατί να καλέσετε ένα καθορισμένο πρόγραμμα οδήγησης;

Οι νόμοι κατανάλωσης και οδήγησης στο Μόντρεαλ και στο Κεμπέκ είναι πιο σκληροί από ποτέ. Οι οδηγοί που υπόκεινται στον κανόνα μηδενικής ανοχής και αλιεύονται με όχημα που έχει ακόμη επίπεδα αλκοόλ κάτω από το νόμιμο όριο, κινδυνεύουν άμεσα την αναστολή άδειας και την κατάσχεση αυτοκινήτων.

Μερικοί κίνδυνοι δεν αξίζει να ληφθούν, για τον εαυτό σας και για τους άλλους που μοιράζονται το δρόμο. Οι ακόλουθοι οδηγοί που έχουν οριστεί στο Μόντρεαλ θα μπορούσαν απλά να σώσουν μια ζωή.

Λειτουργία κόκκινη μύτη

Ένας φανταστικός πόρος εθελοντών που λειτουργεί από το 1984, η Operation Red Nose ( Opération Nez Rouge ) προσφέρει μια εξουσιοδοτημένη υπηρεσία οδηγών πλήρως δωρεάν για τους οδηγούς του Καναδά.

Όμως, η λειτουργία Red Nose προσφέρεται μόνο τον Δεκέμβριο, εσκεμμένα χρονομετρημένη με την επίθεση των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και άλλων εορταστικών συμβαλλόμενων μερών και των θριάμβων που αναλαμβάνουν το τέλος κάθε έτους.

Ενώ η λειτουργία Red Nose είναι μια πολύτιμη, σωτήρια υπηρεσία κοινότητας, είναι θύμα της δικής της επιτυχίας.

Σκεφτείτε ότι στις ιδιαίτερα δυναμικές νύχτες (όπως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ), οι χρόνοι αναμονής μετά την πραγματοποίηση μιας κλήσης μπορεί να είναι τόσο μακρύς όσο αρκετές ώρες, πράγμα που είναι αρκετά καλό κίνητρο για να καλέσετε ταξί ή να εγγραφείτε για μία από τις εναλλασσόμενες καθορισμένες υπηρεσίες οδηγού που αναφέρονται παρακάτω , ειδικά για τους υπόλοιπους 11 μήνες του έτους.

Alco Πρόληψη Καναδά

Η Alco Prevention Canada προτείνει μια υπηρεσία που καθορίζεται από μέλη, η οποία σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος μέλους για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Τα μέλη πληρώνουν στη συνέχεια ένα χιλιόμετρο ανά ώρα για κάθε κατοικία. Τα τέλη συμμετοχής κυμαίνονται από $ 25 έως $ 65 ανάλογα με την τοποθεσία. Η υπηρεσία διατίθεται μέχρι τις 4 το πρωί

Το Extrême Limite προσφέρει επίσης πακέτα συμμετοχής σε μπαρ και εστιατόρια με άδεια χρήσης. Μπορούν επίσης να αγοραστούν και ειδικές προσφορές για εταιρικές εκδηλώσεις μιας ημέρας για την κάλυψη ειδικών εκδηλώσεων. Το Extrême Limite εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Μόντρεαλ, συμπεριλαμβανομένου του νησιού του Μόντρεαλ και του Laval, καθώς και τμήμα της βόρειας ακτής και της νότιας ακτής.

Σημείο μηδέν 8

Το Point Zero 8 προτείνει την ιδιότητα του μέλους κατά τη διάρκεια της ζωής του με τέλη που ξεκινούν από $ 140. Μόλις ένα μέλος, κάθε κλήση υπηρεσίας είναι επιπλέον με τιμές που διαφέρουν σημαντικά, ξεκινώντας από $ 25. Λάβετε υπόψη ότι ισχύει τέλος αναμονής 1 λεπτό ανά λεπτό, αφού ο οδηγός έχει περιμένει 15 λεπτά στη θέση του, εκτός από το κόστος του σπιτιού. Η υπηρεσία διατίθεται από τις 18:00 έως τις 4:00 π.μ. επτά νύχτες την εβδομάδα.

Ενώ το Point Zero 8 συνήθως δέχεται κλήσεις που δεν είναι μέλη κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους (χωρίς εγγυήσεις όμως, αλλά και με επιπλέον χρέωση), θα λαμβάνουν κλήσεις μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών του Δεκεμβρίου.

Επίσης, προσφέρονται υπηρεσίες οδηγού μιας ημέρας για πάρτι και μεγάλες εκδηλώσεις.

Το Point Zero 8 εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Μόντρεαλ, συμπεριλαμβανομένης της Νήσου του Μόντρεαλ και του Laval, καθώς και βόρεια ως Mirabel, νότια ως St-Basile-le-Grand, ως ανατολικά ως Repentigny και ως δυτικά ως Vadreuil-Dorion. Το σημείο μηδέν 8 μπορεί να δέχεται κλήσεις εκτός αυτής της ζώνης.