Παρασκευή φορτηγών τροφίμων στο πάρκο Tower Grove

Μπορείτε να βρείτε τροχόσπιτα σε πολλούς διαφορετικούς χώρους γύρω από το Σαιντ Λούις. Αλλά αν θέλετε να δείτε τα πιο δημοφιλή τοπικά φορτηγά όλα σε ένα μέρος, κατευθυνθείτε στο Food Truck Magazine της Παρασκευής στο πύργο Grove Park.

Φορτηγό Φαγητού Παρασκευή πραγματοποιείται μία βραδιά το μήνα από το Μάιο έως τον Οκτώβριο. Περίπου δύο δωδεκάδες φορτηγά τροφίμων δημιουργούν κατάστημα κατά μήκος του Southwest Drive για να εξυπηρετήσουν τα πιο δημοφιλή πιάτα και τις μοναδικές δημιουργίες τους.

Υπάρχει κάτι για κάθε όρεξη, όπως ιταλικά, μεξικάνικα, μπάρμπεκιου, ντόνατς, επιδόρπια και πολλά άλλα. Το βράδυ διαθέτει επίσης ζωντανή μουσική και τοπικές μπίρες βιοτεχνίας.

Ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα για το 2016 : 13 Μαΐου από τις 4 μ.μ. έως 8 μ.μ., 10 Ιούνιο από τις 4 μ.μ. έως 8 μ.μ., 8 μ.μ. από τις 4 μ.μ. έως 8 μ.μ., 12 μ.μ. από τις 4 μ.μ. έως 8 μ.μ., 9 μ.μ. από τις 4 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. : 30 μ.μ., και 7 Οκτωβρίου από τις 3:30 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.

Η λίστα των φορτηγών και της ζωντανής μουσικής αλλάζει κάθε μήνα, έτσι είναι μια νέα εμπειρία, ανεξάρτητα από το πόσες φορές πηγαίνετε. Για τον πλήρη κατάλογο του ποιος έχει προγραμματιστεί να παραστεί, πηγαίνετε στο website Sauce Food Truck Friday.

Το Food Truck Friday είναι ένας φθηνός τρόπος για να απολαύσετε ένα βράδυ έξω και να δοκιμάσετε τοπική κουζίνα. Είναι ένας καλός προορισμός για ζευγάρια, ομάδες και οικογένειες. Οι ενήλικες μπορούν να χαλαρώσουν με τα φαγητά και τα ποτά τους και να απολαύσουν την ομορφιά του Tower Grove Park. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, η κύρια παιδική χαρά του πάρκου βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Ακολουθούν μερικές άλλες συμβουλές για να κάνετε την επίσκεψή σας στο Food Truck Friday πιο ευχάριστη: Πολλοί άνθρωποι φέρνουν κουβέρτες για πικνίκ και καρέκλες για κάμπινγκ, ώστε να μπορούν να εξαπλωθούν και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την εύρεση χώρου σε τραπέζι πικ-νικ. Φτάστε νωρίς για την καλύτερη επιλογή φαγητού και τους συντομότερους χρόνους αναμονής. Τα φορτηγά εξαντλούνται από κάποια τρόφιμα καθώς συνεχίζεται η νύχτα και οι γραμμές γίνονται όλο και περισσότερο.

Ορισμένα από τα φορτηγά παίρνουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, αλλά το καλύτερο για να έχουν μετρητά. Σε μια πρέζα, υπάρχει ATM στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά θα χρεωθείτε ένα τέλος για τη χρήση του.

Φαγητό Truck Παρασκευή είναι μόνο ένα από τα πολλά μεγάλα υπαίθρια γεγονότα που συμβαίνουν στο Σαιντ Λούις κατά τη διάρκεια των θερμών καιρικών μηνών. Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι η Twilight Tuesdays στο Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι και η σειρά Outdoor Movies στο Ballpark Village. Ή για πληροφορίες σχετικά με τις δωδεκάδες δωρεάν συναυλίες και ταινίες, δείτε τα κορυφαία ελεύθερα καλοκαιρινά γεγονότα στο St. Louis .