Τα καλύτερα ετήσια γεγονότα του St. Louis, τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Οι τελευταίοι τρεις μήνες του έτους είναι ένας πολυάσχολος χρόνος στο St. Louis. Από το Oktoberfest μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, υπάρχουν διασκέδαση κάθε μήνα. Εδώ είναι τα κορυφαία ετήσια γεγονότα στο St. Louis τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Οκτώβριος

Το καλύτερο της αγοράς του Μιζούρι - Το καλύτερο της αγοράς του Μιζούρι πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου στο Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι. Αυτή η δημοφιλής εκδήλωση περιλαμβάνει περισσότερους από 100 πωλητές που πωλούν τρόφιμα, κοσμήματα, τέχνη και βιοτεχνίες που κατασκευάζονται στο Μιζούρι.

GroveFest - Το GroveFest είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ δρόμου στην περιοχή St. Louis 'Grove. Υπάρχει ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες του δρόμου, φαγητό και ποτό. Τα καταστήματα στο Grove είναι ανοιχτά με ειδικές προσφορές για τους αγοραστές και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες διασκέδασης μόνο για αυτούς στην περιοχή των παιδιών.

Ο Soulard Oktoberfest - γειτονιά του Soulard του St. Louis, διοχετεύει ένα κομμάτι του Μονάχου κατά τη διάρκεια της τριήμερης γιορτής του Oktoberfest. Το γερμανικό φαγητό, η μπύρα και η μουσική είναι στη διάθεση όλων των χιλιάδων επισκεπτών που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Νοέμβριος

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαιντ Λούις - ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαιντ Λούις πραγματοποιείται σε μια ένδεκα μέρες από τις αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Δεκάδες ταινίες προβάλλονται σε τοπικά θέατρα με σκηνοθέτες που συχνά συμμετέχουν σε συζητήσεις με το κοινό.

Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών - Η ημέρα των Ευχαριστιών στην Πύλη Πύλης ξεκινάει με μια παρέλαση κατά μήκος της Market Street στο κέντρο του St. Louis. Περισσότεροι από 100 πλωτήρες, μπάντες και γιγαντιαία μπαλόνια αποτελούν μέρος αυτής της γιορτής των διακοπών.

Way of Lights - Ο τρόπος των φώτων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φώτα διακοπών του St. Louis. Η ελεύθερη απεικόνιση ανοίγει την Παρασκευή πριν από την ημέρα των ευχαριστιών στη Παναγία του ιερού ιερού στο Belleville. Οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν την οθόνη και να πάρουν τα αξιοθέατα για να καλωσορίσουν την εποχή των Χριστουγέννων.

Δεκέμβριος

Owl Prowls - Owl Prowls πραγματοποιούνται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα το Δεκέμβριο στο Παγκόσμιο Ιερό Πτηνών στο St.

Λούις Κομητεία. Οι επισκέπτες θα μάθουν τα πάντα για τις κουκουβάγιες και τις μοναδικές κλήσεις τους. Στη συνέχεια, όλοι καλούνται να κάνουν μια νυχτερινή πεζοπορία μέσω των λόγων για να δουν και να καλέσουν άγρια ​​κουκουβάγιες.

Winter Wonderland - Πάρκο Tilles στο νομό Σαιντ Λούις μετατρέπεται σε μια Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων κατά την περίοδο των διακοπών. Οδηγήστε και δείτε περισσότερα από ένα εκατομμύριο πολύχρωμα φώτα που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες εορταστικές σκηνές. Για μια ειδική απόλαυση, δείτε την οθόνη με άμαξα.

Το επετειακό πάρκο Schlafly - το πιο γνωστό βιοτεχνικό ζυθοποιείο του Σαιντ Λούις φιλοξενεί ένα πάρτι επετείου στα τέλη Δεκεμβρίου. Τόσο το δωμάτιο ποτίσματος όσο και τα μπουκάλια εξυπηρετούν τα δημοφιλή παρασκευάσματα της Schlafly στις τιμές του 1991. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και διασκέδαση όλη την ημέρα.

Θέλετε περισσότερα πράγματα να κάνετε στο St. Louis; Ελέγξτε τα μηνιαία ημερολόγια εκδηλώσεων για κάθε μήνα του έτους.